Jump to content
PirateClub.hu

Sherlock Holmes 3.


hankock
 Share

Recommended Posts

Jude Law az Anna Karenin film promóciója céljából vett részt a Torontói filmfesztiválon, azonban nem tudott elmenni amellett, hogy ejtsen néhány szót a rengeteg embert Sherlock Holmes 3-ról, ami a Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték 544 milliós összesített bevételét nézve vita nélkül el fog készülni.

“Nem tudom, mikor kezdődik a forgatás” – mondta. “Folynak a tárgyalások ezzel kapcsolatban, és úgy tudom, van egy forgatókönyv is hozzá, de Downey és jómagam is igen elfoglalt srácok vagyunk, majd meglátjuk. Viszont mindenképpen akarunk még egyet csinálni, jó csapat vagyunk és remekül szórakoztunk a film készítése alatt”

Ami Robert Downey Jr.-t illeti, jelenleg biztosan leköti a Vasember 3. forgatása, ám ezt követően legközelebb 2015-ben, a Bosszúállók 2-ben tudunk a szerepléséről, így akár a jövő évben tető alá hozzák a Sherlock Holmes 3-at – reméljük a legjobbakat.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Sherlock Holmes 3 - Már készül!

 

Arthur Conan Doyle legendás nyomozója már több, mint 120 éve ugyanolyan sikernek örvend. Bár a Guy Ritchie által rendezett verzió különbözik az eredetitől, ez sem rontott a minőségen, sőt, a nyomozó talán népszerűbb, mint valaha.

 

 

A 2009-ben megjelenő Sherlock Holmes Robert Downey Jr. főszereplésével meglepő sikert aratott. Nem is volt más logikus opció, mint készíteni a folytatást. Az Árnyjáték hasonló sikereket könyvelhetett el, de sokan azt vágták a készítők fejéhez, hogy tipikus hollywoodi filmet csináltak, melynek semmi köze nincs az eredeti Sherlock Holmeshoz, így nem is kéne annak hívni. A korábbi sikereket látva, nem is lehet kérdés a folytatás, amelyet az első két rész producere, Dan Lin készíthet újból ezúttal új segítséggel, mert Drew Pearce (Vasember 3) is csatlakozott forgatókönyvíróként. Dan Lin elejtett némi információt a készülő filmmel kapcsolatban.

"Még mindig csak előkészítjük. Drew Pearce dolgozik a forgatókönyvön Downeyval, aki épp most fejezi be a Vasember 3-at, szóval most már csak rá várunk és Drew-ra, hogy megkapjuk a szkriptet."

A stúdió tulajdonképpen a legmagasabb prioritást adta a projektnek, ezért mindenáron elkészítik a filmet, de Lin biztosra akar menni, hogy a sztori kellő minőségű legyen. "A stúdiónak, és minden érintett filmkészítőnek ez a legfontosabb projektje. Pozitív visszajelzéseket kaptunk a második részről. Őszintén szólva, Moriarty karaktere magasra tette a lécet, amit nagyon is szeretnénk átugrani, így biztosítanunk kell a megfelelő történetet a harmadik filmhez."

Lin rátért arra, hogy milyen váltzások lesznek az előző részekhez képest. "Nem akarok belemenni a részletekbe. Csak annyit mondanék, hogy lesznek új helyszínek. A második rész is egy más helyre vitt minket, és a harmadik is ugyanezt teszi majd."

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Robert Downey Jr. az elmúlt napokban sokat húzta az agyunkat a Vasember 4 kapcsán, de most úgy tűnik, hogy a Sherlock-os dolgot tényleg komolyan gondolja.

Pár napja a színész Redditen válaszolt rajongói kérdések tömkelegére és habár a virtuálás kérdezz-felelek legfőképpen a hamarosan érkező 'A bíró' című filmje miatt alakult meg, Downey Jr. arra a kérdésre is választ adott, hogy látjuk-e majd valaha a Sherlock Holmes 3-ban?

"Igen, már dolgozunk a Sherlock 3-mon. Azt akarjuk, hogy a széria legjobbja legyen és ez nem kis feladat," válaszolta Downey, "Ezen kívül, Perry Manson (védőügyvéd) történeteiben és szívesen elmerülnék a továbbiakban. Visszatérünk az 1931-es könyvekhez... hasonlóan, mint az első két Sherlocknál, kiássuk az eredeti forrásból az "új" dolgokat."

Miután a Sherlock szóba került RDJ is kifejezte elismerést Benedict Cumberbatch felé, aki a BBC sorozatában alakítja a detektívet. "Teljesen lenyűgözött Benedict. Nagyon okosan van megírva az a sorozat. Irigykedek rájuk."

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...