hankock Posted Szeptember 10, 2012 Share Posted Szeptember 10, 2012 James Cameron szándéka az, hogy az Avatar története véget ér a harmadik filmmel. A negyedik rész így már csak előzmény lehet. "Az egyetlen dolog, amit megtehetünk, hogy visszamegyünk az első expedíciók korába. Teremtünk néhány új karaktert, akik az első részben látott örökséget hagyják hátra." Cameron elárulta, hogy afilmben látni fogjuk, mi sült el rosszul az emberek és a Na'vik között, és meglátjuk mi kell ahhoz, hogy az ember igazi felfedezővé váljon. cinestar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Szeptember 10, 2012 Share Posted Szeptember 10, 2012 Bruhahahahahahaha! Csinájjon Tv sorozazot, oszt jó van...ja, ott még nincs mindenütt 3d... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Szeptember 10, 2012 Share Posted Szeptember 10, 2012 Az egy is sz@r unalmas film volt. A kettő meg a három meg meg se jelent még vagy igen? Hova tervez ennyire előre? Addigra szépen csődbe is mehetne. Nagyon rühellem ezt a fickót . Alig van értelmes alkotása a Terminátor 1,2. és a Titanic. De az orrát azt szépen fenn hordja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Szeptember 12, 2012 Share Posted Szeptember 12, 2012 Én a Terminátor 1-2 mellé inkább a Mélység titkát(The abyss) emelném ki, mint a Titanicot. A Két tűz között(True lies) sem rossz, bár az feldolgozás valamint A bolygó neve: Halál(Aliens) is kellemes darab Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Szeptember 12, 2012 Share Posted Szeptember 12, 2012 A két tűz között tényleg jó, nem tudtam, hogy azt ő rendezte. A mélység titkát meg még nem láttam. A bolygó neve halál nekem nem tetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts