Jump to content
PirateClub.hu

Halálos iramban 6


janoshman
 Share

Recommended Posts

Jason Statham a csapatban?

Miután a Halálos Iramban 5 a sorozat legsikeresebb része lett, a Universal rögtön berendelte a folytatást és megbízta Justin Lin-t, hogy forgasson le két epizódot is egyszerre.

Ennek értelmében Lin Európába látogat majd leforgatni a Halálos Iramban hatodik és hetedik részét egyszerre. A rendező a projekt kedvéért a Hegylakó remake-et és a Terminátor 5-öt hagyta ott, de ha megengedtek egy magánvéleményt, akkor azt mondanám, hogy mindkét filmtervezet jobban járt így. A Universal ráadásul még egy dologban beleszól Lin munkájába: szeretnék Jason Statham-et a folytatásba! A színész nem újonc a kormány mögött, hiszen A szállítóban egyértelmű volt a szerepe, A banki melóban újfent vezetett, a Crank-ben pedig az életéért száguldott. Már csak neki kell rábólintania, és az ötödik rész visszatérőihez csatlakozhat, így Vin Diesel-hez, Paul Walker-hez, Dwayne Johnson-hoz, Jordana Brewster-hez és Michelle Rodriguez-hez. A tervezett premier 2013. május 24.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Kemény csaj a Halálos iram 6-ban

 

Gina Carano a szorító világából a A bűn hálójában (Haywire) akciófilm lépett a vásznakra és teljesen bejött neki, hogy nem csak a kötelek között keménykedhet. Ugyan Steven Soderbergh rendezése nem teljesített jól a kasszáknál, de ez nem szegte kedvét a hölgynek, sőt az Universal fejesei is felfigyeltek rá. Bekopogtattak hozzá és felajánlottak számára egy szerepet a Fast Six-ben, a Halálos iramban hatodik részében.

 

Reszkethetnek Vin Dieselék, ugyanis Carano a Dwayne Johnson által vezetett fejvadász csapatot fogja erősíteni. Talán nem csak a gázt fogja nyomni, hanem lekever egy-két maflást Dieselnek és Paul Walkernek, bár egy csajbunyó sokkal jobban mutatna. Még jó, hogy Michelle Rodriguez is visszatér.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Holnap érkezik az előzetes....

 

A cím sem biztos még (mármint a Halálos iramban 6), előzetest pedig már biztosan kapunk a Super Bowl alatt, most lássuk hogy mit fognak csinálni szűk két órában Vin Diesel és társai.

 

mindenut-ff6-560x831.jpg

 

Miután Dom és Brian rablása során 100 millió dollárra tettek szert, a banda feloszlott, és mindenki ment a maga dolgára. De a tény, hogy nem térhetnek haza, és örökké menekülniük kell belerondít a képbe. Eközben Hobbs egy profi autós „zsoldosokból” álló szervezetre vadászik, akiknek a vezetőjét a Dom által halottnak hitt Letty segít. Az egyetlen módja hogy megállítsák a bűnözőbandát, hogy felülkerekednek rajtuk az utcákon, így Hobbs megkéri Dom-ot, hogy csatlakozzanak hozzájuk Londonban. Fizetségként az egész csapat bűnei fölött szemet hunynak, akik így visszatérhetnek otthonukba, egyben régi életükhöz.

A kamerák mögött ismét Justin Lin, főbb szerepekben pedig Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris Bridges, Elsa Pataky és Gina Carano. Május 23-ától kereshetitek a magyar mozikban.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...