Jump to content
PirateClub.hu

Thor 2. Premier: 2013. november 15


hankock
 Share

Recommended Posts

Ahogy a Box Office beszámolókból már tudhatjátok, remekül teljesít a Thor a mozikban – egy “tűzközeli” forrás szerint a stúdió sürgősen el is szeretné készíteni a folytatást, amelynek az első vázlatai már készen állnak.

Az első tervek szerint a sztori fő gonoszai The Enchantress és The Executioner lesznek: Enchantress, más néven Amora Thor egyik legfigyelemreméltóbb ellenfele, aki az Asgardon hétköznapi isteni erők mellett nagy hatalmú varázslónő is. Mivel megküzdeni nem mer Thor-ral , ezért úgy dönt magába bolondítja, tervéhez azonban legelőször a Viharisten földi szerelmét, Jane Fostert kell megölnie. Loki, Thor kegyvesztett öccse, valamint Amora hűséges segítője, The Executioner is segítenek neki a kivitelezésben.

A forrás állítása szerint a The Avengers forgatásának befejezése után azonnal neki szeretne látni a Thor 2-nek, így az 2013-ban, a Vasember 3-hoz közeli időpontban már a mozikba is kerülhet.

 

filmtrailer

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Infók a folytatásról

Kenneth Branagh csodálatos dolgokat művelt a mennydörgés istenével, az idei eddigi legjobb képregényadaptációt kaptuk kézhez megjelenésekor, most kiderült egy s más a folytatásról is.

A legutóbbi alkalommal örömmel tudatuk, hogy érkezik a Thor folytatása, de azért egyik szemünk a könnyezés határán volt, hiszen azt is kiderítettük, hogy Kenneth Branagh nélkül készül el. A Marvel stúdió Brian Kirk-öt szeretné a rendezői székbe és már a számukra kedvező premierdátumot is kiválasztották maguknak, ez 2013. július 26. Sokan kifogásolták az első rész remek kritikáiban is, hogy a Földön játszódó jelenetek túl sokat emésztettek fel a játékidőből és sokkal többet szerettek volna látni és hallani az Asgardi dimenzióból. Nos, nagyon úgy fest, hogy a Thor 2-ben Asgard-on és annak történetein lesz a fő hangsúly, klasszisokkal több karakter fog bemutatkozni és megcsodálhatunk majd pár mítikus lényt is a germán-skandináv legendákból. Thor szerepében természetesen visszatér Chris Hemsworth, nem lennék meglepődve ha Heimdall (Idris Elba) és Odin (Anthony Hopkins) is ugyanaz lenne, de valószínűleg Loki (Tom Hiddleston) is bekukkant...

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
Újabb részletek a Thor 2 történetéről

 

Chris Hemsworth 2011 után 2012-ben és 2013-ban is megjelenik a vásznon Thorként, azonban míg jövőre egy csapat szuperhőssel menti meg a világot, addig 2013-ben Jane Foster segítségével teszi ugyanezt.

 

A Thor második részének premierjére Amerikában 2013. július 26-án fog sor kerülni, s mivel már több 2013-as nyári film forgatása folyik (Man of Steel, R.I.P.D.), így nem csoda, ha egyre több a hír a Marvel-szuperhős történetének folytatásáról. Többek között arról lehet beszámolni, hogy az első Thort rendező és távozó Kenneth Brannagh helyére ismét emlegetnek valamit, s nagyon úgy tűnik, hogy Patty Jenkins (A rém) immáron valóban befutó lesz.

 

Mindeközben Kevin Feige a Marvel Studios feje elmondta a Thor 2-vel kapcsolatosan, hogy Thort az írók ezúttal szó szerint más világokba fogják repíteni, s a film elsősorban a karakter és Jane Foster utazásáról fog szólni, valamint apjával való megújuló viszonyáról. Az, hogy Feige Fostert és Odint említette, utalhat arra, hogy Natalie Portman és Anthony Hopkins vissza fog térni a folytatásra, azonban a hírek szerint egyelőre csak a címszerepet játszó Chris Hemsworth kötelezte el magát a filmben való szereplésre.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Heimdall visszatér

 

A többi régi szereplő mellett visszatér a személyes kedvencem, Heimdall karaktere is, akit természetesen továbbra is Idris Elba fog majd alakítani, és megosztott velünk némi információt is.

 

A Collider magazin bővebben is elbeszélgetett Idris Elba színésszel, aki az interjú alatt elárulta, hogy újra magára öltheti Heimdall, Asgard legendás őrének ábrázatát, ugyanis benne lesz a Thor 2-ben a többi első részben megismert karakterrel együtt. Elba biztos abban, hogy a folytatásban a nézők többet is megtudhatnak Heimdall természetéről, és nem csupán annyit, hogy ő a Bifröst őrzője. A nézők szerették őt a Thor-ban és ezért Elba is azt reméli - bár még nem látta a forgatókönyvet -, hogy nagyobb szerepet szánnak neki. Bár a színész határidőnaplója zsúfolva van szerepekkel (Prometheus, Pacific Rim majd Nelson Mandelat játszhatja el a Long Walk to Freedom-ban), a Thor 2-re mindenképpen szakít időt, mert magával ragadta Asgard nagyszerűsége. A Thor 2 2013. november 15-én jelenhet meg, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Kat Dennings, Stellan Skarsgaard és persze Idris Elba szereplésével, Alan Taylor (Trónok harca, Mad Men, Író és kamuhős) rendezésében.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ezek a képek inkább abból a világból való helyszínekre engednek következtetni. Attól még persze lehet utána, de ki tudja... Nem hinném, hogy olyan hatalmas szerepe lenne, hiszen ha előtte van, akkor tudjuk, hogy Loki elszökik, a nagy sereg az Avengersből megmarad, stb. vagyis túl sok lenne a spoiler. Úgyhogy vagy majdnem teljesen független sztori (azaz Loki és a nagy sereg nélkül) vagy utána.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Thor 2. /Thor: The Dark World/ tartalom

 

A Walt Disney Pictures és a Marvel Studió közzétette az első hivatalos szinopszist a Thor: The Dark World – a rövid leírás megerősíti a korábban már felröppent hír, miszerint a film a teljes, 9 világból (Asgard, Vanheim, Alfheim, Midgard (Föld), Jötunheim (A fagyóriások világa), Svartalheim, Nidavellir, Niflheim, Muspellheim) álló Univerzumot be fogja mutatni.

A szinopszis: “A Marvel Thor: The Dark World filmje folytatja Thor, a hatalmas bosszúálló nagyvásznon megelevenedő kalandjait, a hős Föld és a kilenc birodalom védelmében folytatott harcát most egy olyan, eddig árnyakban bújkáló ellenféllel szemben kell megvívnia, amely a teljes Univerzum meghódítására tör. A Thor és a Bosszúállók történeseit követően Thor próbálja helyreállítani a kozmosz rendjét… egy ősi faj azonban a bosszúra szomjazó Malekith vezetésével újra felbukkan, és a sötétségbe akarja taszítani az Univerzumot. Az ellenfél miatt, mellyel Odin, sőt egész Asgard sem tud szembeszállni, Thor kénytelen lesz egy veszélyes és személyes utazásra indulni, amely újra egyesíti őt szerelmével, Jane Foster-rel, és amely végén fel kell áldoznia mindent, hogy megmentsen minket.”

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Kissé benézték a Thor 2 filmplakátját a kínai forgalmazók, legalábbis erre utal, hogy egy sanghaji moziban az eredeti plakát helyett egy, a rajongók által photoshoppolt változat hirdeti a filmet. Az eredeti plakáton Thor (azaz Chris Hemsworth) hatalmas kalapácsával oltalmazón öleli magához a törékeny Natalie Portmant. A photosoppolt verzióban azonban testvérét, Lokit ölelgeti féltő gonddal, aki ugye szintén egy férfi. A két férfi intim összebújása igazán megható.

5097846_c39e6d397ce06ccb128b147569030c13

 

 

cinematrix

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...