Jump to content
PirateClub.hu

Tűzgyűrű (Pacific Rim, szinkronos előzetessel)


hankock
 Share

Recommended Posts

Guillermo Del Toro annyi projekttel vette körül magát, hogy azt se tudja mihez kezdjen hozzá. Tavaly még úgy volt, hogy az I, Frankenstein filmet hozza össze, majd Az őrület hegyei (At the Mountains of Madness) adaptációhoz szeretett volna nekilátni. Ám ezek jégre kerültek, jelenleg a Pacific Rim szörnyes projekt megvalósulásán dolgozik. Ne lepődjön meg senki, ha végül ez is a fiók mélyére kerül és egy újabb tervezet megvalósulásához lát hozzá.

 

Néhány hónapja úgy hírlett, hogy a Pacific Rim forgatókönyve nagyon nem jött be a stúdiónak, ezért úgy határoztak, hogy azt jelentősen átdolgozzák és felhasználják az új Godzilla filmhez. Ezt később megcáfolták, a történetről csak annyi volt ismeretes, hogy szörnyes mű lesz, de most végre egy-két részlet is napvilágra került.

 

Két világban zajlanak a történések. Az egyikben 2012 novemberében a Csendes-óceán mélyéről előbukkant az első kaiju, egy Godzillához hasonló szörny és megtámadta Osakát. Ezt követően több, különböző méretű lény tűnik fel, amelyek leginkább óceán menti városokat szemelnek ki, mint pl. Tokió vagy Los Angeles. Az óceán felszíne alatt 5 mérfölddel nyílik egy átjáró a másik világra, amit The Anteverse-nek hívnak (és innen érkeznek a szörnyek).

 

A hadsereg meghirdeti a Jaeger fedőnevű tervet, amely arra hivatott, hogy kitalálják miként vegyék fel a harcot a teremtmények ellen. A főszereplő karaktert Raleight Antrobusnak hívják, akinek bátyja és egyben másodpilótája egy küldetés során hunyt el. Ezt követően jelentkezik a Jaegerbe, ahol egy japán pilótacsaj lesz a társa. Kettejüket kiképzik arra, hogy miképp tudnak használni egy hatalmas, háznyi méretű mechanikus gépezetet irányítani. Ezek segítségével ha nem is könnyedén, de meg tudják fékezni a lényeket.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Update 1.

 

- Guillermo del Toro újraírja a Pacific Rim forgatókönyvét a Japánban történt katasztrófa miatt, ugyanis a stúdió nem szeretné megbántani filmjével az ázsiai országot.

 

premierfilmek

 

Hunnam lesz a Pacific Rim főszereplője

 

 

Guillermo Del Toro 2008 óta nem örvendeztetett meg minket egyetlen új filmmel sem, akkor a Hellboy második részét hozta el a mozikba. Úgy fest a helyzet, hogy jövőre sem láthatunk semmiféle rendezésében készült művet, hiába lát hozzá szeptemberben a Pacific Rim sci-fihez, az csak 2013 nyarán kerül a filmszínházakba.

A főszerepre Charlie Hunnam, a Sons of Anarchy sorozat egyik főszereplője szerződhet le. A színész egy hatalmas robot irányítóját játszhatja. A filmben űrlények támadják le a Földet, az emberek kénytelen összefogni, visszaverésükre hatalmas robotokat építenek.

 

droid

 

Pacific Rim - Guillermo del Toro szereplői

 

Idris Elba manapság igen csak felkapott színész lett: a Tökéletes bűnözők és a Thor után sorra kapja az előkelőbbnél előkelőbb szerepeket, köztük a Guillermo del Toro fantáziálta Pacific Rim-ben is.

 

A Szellemlovas 2, a Prometheus és a Django Unchained mellett Idris Elba lehet a Guillermo del Toro dirigálta 2013-as mech vs. űrlény film főszereplője, legalábbis a Warner Bros. őt választotta. A filmben egy idegen faj támad a Földre és az emberek hatalmas fejlett robotokba ülve próbálják meg visszaverni a támadásokat. Korábban Charlie Hunnam nevét beszélték a főszerepre, aki állítólag egy kísérleti mech-et irányít, de be kell vetie magát a közelgő veszély miatt. Azt még nem tudni, hogy Idris Elba milyen posztot tölt majd be, de nem az tűnik biztosnak, hogy a főszerepet, sokkal inkább mellékszerepe lehet majd.

 

cinestar

 

Pacific Rim forgatási képek és videó

 

Pacific RimKevés filmet várok olyan izgatott kíváncsisággal, mint Guillermo del Toro Pacific Rim sci-fi-jét, amiben a Transformers és a Godzilla filmek rajongónak egyesített álmát látom megtestesülni, ugyanis a sztori szerint egy másik dimenzióból a Földre szabadult óriásszörnyekkel veszi fel az emberiség, méghozzá óriási, ember által irányított robotok segítségével. Emlékeztek a Bolygó neve halál jelenetre, amelyben Ripley hadnagy egy óriási rakodórobot segítségével kente el az Alien anyagkirálynő arcát? Imádtam.

Az első Pacific Rim forgatási képek – és videó – túl sok izgalmat nem takar, egy – feltehetően a szörnyek támadása miatt – elnéptelenedett, leharcolt Tokiót láthatunk rajta, amit amúgy Torontóban épített fel a del Toro.

 

Video és képek:

 

http://filmtrailer.hu/filmhirek/pacific-rim-forgatasi-kepek-es-video/

 

filmtrailer

 

Megérkezett a Warner Bros által kiadott hivatalos szinopszis is Guillermo Del Toro Pacific Rim című óriásszörnyes-óriásrobotos filmjéhez – apró finomitásokkal ugyan, de nagyjából megfelel a tavaly márciusban előkerült verziónak.

Szinopszis: Amikor Kaiju-nak nevezett óriási szörnyek serege bukkan elő az óceán mélyéről, olyan háború veszi kezdetét, amely életek millióit követeli és hosszú évekre kimeríti az emberiség erőforrásait. Hogy fel tudják venni a harcot a Kaiju-kkal, egy speciális fegyvert fejlesztettek ki: hatalmas, felfegyverzett robotokat – Jaeger-ek -, melyeket irányításához két, egymással agyi összeköttetésben álló pilóta szükséges. Úgy tűnik azonban, hogy még a Jaeger-ek is védtelenek a félelmetes szörnyek támadásaival szemben, ám a vereség küszöbén két szokatlan hős bukkan fel: egy kiégett veterán és egy kezdő pilóta, akik a régi idők egyik legendás, ám látszólag elavult robotával újra felébresztik a reményt az emberekben…

Mozibemutató: 2013. július 12., a fő szerepekben Idris Elba, Charlie Hunnam, Ron Perlman, Charlie Day és Rinko Kikuchi lesz látható.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Régebben mintha már láttam volna egy ehhez hasonló filmet. Ott is valami másik faj jött a bolygóra és azok is robottal voltak stb... A végére emlékszem csak, hogy egy legendás védelmező robotot nagy nehezen felélesztenek és egy veterán harcos és egy újonc megnyerik a párbajt és a másik faj elmegy. Ennek a filmnek tudja valaki a címét?? :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Amikor Kaiju-nak nevezett óriási szörnyek serege bukkan elő az óceán mélyéről, olyan háború veszi kezdetét, amely életek millióit követeli és hosszú évekre kimeríti az emberiség erőforrásait. Hogy fel tudják venni a harcot a Kaiju-kkal, egy speciális fegyvert fejlesztettek ki: hatalmas, felfegyverzett robotokat ? Jaeger-ek -, melyeket irányításához két, egymással agyi összeköttetésben álló pilóta szükséges.

ám a vereség küszöbén két szokatlan hős bukkan fel

Guillermo Del Toro ide vagy oda ez a legponyvább gagyitörténet az utóbbi években. Hol a flotta, légierő, szárazföldi erők minden...szétverték a szörnyek mindet? Nincsen nyersanyag, technológia, de építsünk 10-20 emeletes lomha gépeget. S mivel Godzilla szerű a történet, kell japán pilóta is, nyilván a kb.30 jelenetbe bevágott USA lobogó mellé lesz 1-2 Japán is.

A Transformersben 8-10 robot veri le az 1-2 százat, itt majd 2 pilóta 1 csodarobival csodát tesz. Újra lesznek hőseink. Hurrá!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

A legtöbb filmes manapság szívesen titkolózik: a lehető legkevesebbet árulják el és mutatják meg készülő művükből, és Guillermo del Toro sem kivétel a szabály alól. A filmes, aki négy éves szünet után foglalja el újra a rendezői széket, egy minden eddiginél látványosabb megaprodukcióval tér vissza: a Tűzgyűrű (Pacific Rim, hazai bemutató: 2013. nyár) című sci-fi/akcióban az emberiség kiirtására érkező titokzatos óriásszörnyek ellen hatalmas robotharcosokat vetnek be. Ám azon a néhány szerencsésen kívül, aki a júliusi San Diegó-i Comic Conon személyesen láthatott pár elkészült jelenetet, senki nem ismeri a részleteket, nem tudja, hogyan néznek ki a szörnyek és milyenek lesznek az ember irányította gépharcosok.

Vagy eddig nem tudta. Ám egy figyelmes és kíváncsi rajongó kiszúrta, hogy del Toro digitális produkciós cége, a Miranda legújabb bemutatkozó kisfilmjében (vagyis promo reeljében) felbukkannak valamik, amik akár a Tűzgyűrű-ből is lehetnek. A gyanú egyelőre csak gyanú, ám a nagy lebukás híre mégis viharsebesen terjed az interneten: a rendező szándéka ellenére, valószínűleg saját alkalmazottainak jó szándékú tévedése miatt a nyilvánosság is megcsodálhatja, milyen lesz, amikor az ember saját magánál tizenötször nagyobb gépharcosokat épít… és megpróbálja megállítani a világvégét.

Del Toro azóta jelezte, hogy a képsorok nem a Tűzgyűrű-ből származnak.

Az említett videó alább nézhető meg:

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vm-p4xsuLh8

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

hankock: a videás nem szinkronos se nem feliratos...

Tűzgyűrű (Pacific Rim) - exkluzív szinkronizált előzetes (HD)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LsVESxiwlic

látvánnyal nincs gond, de nekem ez még mindig gagyi...remélem Guillermo del Toro ad hozzá valami pluszt...

Link to comment
Share on other sites

Az egész inkább a rendező Guillermo del Toro miatt érdekel, de azért a plakáton a robot neve és az eredeti előzetesben 00:49-nél a "GIPSY DANGER" ami persze a szinkronosból kimaradt, az valami hatalmas. A magyar verzióban, hogy hívják majd ezt a rengeteg színesfémet? :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

 

 

Mégsem lesz GLaDOS az óriásrobotos scifiben

 

GLaDOS jelenléte a Tűzgyűrű előzetesében kedves kacsintás volt, semmi több, árulta el Guillermo del Toro, aki azt is elmondta, hogy a mesterséges intelligencia hangja a filmben másmilyen lesz.

 

Pár hete került fel a netre Guillermo del Toro új filmjének, a Tűzgyűrűnek (Pacific Rim) az első előzetese, melyben a videójátékok ismerői meglepve fedezték fel a Portalból ismert GLaDOS hangját. A rendező egy, a Toronto Sunnak adott interjújában elmondta, hogy nagy Portal-rajongóként az ő ötlete volt, hogy Ellen McLain hangja legyen hallható a trailerben, s meg is kapta az engedélyt erre a Valve-tól.

 

Azonban aki arra számított, hogy a film történetébe valahogy bevonásra kerül GLaDOS, vagy akár McLain hangját fogja viszont hallani, annak lelkesedését is lelohasztotta del Toro, ugyanis mindezt csak afféle kacsintásként kell felfogni, nem ő akarja elpusztítani az emberiséget, ráadásul a traileres hangon is változtatni fognak, s az AI végső verziója már nem fog annyira hasonlítani a Portalban hallható orgánumhoz. Persze mindez a hazai nézők zömét valószínűleg nem fogja érinteni, hiszen itthon a legtöbben szinkronnal nézik meg a filmet a moziban.

 

Kapcsolódó cikkek

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

A legutóbbi szombaton tartották Guillermo Del Toro legfrissebb filmjének tesztvetítését, a Tűzgyűrű-ét. Az első értékelések alapján jó filmnek nézünk elébe.

 

 

A tesztvetítés során Del Toro filmjét csak és kizárólag hétköznapi emberek nézhették meg. A kritikusok érthető okból ki lettek zárva. A rendezőt és valószínűleg a stúdiót is sokkal jobban érdekli az egyszerű emberek véleménye, semmint a kötekedő kritikusoké, akik mindenben a hibát keresik. A vetítés után mindenkit buzdítottak a véleménynyilvánításra. A spoilermenteseket meg is osztották a nagyvilággal.

"Köszönöm Guillermo Del Toro! Köszönöm! Már harminc perce kábulatban vagyok."

"Tudom, hajlamos vagyok hiperbolikus kijelentéseket tenni, de higgyetek nekem. A Tűzgyűrű káprázatos. A Hong Kong csatája a legnagyszerűbb akció-sci-fi rész a mozitörténelemben. A Tűzgyűrű a legkielégítőbb nyári mozi az elmúlt évtizedek során. Mindent elhoz nekünk. És itt tényleg mindent elhoznak, amit csak látni akarhatunk."

"Tűzgyűrű vetítés. Ez minden, amit reméltem, és még több is."

"Nem teszett annyira a film, mint aminnyire reméltem, hogy fogom, de Max szép munkát végzet, és jól nézett ki."

"A Tűzgyűrű elég döbbenetes. Döbbenetes, mert ingyen volt. És korai volt a vetítés."

"Óriási mechanikus harcokkal nem lőttek mellé."

"Jó kikapcsolódás volt."

"Nem fogom elmondani, hogy mennyire király a film, és naná hogy nem fogom elmondani, hogy miképp fogod magad ismét hat évesnek érezni, mikor kimész a teremből. Miutánn megnézted, újra látni akarod. És újra. Annyiszor, hogy a végén rájössz, ebből sosem elég. Teljesen elkábulsz és kimerít az élmény."

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...