kisember07 Posted Február 24, 2010 Share Posted Február 24, 2010 Sziasztok! Lenne egy otthoni hálózattal kapcsolatos problémám!(2 notebook, 1 PC) Az internet szolgáltató az Invitel (ADSL), a modemjüket rákötöttem egy GetNet GR-124W Wlan routerre. Beáálítva a PPPoE kapcsolat, Wlan, DHCP, stb.., van net a 2 ASUS K50AB notebookon(Win7) WLAN-on, és kábelen keresztül is, de a PC-n (XP) (ahol csak a kábel jöhet szóba) sajna nincs :S:S Megnéztem a kábel tuti jó mert ha a 2 notebook közül kötöttem rá vmelyiket akkor volt net, és a 4 Lan port közül is mindegyiken próbáltam :S:S Szerintetek mi a hiba??? A válaszotokat előre is köszönöm!! Üdv: Kisember07 Ui.: a PC-ben lévő hálózati kártya természetesen működik (azelőtt csak ezen volt a net) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Február 25, 2010 Share Posted Február 25, 2010 Szia ! Mit mutat az XP, van hálózat vagy nincs ? Amennyiben van, és pl. Internet Explorer-t használsz, állítsd be azt az új Internet elérésnek megfelelően a Kapcsolatok fülön (szélessávú, állandóan csatlakozó, jelszó nélküli /gondolom a LogIn-t a routerben állítottad/ ) . Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brigi1 Posted Július 12, 2010 Share Posted Július 12, 2010 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ethernet kártyán keresztül szeretnék összekötni PC-t és laptopot. Kábelem van, a laptopban is van hálókártya, mit és hogyan kell beállítani? Ja mind a kettőn windows freedom ultimate op. rendszer van. A cél az egyik gépről a másikra áthúzni cuccokat. Csütörtökön elmegyünk tíz napra nyaralni, lehet már csak utána lesz időm rá. Előre is köszi és szájbarágósan kérem ha lehet. Üdv: Tomi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts