Jump to content
PirateClub.hu

Erotikus masszázs – csak férfiaknak!


Szergej77
 Share

Recommended Posts

Erotikus masszázs – csak férfiaknak!


A masszázs a szeretkezés előszobája – legalábbis sokan így gondolják. Nos, jól gondolják, feltéve, ha a párok egymást masszírozzák, kényeztetik. Hiszen masszázs és szexmasszázs között tulajdonképpen csak a célokban van különbség.

Sokféle technika van, amellyel a masszőr dolgozik, ám arra azért figyel, hogy a páciensnek ne „úgy” legyen jó. Ezzel ellentétben az erotikus masszázs egyetlen célja az, hogy minden eszközzel a mennyekbe repítse a másikat. Masszázzsal egy átlagos szeretkezés is feljavítható, mivel a puszta szex az emberi test érzékszerveinek csak egy részét veszi igénybe.

i28535_erotikusmasszazsferfiaknak625d000154B809baa9bf1f6e.jpg

Kevesen tudják, hogy tulajdonképpen az egész test egy nagy-nagy erogén zóna. Egy profi (masszőr) tisztában van azzal, hogyan kell a testhez közelítenie-nyúlnia, hogy minden izgató, izgalmas, kéjes legyen.
Játssz te is úgy, ahogy ő! Adagold lassan az érintést, a nyomást, a finom húzást. Merj kísérletezni. Használ a partnered, sőt a saját tested minden részét, meglátod, magad is meglepődsz majd, mi mindenre vagy képes.

A feje búbjától a lába ujjáig

Hány izgalmi-izgatható pontja van a férfinak? Kettő? Három? Ugyan, úgynevezett „forró pont” legalább huszonnégy van, és több mint nyolcvanezer érzékeny idegvégződés található a testén, a csuklójától az állán át a nagy lábujjáig, s ezek mind képesek reagálni a leggyengédebb érintésre is.

Még azok a férfiak is nagyra becsülik a női praktikákat, akik egyébként maguk akarják irányítani a szerelmi aktust. Igenis engednek a csábításnak, és nem akarnak mindig a férfias férfi, a macho tisztében tetszelegni. Téved az, aki azt hiszi, hogy azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiassága központját. A férfiak a talpuktól a fejük búbjáig szerelemre termettek, izgathatóak.

A simogató-szex például a hetedik mennyországba repítheti az erotikusan harmonizáló párt. Törekedj arra, hogy intenzíven, ugyanakkor gyengéden keresd – és találd – meg a férfi vágyainak különféle központjait. "Nincs az a férfi, aki képes ellenállni az erogén zónái simogatásának, érintésének – véli Christine Baumann, a Partnermasszás című könyv szerzője. – A férfi testét 80 ezer, szerfölött érzékeny, és 640 ezer, nem annyira érzékeny idegszál hálózza be, így a legfinomabb érintésre is képes válaszolni. A különösen érzékeny régiókon túl még jó néhány – nevezzük úgy – szexantenna is van a férfi testén. Az arc, a nyak, a tarkó, a hónalj, a felső kar, a mellbimbó, a has és a hát, a vállak, a lágyéktáj, a felső comb, a könyökhajlat. Minden férfinak megvan továbbá a maga legérzékenyebb, legszexisebb pontja, testtájéka. Miként az okos és tapintatos férfi igyekszik kímélni partnernője legérzékenyebb (sikítós) pontjait, akként a nőnek is ezt kell tennie, ha azt akarja, hogy ne unjon rá a párja idő előtt."

Lehet, hogy ez a „forrópont” éppen a nyakszirtje, vagy a köldöke alatti egy négyzetcenti, vagy a talán lapockája közepe. Az is előfordulhat, hogy ő maga sem tudott eddig erről a vágyközpontról, arról, hogy ez a kis felület izgatása „beélesíti”.
A japán shiatsu (nyomópontmasszázs) azon alapszik, hogy a férfiak erotikus pontjai az úgynevezett meridiánon nyugszanak, amelyen viszont az életenergia áramlik. Gyengéd simogatással, gyúrással, harapással vagy nyomással aktiválhatók, jelzést adnak az agynak, intenzívebbé válik a boldogságérzetet adó andorfintermelés. Egyébként a női testnek is megvannak ezek a főáramlatcsatornái, amelyek az ujjbegyben végződnek.
Nagyon fontos azonban, hogy a szex-tájékok mellett a férfi fantáziáját is izgalomba hozd, hiszen a férfi legszexisebb övezete a fejében lévő házimozi. Az agya.

Forrás: nana.hu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...