Jump to content
PirateClub.hu

Megoldották Hasfelmetsző Jack rejtélyét


hankock
 Share

Recommended Posts

Egy történész hosszas kutatás után megnevezte, ki volt Hasfelmetsző Jack.

 

Hasfelmetsző Jack az 1888-as évek Kelet-Londonjának réme volt, számlájára írják 5 brutálisan kivégzett és megcsonkított prostituált halálát. Dr. Mei Trow történész, a mai modern technológiákkal kezdte meg a kutatást, s úgy gondolja, ennek köszönhetően tudja, ki volt Hasfelmetsző: a helyi hullaházban dolgozó Robert Mann. Az is állítja továbbá, hogy az nem az eddig gondolt 5 nő kivégzése, hanem további 2 prostituált halála is a nevéhez köthető. A történész gyanakvását egy régi rendőrségi jelentések keletették fel, amiben az áll: Mann segédkezett az áldozatok boncolásánál, de amiért felfigyelt a történész a férfire az az volt, hogy az egyik hullát levetkőztette a boncasztalon, annak ellenére, hogy a rendőrség utasította, ne nyúljon a tetemhez, amíg nem vizsgálják meg.

 

Trow szerint ez volt az a pillanat, amikor a gyilkos nem tudta megállni, hogy ne csodálja meg a művét. Ráadásul a férfira ráillik az FBI által készített jellemrajz is. Zaklatott családi háttérrel rendelkezett és munkája kapcsán jó anatómiai ismeretekkel rendelkezett.

 

Az elmúlt időszakban bőven akadt gyanúsított, így például hasfelmetsző Jackként megnevezték a labilis idegállapotú Albert Viktor koronaherceget, Viktória királynő unokáját, később a rendőrség egy sikertelen ügyvédet gyanúsított, aki öngyilkos lett, majd pedig egy festőt, aki pontosan megfestette a halott nők portréját. A legújabb kutatás szerint viszont Robert Mann a leginkább gyanúsítani személy azok közül, akik Hasfelmetsző Jackkel kapcsolatban valaha szóba kerültek.

(erdon)

Link to comment
Share on other sites

már csak találgatni tudnak ki lehetett, amíg élt sem tudták elkapni, vagy rájönni, hogy ki lehet...nagyon jól csinálta azt el kell ismerni. igazi profi. bár szerintem van a világon valaki aki BIZTOS hogy tudja ki volt, csak volt valaki aki tudta róla az igazságot, legfeljebb nem árulják el idegeneknek.

Link to comment
Share on other sites

attól h levetkőztette miért lenne ő a gyilkos? meg ott vannak a levelek a pokolból is! amit vérrel írtak! nem hiszem h egy boncmester lett vna! 1888-ban sem tudták ma sem fogják tudni szemtanú is csak 1 volt de az sem látta csak h kalap volt rajta meg h köpenyben volt és hasfelmetsző mindig édességgel csábította el az áldozatait ami drága volt! sztem itt van a tökéletes bűntény!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...