Jump to content
PirateClub.hu

Nike vs. Adidas


vassadi
 Share

Nike vs. Adidas  

56 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Szerinted melyik márka a jobb?

    • Nike
      26
    • Adidas
      30


Recommended Posts

Neked melyik márka a szimpatikusabb? Hsz.-ben indokolj, hogy miért.

 

Én a Nike-t jobban szeretem, elsősorban a T90 Laser, Vapor, Mercury, stb. csukák miatt. Meg ha már a kettő közül valamelyik márkájú cucc van rajtam, akkor inkább egy pipával magamon mászkáljak, mint valami töredezett háromszöggel :D:P .

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ez elég érdekes vélemény, hogy minden "hülyegyereken" van. Adidas nem minőségibb, már a 2. Adidas csukám ment szét, a Nike viszont bírta sokáig. Nekem jobban bejön a Nike, mind dizájnilag, mind strapabírásban. :)

Link to comment
Share on other sites

Adidas 2 okból is: Nike már mindegy hülyegyereken van (divatmárka) és nagyon jól bírja, minőségi :)

 

vagy csak a realosok adidas mezbe vannak??:D

 

am én is adidas mellett voksoltam mert inkább adidas cuccom van de cippő zokniba ppuma se elhanagolható csuká

m nincs minek?

Link to comment
Share on other sites

nekem volt két nike csukám egyiket amerikábol kaptam mind a 2 csuka szét ment és nem is fociztam benne az adidas minőségibb mint a nike szerintem mert van egy adidas nadrágom amibe a kerbe mászkálok és semmi baja nincsen jelenleg meg most egy new balance cipőm van ami nagyon strapabíró :D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Adidasra nyomtam, mert nekem mind régebben, mind mostanában a legnagyobb igénybevételnek kitett cuccaim mind Adidasok és nagyon jól bírják.

Az edzőcipőm, teremcipőm adidas, a pólóim között ilyen és olyan is van, nem véletlenül kerülnek többe mint más fajta cuccok. Ezek tényleg bírják a mosást, nem nyúlnak ki nem fakulnak stb.

 

 

Szóval mindkettő jó cucc, de ... ADIDAS :)

Link to comment
Share on other sites

Nekem soha életemben nem voltak márkás cuccaim. Egyszer nyertem egy nike vásárlási utalványt, azon vettem egy kabátot és egy sportcipőt még 2003-ba. A cipő most ment szét.

Azon kívül mivel elkezdtem teniszezni, vettem egy normális teniszcipőt ami pedig Adidas. Úgyhogy ezen tapasztalataim alapján én mind a kettőt szeretem.

Link to comment
Share on other sites

Adidas-ra szavaztam. Szeretem a német dolgokat, a minőséget, az igényes kidolgozást, strapabíróságot. Igaz nem olcsó egyik sem, de ha egyszer megveszem, akkor évekig is el vagyok vele. Eddig csak Adidas és Puma cipőim voltak és most is azok vannak. Igyekszek pólóból is ilyen márkájút venni, mivel nagyon jó az anyaguk és akár vehetnék egy-egy kínait évente 4ed annyi áron, de közel nem bír annyit, mint egy márkás, jelen esetben az Adidas. Bár a felsoroltak közül igazából ami az általam választott márkára egyedileg jellemző, hogy német :D Biztosan a többi dolog elmondható mondjuk a Nike-ról is, de vhogy jobban bejön és jobban tetszenek az Adidas termékei, mezek, sportszerek, cipők, melegítők, pólók, minden :D

 

Egyébként sztem a két márka egy ember szekrényében nem igazán fér meg :D Lehet hogy vannak emberek, akiknek mind1, mert őt nem érdekli ez a "verseny", de aki elkötelezi magát az egyik mellett, az nem fog a másikból vásárolni. Én pl nem tudnék elképzelni semmilyen Nike cuccot magamon, mintha csak a kocsikról vagy a fociról beszélnénk :D Aki szereti a Bayern-t, az nem szereti a Werder-t, de aki mondjuk a Karlsruhe-t szereti, annak nem biztos, hogy baja van a Bremen-nel :D Vagy BMW és Mercedes :D

Link to comment
Share on other sites

Igazából mindkettővel rendelkezem, amíg fociztam a csukám és teremcsukám az mindig Nike volt, bár volt egy Adidas teremcipőm, az is nagyon sokáig bírta ;)

Talán több a Nike cuccom, szóval most épp erre dobom a voksom, de ez gyakran változhat :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...