Jump to content
PirateClub.hu

Törpe tengeralattjáró egy luxusautó áráért


roggenbrot
 Share

Recommended Posts

A berlini ?Boot und Fun? nemzetközi szakvásáron pénteken mutatkozik be az a nem hadi célú kis tengeralattjáró, amely egy luxuslimuzin árából meg is vásárolható. A keletnémet gyártó cég elsősorban idegenforgalmi vállalkozásoknak ajánlja korszerű vízijárművét.

 

A 4 méter hosszú, 1,7 tonnás Nemo100 típusú törpe tengeralattjáró ígérkezik a német fővárosban pénteken megnyíló ?Hajó és szórakozás? elnevezésű rangos szakkiállítás szupersztárjának. A keletnémet konstruktőrök által kifejlesztett járművel akár 70 órát is a víz alatt lehet tartózkodni.

 

?Szériában kell termelnünk a kis tengeralattjárókat, hogy gazdaságos legyen. Egyelőre bejelentkezés alapján, személyenként 99 euróért (24 ezer forintért) lehet félórára kipróbálni a Nemo100-as típust - fogalmazott a rádióban Jürgen Hauptmann a tévérendezőből lett üzletember. Tavasztól elkészül Berlin közelében a helyenként félszáz méter mély Helenesee-n az az idegenforgalmi központ, ahonnan rendszeresen indulnak turistajárataink." A legtürelmetlenebb pénzes polgárok már pénteken, a nemzetközi premier napján megrendelhetik a ?Boot und Fun? szakvásáron a Nemo100-ast. A mini tengeralattjáró 180 ezer euróba (43 millió forintba) kerül, vagyis alig drágább, mint egy extrákkal felszerelt luxusautó.

 

forrás: hirtv.hu

 

Ha lenne ennyi pénzem, nem tengeralattjáróra költeném :unsure: , de természetesen attól még ez egy nagyon jó dolog, előbb utóbb szerintem az átlagember is meg tud majd venni ilyen járműveket, de itt nem csak tengeralattjárókra, hanem mondjuk hidroplánra, yachtra, vagy repülőre is gondoljunk ;).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...