Jump to content
Sign in to follow this  
DriftKing

ASI Tetsu GTR

Recommended Posts

ASI Tetsu GTR: giccs 800 lóerővel
Aranyszín fényezés, malomkő méretű felnik, sormintás szélű virágos abrosz motorháztető - így tuningolnak Bentley Continental GT-t Japánban, legalábbis az ASI nevű tuningcégnél.


f.jpg


A meglepő külsőségektől eltekintve alapos, de szokványos tuning eredménye a japán Bentley. A hatliteres, ikerturbós W12-es motor tartalékait elég tisztességesen kiaknázták az ASI mérnökei, kerek 800 lóerőt hoztak ki a motorból, amely így alaposan megdolgoztatja a négy hajtott kerék ujjnyi magas gumiabroncsait. Emellett kiszélesítették az autót, kicserélték a lökhárítókat, és a virágmintás motorháztető sem szokványos darab. Karbonszálas műanyagból készítették - akárcsak a csomagtartófedelet és a rajta pöffeszkedő nagy légterelőt is -, így csupán 7 kilogrammot nyom.

r.jpg


Ha nem volna a különös dekoráció, az ASI Bentley talán elsikkadna a tuning-sportkocsik rengetegében, így azonban inkább csodálatot, döbbenetet vagy rettenetet vált ki a nézőből ízlésvilága és vérmérséklete szerint. Amit viszont igazán nehéz elképzelni, az az, hogy kik veszik majd meg azt a 29 példányt, amelyet a japán cég elő szeretne állítani. Amerikai rappereknek túl ábrándos, mangaszemű japán diáklányoknak túl drága, dúsgazdag, idősödő autógyűjtőknek túl komolytalan...

s.jpg
fs.jpg
ft.jpg
rs.jpg
rsu.jpgforrás: totalcar.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nagyon szép a kicsike ;) szépen felöltöztették :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

háth ez egyszerre vicces is, meg gyönyörű is. Jó ótó lett!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sztem is szép autó kicsit feltűnő.:D Megnéznék páran ha egy ilyennel járkálnék, az arabok meg tuti rákapnak... imádják az ilyen egyedi verdákat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×