polip14 Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Hy ! Szerintem nagyon jó sorozat ,valahogy megfogott az a gimis és amerikai feeling keveredése ! Nektek mi a véleményetek ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovax Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 rtl-en most lett vége állitolag a 3. évadnak nem lehet tudni mikor lesznek a köv részek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 27, 2007 Author Share Posted Május 27, 2007 akkor lessz a 4. évad amikor amerikában már leadták ! Szerintem ősz körül lessz újra ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eve89 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 én is nézem!és nagyon nagyon szeretem, tényleg szuper most vasárnaponként adják az elejétől rtl-en, bár holnap a forma1 meg a barátok közt maraton miatt nem lesz és elvileg majd adni fogják a 4.évadot is, dehát arra éveket kell várni, mert ugye egy héten egy rész és ráadásul nem minden héten adják..dehát ez eddig is így volt.. asszem megint fogom nézni angolul a 4.évadot Amerikában már leadták, és az 5. januártól fog kezdődni ha jól tudom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 most elkezdtek elölröl yomi, én megmondom őszintén csak a hölgyek miatt nézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Ezennel megnyitom a PirateClub Tuti Gimi topicját! Itt beszélgethetünk nyugodtan a sorozatról! Akkor bele is kezdenék! Következő epizód április 28-án lesz! A rész címe: Az élet rövid Ízelítő a következő részből: Nathan és Haley szülinapi partit szervez Jamie-nek. Deb bérel egy bohócot, Haley azonban nem nagyon örül a dolognak, mert túl íjjesztőnek találja. Lindsey visszatér Tree Hill-be, mert meghívták a partira, Lucas még jobban reménykedik, hogy kapcsolatuk helyre jön. Amikor Dan is megérkezik a bulira Deb hangulata kissé megváltozik.... Video előzetes: http://www.tv.com/video/13880/life-is-short?o=tv&tag=video;watchbtn;0 A többit megtudjuk a jövő héten! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csakhatudsz Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Tuti gimi!!!! Ez egy annyira elképesztően jó sorozat!! Kellően light-os, és mégis van néhány (nem is csak néhány) mondanivalója... Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy az ominózus TV csatorna miért nem vett több évadot??!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita89 Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 ha valaki véletlen megtalálja azt a képet amit Peyton rajzolt a kosárpályára akkor felrakja valahova vagy valahogy eljutattná nekem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajny21 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Sziasztok, vki nem tudja 6. évad vetítése mikorra várható? köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Szia! Én úgy tudom szeptemberben folytatják! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sziszka92 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 most jön majd a 6. évad nemsokára :-) én már nagyon várom biztos jo lesz. Ugyan azok a szereplők meg minden.és meggazdagodunk a sorozatban egy újabb kisgyerekkel;) majd meglátjátok kinek a lánya lesz :-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 majd meglátjátok kinek a lánya lesz :-) Már én is tudom... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szbalage Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 már csak 3 hét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimkie Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 kinek a lánya lesz? valaki mondja meg pliiizz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimkie Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 szerintem nagyon jó a 4.évad, de linket azt nem tudok adni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szbalage Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 na emberek! visszaszámlálás már csak már csak 6-ot kell aludni :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimkie Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 jaja, már csak pár nap de sajnos nem lesz netem az albimba még és nem tudom egyböl leszedni szeptember 7-től pedig az RTL Klub kezdi újra a 2. évadot, nemhogy a 4.-et adnák le végre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 27, 2008 Author Share Posted Augusztus 27, 2008 vagy kezdjék el az első résztől aztán adják végig folyamatosan 5. évadot is beleértve .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4DD4M Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Úgy tudom szeptember 1-től jön a 6. évad amerikába.Nálunk meg szeptember 7 től folytatódik az RTL- en.Engem is valahogy megfogott a sorozat,eleinte csak húgom nézte az Rtl en,én hülyeségnek tartottam, azt hittem hogy ilyen nyálas sorozat lesz ez is.Aztán végignéztem egyet és azóta imádom, főleg mivel kosaraznak benn. És úgy tudom ,hogy Bewinnek gyereke lesz Timtől(Nathen kosaras haverja) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szbalage Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 eljött a nagy nap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Igen! Holnap már tölthető lesz remélhetőleg! Fordítás meg péntekre kész lesz, ha minden jól megy! Üdv! Torrentelek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 1, 2008 Author Share Posted Szeptember 1, 2008 van még mit bepótolnom ,ma kezdték a 6. évadot és én még csak a 4.évad utolsó részénél tartok. Nagy kár hogy itt nem adják este főműsoridőben. Szerintem ezt is sokan néznék.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szbalage Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 emberek.... ez az új rész.... hát nem mondom..... áááááááá, futkos a hideg a hátamon oda-vissza.... nagyon durva!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimkie Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 ááá, nagyon jóóó mindenkinek ajánlom!alig várom már, hogy szedhessem a következő részt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szbalage Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 na ennek a résznek a vége nem tetszett szegény Q Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita89 Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 iszonyatosan jó az új évad! hát igen, szegény Q, de szerintem lesznek még durva részek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 A következő rész is elég szomorú lesz... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita89 Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Torrentelek nagyon köszi a gyors fordításokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 Nagyon szívesen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Itt az e heti rész előzetese, magyar felirattal! Bocs, hogy kicsit megkésve linkelem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts