Jump to content
PirateClub.hu

csakhatudsz

Veterán
  • Pontszám

    41
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About csakhatudsz

  • Születésnap 08/21/1991

Profile Information

  • Neme

csakhatudsz's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

4

Közösségi hírnév

  1. csakhatudsz

    Előadók

    Desperado (bocsi csak ez ugrott be )
  2. csakhatudsz

    Harry Potter 6

    Már alig várom!!! Megrögzött Potter fanatikus vagyok ( persze csak az ésszerűség határain belől) Kíváncsi vagyok mint mindig, hogy most mit hogyan ábrázolnak...pl.: minden filmben kicsit más a kvidics és az előre lehozott képek szerint most nagyon más a ruha is=)
  3. csakhatudsz

    Milyen mobiltelefonod van?

    Sony Ericsson K310i Na de a Siemens M35-ös csepp, por és ütésállómat sosem felejtem el!!!
  4. csakhatudsz

    Horror filmek

    Én személy szerint nem szeretem a horror filmeket... Igazából azért nem mert olyan tipusú vagyok aki negyon beleéli magát a filmekbe...(rettentően tudok nevetni egy apró poénon is, de mocskosul félek és megijedek a rémisztő dolgoknál) Pluszban azért megjegyezném, hogy a horrorokon felnőtt barátnőimmel ellentétben egyáltalán nem félek a sötét utcákon...
  5. csakhatudsz

    Az első csók

    hali! Én a kevesek közt szerencsésnek mondhatom magam... -Én kb.12éves (ő is) -kis házibuli -lassú zene -és elcsattant (megjegyzem nem tartott sokáig a "szerelem" de azért megérte)
  6. csakhatudsz

    RTL Klub Vs. TV2

    Sztem meg igen is TV2
  7. csakhatudsz

    Filmajánló

    amit mindenképp: -Az élet háza -A suttogó -Az élet szép
  8. Abszolute igaz!!!! De még mennyire! 1 kritikám azért lenne: Ha vki olvassa és csak a az 5-ós egyezik akkor mégsem olyan biztos, ha már más is akkor tuti.....
  9. csakhatudsz

    I Am Legend - Legenda Vagyok

    Én a magam részéről csak "barátnő szerepben" néztem a filmet. ( magamtól nem val. hogy elmentem volna=)) De kicsit pozitív és negatív csalódásom is volt. Negatív a zombi részekkel volt....ezt nem is kell kifejteni Pozitív pedig, hogy ez egy jól megírt történet, mert ha belegondolunk most is rengeteg betegségre keresnek gyógyírt a tudósok...egyett elmutálnak és itt is vagyunk.... Tetszett az is , hogy az elcsépelt világvége storykkal ellentétben itt a főszereplő meghal a végén (ez jó kis fordulat, mert végig azt hiszed: midjárt jönnek..aztán meg hogy meggyógyítja a zombi és hogy eljut a kolóniához)
  10. Gyerekek! A Volt egyszer egy vadnyugat a király!!!!!
  11. csakhatudsz

    Hülye kérdések

    Talán nem is olyan hülye kérdés...de..: ha az univerzum tágul, akkor azt miben teszi???
  12. csakhatudsz

    One Tree Hill / Tuti Gimi

    Tuti gimi!!!! Ez egy annyira elképesztően jó sorozat!! Kellően light-os, és mégis van néhány (nem is csak néhány) mondanivalója... Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy az ominózus TV csatorna miért nem vett több évadot??!!
×
×
  • Create New...