krotchy 0 #1 Posted 2008 Mar. 20 , 15:23:23 Mielőtt hozzákezdenénk ien eredményre számítsunk: Na, akkor vegyunk elő az áldozat képét, és hozzunk létre egy uj Layert-t Miután ez megvan fessül be ezt a részt szürkével ahova szakállat akarunk tenni Ezután adjunk hozzá egy kis noise-t pontosabban 12,16 -ot (filter >> noise >> add noise) és a Gaussian legyen kiválaszva És most a Radial Blur használatával jelüljuk ki ugy az arcot/fejet hogy bennelegyen a szakállkezdemény is Most pedig menny a filter > blur > radial blur ott pedig zomm és best -et jelölt ki és adjál neki 5 -öt A Blending módot álítsátok hard light -re Ezek után mennyetek a Image > Adjustment > Curves menüben és valahogy így álítástok be: KÉSZ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Íme a második tutorial: Ezt a képet mentsétek el és nyissátok meg a PS-ben Válasszátok ki a Brush Tool-t Majd mennyetek a Edit -> Define Brush Preset... -ba és ezen adatok alapján állítsátok be: Majd vegyétek kézbe a brush,t válaszátok ki a elkészített "szakálecsetet" és kezdjetek neki a rajzolásnak ! Valami iesmit lehet vele készíteni: Share this post Link to post Share on other sites
.LACKA0670. 0 #2 Posted 2008 Mar. 23 , 21:28:12 az elsőt már kiraktam...azért thx Share this post Link to post Share on other sites
Prince008 0 #3 Posted 2008 Mar. 24 , 15:32:41 az első szakállast megcsináltam, télleg jó Share this post Link to post Share on other sites
krotchy 0 #4 Posted 2008 Mar. 25 , 19:47:21 az elsőt már kiraktam...azért thx Ez továbbfejlesztett, és sztem kicsit élethűbb Share this post Link to post Share on other sites
ModThisName 1 #5 Posted 2008 Mar. 25 , 20:43:02 az alsóba azt a define brush menüt hogy lehet elérni? nekem sem a 7-el sem a 10-el nem jön olyan elő :@ Share this post Link to post Share on other sites
enisz 1 #6 Posted 2008 Mar. 26 , 00:18:35 icipicit utána kéne nézni... Share this post Link to post Share on other sites
ModThisName 1 #7 Posted 2008 Mar. 26 , 06:17:28 enisz köszi, de nekem még mindig nemolyan,mint amilyennek kéne :S Share this post Link to post Share on other sites
AltF4 0 #8 Posted 2008 Mar. 27 , 07:33:09 Bocs tök jó lenne de magyar ps van vki elmondáná hol van a radial blur mert nekem csak sima bemozdítás van! Share this post Link to post Share on other sites