ZTamás Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Nem láttam hogy lenne ilyen ezért gondoltam csinálok egy ilyet, mert rajtam kívül talán más is szereti! Jöhet minden ami a WTCC-vel kapcsolatos! Várom a többi rajongót! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Hali! ZTamás megelőztél engem! Én is akartam csinálni a WTCC-nek egy topicot! Ti mit szóltok ahhoz, hogy a Seat dízel motorokkal megy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Hát én azt mondom: Hajrá Mika! Am én Audi párti vok, meg bmw WTCC ügyben. Tetszenek a futamok, igazi test-test eleni harc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Én úgy tudom, hogy a WTCC-ben nincs Audi se, meg Mika se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Mika visszavonult? Az Audi kivonult? Te jószagú ég, hát mennyire lemaradtam.... vagy nem is! Ez nem a DTM! Én hülye! Kevertem. Bocsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 15, 2008 Author Share Posted Március 15, 2008 DTM -> Német túraautó bajnokság WTCC -> túraautó világbajnokság BTCC -> Brit túraautó bajnokság Csak az egyértelműség kedvéért! Más kocsik más pilóták Engem főképp a WTCC érdelek és ennek is nyitottam a topicot! A hivatalos oldal: http://www.fiawtcc.com/ Itt minden infó megtalálható! A versenyek menetét aki nem ismeri és igényli annak kérésre leírom! Szerintem izgalmasabb mint az F1 mert több a küzdelem és valahogy közelebb állnak az utcai autókhoz! A közvetítések az Eurosporton láthatóak, majd teszek be versenynaptárat is! Mindezt azért írtam le hátha vannak olyanok aki nem ismerik de hátha megkedvelik ezt a sportágat. A versenyben Alfa Romeo-k, BMW-k, Chervrolet-ek, Seat-ok, és remélhetőleg Ladák és más márkák is versenyeznek. Mit szolok a dízel Seatokhoz? Hát jól mentek meglepetés volt, de ha jól tudom akkor jönnek hamarosan a dízel BMW-k is és akkor majd kiegyenlített lesz a küzdelem! Szerintem nem árulok el nagy titkot ha elmondom én a BMW csapatnak szurkolok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 15, 2008 Author Share Posted Március 15, 2008 Tehát itt a naptár is az elején még mielőtt belemelegednénk: Round Date Country Venue 01 & 02 29/02 - 02/03 BRAZIL Curitiba 03 & 04 04/04 - 06/04 MEXICO Puebla 05 & 06 16/05 - 18/05 SPAIN Valencia 07 & 08 31/05 - 01/06 FRANCE Pau 09 & 10 14/06 - 15/06 CZECH REPUBLIC Brno 11 & 12 11/07 - 13/07 PORTUGAL Estoril 13 & 14 26/07 - 27/07 UNITED KINGDOM Brands Hatch 15 & 16 30/08 - 31/08 GERMANY Oschersleben 17 & 18 20/09 - 21/09 SWEDEN Anderstorp 19 & 20 04/10 - 05/10 ITALY Monza 21 & 22 24/10 - 26/10 JAPAN Okayama 23 & 24 13/11 - 16/11 MACAU Macau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 23 & 24 13/11 - 16/11 MACAU Macau <----itta lényeg!!!! Ez a pályák pályaja , sztemez a legjobb pálya az egész autósportban:) De ez magán vélemény Amugy én is szeretem nagyon ezt a bajnokságot, nagyon sok mindent még nem tudok róla ,de egyre jobban érdeklődölk iránta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 15, 2008 Author Share Posted Március 15, 2008 Én már 4 éve nézem azóta lett ETCC ből WTCC és nem csak magánvélemény mert szerintem is a legjobb pálya az összes autóversenyből! De szerntem Curitiba és Brno is jobbak mint a forma 1 pályái, sőt nem is tudok választani a többi közül sem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Hali ! Szerintem ebben az évben is a Seat és a BMW között fog eldőlni a bajnokság ! Az évad előzetesben érdekes volt hogy hány csapat kisérletezik Diesel erőforrással ! A chevrolet bár már eléggé erős de Alan Menu mellé kellene még egy agreszivabb pilóta mert szerintem Rob Huff nem az igazi ! Az alfák meg teljesen eltüntek ! Pedig 2-3 éve még eléggé meghatározó csapat volt ebben a motorsport kategóriában ! Az egyéniben szerintem legalább 5 pilóta esélyes a bajnoki címre ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Az évadnyitó verseny nagyon jó volt! Az első futamon jókat csatázott Farfus! Sztem is izgalmasab, mint az F1! Itt nem kell féltened az autódat, hogy letörik egy szárny! És itt megy rendesen a test-test elleni küzdelem! Én a Chevroletnek szurkolok! Tavaly már nagyon jók voltak, az idei első futam, meg katasztrófa volt nekik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 15, 2008 Author Share Posted Március 15, 2008 Hát igen Chevroletek eléggé szépen jöttek fel az évek során de ez nem jött nekik össze eddig idén! Az alfákat meg csak sajnálni tudom hogy a gyár nem pártolja őket, pedig milyen szépek is voltak 3 éve azok nagy Alfás csaták, de azért még nem kell leírni őket végleg mert abban a 3 éves fejlesztésben is vannak meglepetések néha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 És én ilyenkor verem a fejem a falba, hogy nincs eurosportom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 16, 2008 Author Share Posted Március 16, 2008 Erre csak annyit mondok megértelek! Kár kihagyni az ilyesmit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Április 5, 2008 Author Share Posted Április 5, 2008 Futam holnap angol idő szerinte 16:00 és 18:00 kor Az Eurosport-on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 Néha nézem de akkor a Chevy-knek drukkolok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Június 21, 2008 Author Share Posted Június 21, 2008 Hátha megjön másoknak is a kedve a WTCC-hez: http://www.youtube.com/watch?v=iJYeJHz7Q1M Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristangyerek Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Azért kedvelem mert normális autók szerepelnek benne, nem úgy mint pl. a Forma 1 ben. Ezek tényleg autók... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Hát igen. sokkal izgalmasabb egy ilyen verseny, mint egy forma 1. Itt vannak test-test elleni küzdelmek, vannak előzések, míg a forma 1-ben ilyenből nincsen sok. De azért forma 1-et is birom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 khmm annyira nemizgalmas egy wtcc verseny se:P most bryni verseny is csak azér volt jó, mert farcus meg zanardi átgázoltak a mezőnyön:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Figy én nem a mostani versenyről beszéltem, hanem úgy általában. Akkor szted itt is csak mennek egymás után, nincsen elözés, lökdösödés, kicsúszás? Mondjuk ami tényleg izgalmas az a MotoGP Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinki Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Sajnos nem tudom mindig megnézni a versenyt de amit most a Zanardi művelt a Bmw -vel hááát az nem volt semmi.Ebben a sorozatban legalább előzés is van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Szeptember 28, 2008 Author Share Posted Szeptember 28, 2008 MotoGP-t azért nem szeretem annyira, mert túl változékony és kis dolgokon múlik minden. Persze nem szólom le, hisz izgalmas az is. WTCC ben nem egy versenyt kell alapul venni, van amikor nem izgalmas annyira a verseny, de vannak nagy teljesítmények. Zanardit nagyon becsülöm azért amit művel. Nem csak hogy előzés van de kilökések is, és nem mindig jár büntetés. Ez teszi izgalmassá a test-test elleni küzdelmet. Nézd csak mit művelt Thomson, egy olyan autóval amiben nem sok fejlesztés van még a többihez képest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilacy Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Jó kis autó lesz az az Accord. Thompson meg valami fenomelásiat ment legutóbb. Előtte csak törték-zúzták szegényt. Most törlesztett kicsit. A Menü féle dolognál pedig nem ő volt a hibás. Menü kicsit benézte. De legalább elismerte, és nincs harag. Ha a F1-ben nem megy, akkor legalább a WTCC-ben nyerjen a Honda minél többször. BANZAI HONDA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Thompson azt nyilatkozta az évad elején, hogy sokkal kevésbé jó autó az Accord mint a 156 volt. Mármint neki. Másrészt nem is full-gyári Honda csapat ha jól tudom, csak olyan mint régen volt a pözsó a 407-tel, meg ugye volt már Accord ezelőtt is. Úgy meg nem sok esély van lenyomni a full-gyári BMW-ket. Kedvenc videóm: http://www.youtube.com/watch?v=aA-t4PiwQ5M Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Hali ! Azért eléggé jól megy az a Honda ! Az én kedvencem abban a sorozatban ! Eléggé necces látni a sok Seatot meg bömöst meg chevyt ! Ez a Honda meg a Lada legalább unikumként hat a nagy gyártók közt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilacy Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 És ráadásul messze a legszebb mind közül. Na jó, lehet kicsit elfogult vagyok ! Viszont én azt olvastam, hogy nagyon is megvolt elégedve az Accordal. Persze eleinte voltak bakik, hibák, de már a bemutatkozás után is azt mondta, hogy jó a kocsi. Sokkal többre is képes, csak még gyúrni kell kicsit. Ha csak 1 kicsit is megtámodatná Őket a gyár, pl néhány Mugen cuccal(most volt benne egy kevés Mugen motor tuning), akkor simán ott lennének az élen(súly ide vagy oda). Azért egy félgyári csapattól nem rossz. Pláne úgy győzni, hogy nincs szinte semmi gyári támogatásuk. BANZAI HONDA :D ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Ha azt vesszük, az N Technology minden félgyári autóval csodát művel (t). Megnézed a 156-ost, Thompson tavaly a 2. félévben a legtöbb pontot szerezte a mezőnyben. Akár vb is lehetett volna. Ma pl nem is láttam a mezőnyben Thompsont. Annyira csak nem ment jól... Mi lett a 2. futam vége? Az elsőben 3 Seat elöl, azt láttam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Október 14, 2008 Author Share Posted Október 14, 2008 Én sem láttam sajnos, de az eredmények itt fenn vannak: http://dnl.fiawtcc.com/standings/2008_WTCC_Points.pdf Monza Race 2 1. Gabriele TARQUINI (ITA) 2. Jordi GENÉ (ESP) 3. Nicola LARINI (ITA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 Ehh, durva hogy a Seat mennyi pénzt és energiát fektet bele. A BMW meg mióta Theissen a Forma1-gyel foglalkozik, alig tesz valamit az E90 fejlesztéséért.. Legalábbis most el vannak maradva nagyon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts