m3jo Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 Szasztok. A Vas ember című filmhez szeretnék borítót csinálni ehez szeretnék segítséget kérni tőletek. Ezt a két képet nem tudom megcsinálni. Ezekhez hasonló betűtipusokra és hatásokra lenne szükségem. Ha valaki tudna segíteni annak nagyon megköszönném. Előre is köszi mindent srácok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Február 29, 2008 Author Share Posted Február 29, 2008 Még van hozzá egy ilyen kép .hátha ezzel segíteni tudok a megvalósításába. http://www.movieposterdb.com/posters/07_12/2008/371746/l_371746_c1af8f9d.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 hát annyit tok mondani h dafont.com, typenow.net... meg a gugli is a barátod... bár én körbenéztem de nem nagyon találtam... lehet h vak vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Február 29, 2008 Author Share Posted Február 29, 2008 az a baj hogy igen létezik iron man nevezetű font de az teljesen más. Elsősorban nem is annyira a fontra lenne szükségem hanem egy hasonló fémes hatásra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 Erős a gyanúm hogy a betűtípus az Impact (windows alaptartozék) a hatást is el tudnám mondani csak sok idő lenne leírni a részleteket. Ha jártas vagy Photoshopban akkor viszont, a színátmenetet Gradient overlay-el vagy sima gradient tool-al meg lehet oldani, az töredezett hatást fekete fehér ecsetvonások motion blur-özésével érték el. Továbbá az írás rétegén van még egy bevel and emboss is beállítva. Sajnálom de jelenleg nem tudom leírni ennél részletesebben, éppen nincs elérhető photoshopom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Március 1, 2008 Author Share Posted Március 1, 2008 Megpróbáltam magam össze hozni hát ennyire jutottam. Most nézem a plakáthoz és nem passzol:S:S Ha valaki tudna segíteni akkor várom üzenetét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts