Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bernd Schuster, a spanyol bajnoki címvédő Real Madrid vezetőedzője reagált az elmúlt hetekben hangoztatott pletykákra, miszerint Cristiano Ronaldo leigazolásán fáradoznak a Blancók.

Schuster a Sky Sports munkatársainak a következőket nyilatkozta az ügyről: "A célom, hogy minél több játékos legyen a keretben" - mondta.

"Azonban kétlem, hogy lenne esélyünk Cristiano Ronaldo leigazolására."

"Ennél fogva nem fogom ilyen dolgokra pazarolni az időt. Reális transzferekben gondolkodunk. Olyan játékosok szerződtetésében, akik érkezésében joggal bízhatunk."

 

forrás: manutdfanatics.hu

 

így megnyugodtam teljesen :)

Link to comment
Share on other sites

Még 1 hír.

-Várható kezdőcsapatok:

Manchester United: Van der Sar - W. Brown, R. Ferdinand, Vidic, Evra - Cristiano Ronaldo, Scholes, Carrick, Park - Tévez, Rooney.

Chelsea: Cech - Essien, Alex, Terry, Ash. Cole - Ballack, Makelele, Lampard, J.

Cole - Drogba, Malouda.

Link to comment
Share on other sites

Kedves United drukkerek szerte a világon. Igen, szerte a világon, mert Manchesterben, akit anya szült, az a City-nek szurkol. Tudjuk, hogy sokan vagytok, de azt is tudjuk, hogy tévedtek. Nem kicsit, nagyon. Inkább kerüljön komcsi kézbe az a rohadt kupa, minthogy az imperialistáké legyen. Ez a csapat ugyanúgy túl van sztárolva, mint a 94-es Barcelona. Ugyanaz lesz a sorsa is. Csak most a megalázó gólt nem Desailly, hanem Carvalho fogja szerezni a második félidő közepén. Az iparváros gyászba borul, CR Madridba megy, Sir Alex meg nyugdíjba. Mindenki, ahova való. Ez a csapat, ha objektíven nézzük, nem érdemel egynél több kupát ebben az idényben. Azt az egyet is óriási bírói segítséggel nyerték meg.

 

 

Ha végignézzük, hogyan jutottak a döntőbe, már az gyomorfordító. Azzal verik a nyálukat, hogy már a csoportkörben sem tudták őket legyőzni. Na bumm! Ebben a csoportban a Fradi pontot sem vesztett volna. Aztán a legszebb támadófocit játszó csapatként jellemezték őket. Ezt „szépen” be is bizonyították: hat gólt passzíroztak be a három pároscsatán egy fostalicska Lyonnak, egy tottitlan Romának és egy kiherélt Barcának. Na, ez ám a kibebaszott szemet gyönyörködtető támadójáték. Mutassatok még egy csapatot, amelyiknél a két előretolt ék az ötösről szabadítgat fel, és négyszer többször csúszik be a saját kapuja előtt, mint ahányszor kapura lő a túloldalon. Nehogy már egy olyan csapat nyerjen BL-t, amelyik az elődöntőben 180 perc alatt csak egy gólt tud lőni egy olyan Barcának, amelyiknek még a Murcia is hármat lőtt totál kiesőként. Nem beszélve arról, hogy az az egy gól is csak azért sikeredett, mert Pumuklinak sikerült meglépnie Eder mester műhelyéből.

 

 

A csapatnévsor meg egy katasztrófa. Vagy alkoholista, vagy kurvázik, vagy egyszerűen ronda.

Kezdjük rögtön a menedzsernél, a skót Bajor Imrénél. Magasztalják egekig, lovaggá ütik. Mindezt miért? Mert ivászata vezetése alatt, huszonkét év alatt egyszer sikerült felülniük Európa trónjára. Nincs még egy klub, amelyik ennyire türelmes lenne egy bukott, sikertelen edzővel. Óriási mákja, hogy nem Sopronban kellett leülnie a kispadra. Már ott elvesztette az idei döntőt, hogy pár éve fejbe rúgta Beckhamet az öltözőben. Most majd várhatja, hogy ki adogat be forintos labdákat a 91-92. percben, hogy fordítsanak 0-1-ről. BL-döntőt nem lehet kétszer taktika nélkül, csumanagy mákkal megnyerni. Az öreg hattyúdala lesz a moszkvai zakó.

 

 

A csapat meg még gyatrább, mint a szivacs főnökük. A védelem egy vicc. Középen még talán elérnek egy Serie B szintet, de a széleken egy Csizmadia-Pollák páros minden bizonnyal nagyobb nyugodtságot sugározna. A jobbhátvédjük - egy normális edzőnél - még a róla elnevezett Wes Brownwich Albionba sem férne be. A középpálya meg nagyszerű, ha nem kellene előre játszaniuk. Hol egy Lampard, vagy egy Ballack, aki gólt érő zsugákat osztogat? Rangers szinten rombolnak, de a labdával ők sem tudnak mit kezdeni. Carricknél még egy csuklós troli is gyorsabban fordul, a szélsők meg akkora köcsögök, hogy Portugália egy emberként imádkozik lesérülésükért, hogy a semleges nézők is szorítsanak az ő sikerükért az EB-n. Említhetnénk még a támadóikat, de ugye ők védekező középpályások, meg különben is, inkább rajzfilmfigurának néznek ki, a csúnyább fajtából.

 

Ha eddig sem sikerült meggyőznünk, hogy kék szamszung pólóban kattintsd fel holnap este az első sörödet, akkor itt az aduászunk: Mr. Szerénység, a Hiszti Koronázatlan Királya, a Focipályák HavasHenrike. Nem tudjuk elképzelni, hogy kishazánkban van olyan, akinek 1-essel kezdődik a személyi száma és szereti. Komolyan, Sebők Vili kevesebb hajolajat/zselét használt, mint ez a pojáca. Dombi Tibink kevesebbszer repült a büntetőterületen belül, mint ez a foci-antikrisztus. Ha ő jobb, mint George Best, akkor Puskás csak a második legjobb magyar focista Zombori Zalán után. Jöhetnek itt a 41 góllal, meg a kapott díjakkal, de az angol csapatok közül idén egynek nem tudott még gólt lőni. Na melyiknek? Bizony kispajtás, a Chelsea-nek nem. Most sem fog. És legalább annyira fogunk örülni a meccs utáni könnyeinek, mint Kuffour gyepdöngölésének 99-ben.

 

Nem vitás, szerdán újra lefocizzák Grant kapitány gyermekei a Unitedet, ahogy tették ezt április végén. Négy hét telt el azóta, semmi sem változott, még talán a MU fásultabb lett. Az öregek már a Barca és a Wigan ellen ellőtték a puskaporukat, a fiatalok meg össze fogják fosni magukat a téttől. Az egész meccs az UEFA döntőre fog hajazni. A focizni akaró csapat a Chelsea lesz, a Rangers szerepét pedig a United fogja játszani, és a 2-0-ás vereség után a szurkolóik szétverik Manchestert.

 

Évek óta nem láttunk olyan sima BL-döntőt, mint ami holnap lesz látható. Kedves Vörös Ördögök, javasoljuk, hogy nagyobb összeget toljatok fel a londoniak győzelmére, hogy ne legyen olyan savanyú a sör fél 11 tájban.

-Jó olvasgatást!

-Én jókat nevettem ezeken a dogokon ha érdekel vkit felrakom a cselzi szidósat is! :D

Link to comment
Share on other sites

Hogy egy olajtól csöpögő dollármilliókból összevásárolt bohócbanda punnyassza fel a benzinszagú seggét Európa trónjára, azt már azért talán végképp nem kéne! Nem vagyunk virágzabáló hippik, akik tortával dobálják a világbank elnökét, és vörös festékkel locsolják le a metrón a nubukbőr cipőben parádézó menedzsereket, de azért attól az összes csarnokvizünk kifolyna, ha ezt a se múltja, se jövője, maffiabanda által pénzelt, érdemtelen bagázst kellene a másodosztályon kívül bármelyik másik sorozat dobogójának a tetején látnunk. Ha ugyanis szerda este a Chelsea megnyerné a Bl-t, az azt az egekig bűzlő üzenetet hordozná, hogy a labdarúgás és a fair play őshazájában egy tésztaképű ruszki hobbiból csak úgy csapatot vehet pénzmosás napnál világosabb céljából, mert éppen már nem akadt a magánrezervátumában magánszarvas, amit lelődözhet unaloműzésként. Hiába vitetted a döntőt a ??????? ?????????? ????? ???????????? ????????? ??????-be, kutya, otthon lesztek kivéreztetve!

 

Nesze, itt az edzőtök! Szép darab, szó se róla. Az a nagypofájú portugál sem volt piskóta, ahogy megállás nélkül ontotta a fost magából, hogy mekkora zsugás, miközben a MU-szurkeszek viccet csináltak belőle (Mi a hasonlóság Mourinho és háromfogú konnektordugó között? Mindkettő használhatatlan Európában), de ezt a csókát bizony mi csak úgy tudjuk magunk elé képzelni, ahogy a vurstliban hajlítgatja a légpuskák csövét, miközben az ezerkecsóból bömböl az ájlájksopen. De ez sem az ő hibája, hiszen mi is szívesen bohóckodnánk a válogatott csatársorában, ha mondjuk Koeman mester egy kőkeményre sodort látnok-skunk rakétáért cserébe beküldene a portugálok ellen. Pedig hobbicsapatnál tényleg így mennek a dolgok. Hol is voltál eddig edző, pubi? Hapoel Petah Tikva? Szopatsz, gibbon, nincs is ilyen! Tudod, mit, ha leírod a hóba sárgával, megkapod a Chelsea padját, úgyis tele a tököm ennek a portugálnak a nyavalygásával.

 

Várjuk már, mi lesz a következő, de nagyon reméljük, hogy láthatjuk Roman könyvelőjét balszellőben, a fodrásza meg talán kimozoghat a másik szélre, hogy parádés ütempasszokkal ugrassa ki a két Chelseában töltött éve alatt kilenc teljes, egész gólig jutó másik cimbit, Sevcsenkót. Esetleg a szintén olcsóér? beszerzett Maloudát (ketten 11 gólt vágtak a 100 millió euróért cserébe), de említhetjük még Pizzarót, aki ugyan ingyé jött, de nem keres rosszul ? amikor a Bayern új szerződést tett elé, kijelentette, hogy több pénzt akar, erre pedig Rummenigge azt válaszolta, hogy aki annyit akar keresni, mint Sevcsenko, az játsszon is úgy, ezt a tanácsot pedig a perui meg is fogadta: most annyit keres, és úgy játszik. Aztán jött a zsák meg a foltja, hiszen hol máshol kötött volna ki Nicolas Anelka, aki nagy hangon évek óta saját magát tartja a világ legjobb játékosának, és mostani igazolásával bebizonyította, hogy vannak még olyan hülyék, akik ezt becsszóra elhiszik neki: 15 millió fontos vételárával ő lett a világ legdrágább játékosa, hiszen párizsi távozása óta már 90 millió fontjába fájt mindenféle kluboknak, hogy soraikban tudhatták a magát remekül menedzselő franciát. Egyébként nem Grant az egyetlen izraeli a Chelseanál, hiszen még Mourinho odavitte Ben-Haimot, akivel aztán sikerült annyira összeveszniük, hogy a honfitársnak nulla esélye van bekerülni a csapatba. Úgy látszik, Grant nem bratyizik olyan könnyen, mint a főnöke?

 

Lássuk, hogy jutottak el olyan mélyre a dolgok, hogy idén Bl-döntőt játszhat a Chelsea. A legkutyább csoportba kerültek, ahol a történelmi mélypontot támadó Valencia mellett a kizárólag sarkvidéki környezetben lejátszott hazai meccseiben bízó Rosenborg és az erősnek mondott, de inkább csak mákos Schalke volt az ellenfél. A továbbjutás természetesen nem okozott gondot, pedig a spanyolok és a norvégok is ponttal távoztak a Stamford Bridge-ről, majd az egyenes kieséses szakaszban (hűtött golyókra gyanakszunk) jött az Olimpiakosz, mely ellen szintén csak döntetlen jött össze az első meccsen. És még mindig kitartott a malac, a negyeddöntőben a Fenerbahce következett, ellenük pedig már az egy pont sem akaródzott hazajönni az odavágón, és a visszavágón is csak három perccel a lefújás előtt vált biztossá a továbbjutás Lampard góljával. Na, és akkor a non plus ultra, a Liverpool elleni csörte, ahol a vörösök az Anfielden ropogósra sütötték őket a menóra fölött, majd maceszgombóccal körítve lenyelték őket keresztbe a 94. percig, mikor érkezett Riise, és gyakorlatilag továbblökte őket. A hosszabbításba torkolló visszavágón ugyanis hiába tartotta magát jól a Pool, végül továbbröfögtek. Állapítsuk meg; beteg egy szezon ez, ha már döntőt lehet játszani úgy, hogy az odáig vezető úton mindössze egy fajsúlyos ellenfelet kell legyőzni!

 

De nem kell aggódnunk, mert győzni biztosan nem fognak. Vigaszunk viszont csak ennyi lesz, mert a meccs maga olyan szar lesz, hogy nem csak az erőből betépő szmókerek punnyadnak be a második félidő elejére, hanem mindenki. Ez a kretén ugyanis támadni nem tud, úgyhogy öt védővel fogja megnyomorítani a szerda esténket, sőt, igen valószínű, hogy valakit még kirendel a szélre Ronaldo őrzésére, így megnézhetjük, mire megy Drogba úgy, hogy a legközelebbi csapattárs 40 méterre lesz tőle. A Chelsea egyetlen reménye, hogy kapusa kifog egy olyan napot (nála azért ez nem ritka), és legalább a 60. percig kell várnunk a megnyugtató harmadik gólra. Az első gólt mi pofozzuk be, a fordításhoz pedig tartás kell, gerinc és hit, azt meg nem lehet pénzen megvenni, mert olyan, hogy vagy van, vagy nincs. Szívás, mi?

 

Szóval nem szeretnénk nagy szavakat használni, de az biztos, hogy a United átgyalogol rajtuk, ahogy azt a bajnokságban is megtette! A futball egyetemes törvényei ugyanis általában metsző kegyetlenséggel juttatják eszébe a mázli-hullámot meglovagolva döntőbe jutó csapatoknak, hogy hol a helyük. Hiába drukkol majd az ő pénzükből összevásárolt kék förtelemnek a hazai szurkolók jelentős része, egyszerűen elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a görög sorscsapás után újabb röhejes bagázs nyerjen valamit a következő húsz évben.

-Itt a Chelsea szidós!! :D :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...