Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

Szépet lőtt Scholes :)

kiváncsi leszek a meccsre...

 

Láttam tegnap a 'Pool-Chelsea meccset , igaz csak félidőig , de amit meccs előtt mondott Benitez azon kiakadtam :angry:

Drogbával meg egyet értek , biztos vagyok benne hogyha a Liverpoolban esne el valaki gyanús körülmények között akkor nem szólna semmit. :huh:

 

na mindegy..

Hajrú MU és hozzuk haza a trófeát :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

B.L. döntő: CHELSEA VS MANCHESTER UNITED hát érdekes lesz a szombati meccs után

 

jelezném a kedves elvtársnak, hogy a múlt szombati meccsen 4 alapembert pihentetett a skót!! Nem beszélve arról, hogy a Chealse-nek eggyel több napja volt a felkészülésre, mivel korábban játszottak a 'pool ellen és ezen a szinten már ez is rengeteget számít!!! :o:o

 

Nem ártana egy kicsit hinni fiainkban!! <_< :D <_<

Link to comment
Share on other sites

Manchester United: Van der Sar, Neville, Brown, Ferdinand, Silvestre, Evra, 0?Shea, Ronaldo, Scholes, Anderson, Nani, Hargreaves, Carrick, Giggs, Park, Fletcher, Rooney, Tevez, Kuszczak, Pique, Welbeck.

 

West Ham: Green, Pantsil, Tomkins, Neill, McCartney, Faubert, Parker, Noble, Boa Morte, Zamora, Ashton, Walker, Mullins, Cole, Solano, Sears, Spector, Collison.

 

A meccset 13:30-től az EUROSPORT2 közvetíti!

 

Vidic nincs, de Rooney a kispadon lesz :)

Link to comment
Share on other sites

Wigan: Kirkland, Taylor, Scharner, Boyce, Valencia, Brown, Palacios, Koumas, Bent, Heskey, King, Sibierski, Skoko, Pollitt, Bramble, Figueroa, Hagen, Aghahowa, Olembe.

 

Man Utd: Van der Sar, Kuszczak, Foster, Neville, Hargreaves, Brown, Ferdinand, Vidic, Pique, O?Shea, Evra, Silvestre, Ronaldo, Fletcher, Carrick, Scholes, Anderson, Giggs, Park, Tevez, Rooney.

 

Eurosport 2 16:00

GO MU!

Link to comment
Share on other sites

Nagyon jó meccs volt bár sztem Park helyett Giggs jobb lett volna a kezdőben!:D

szerintem nem feltétlenül :) Giggs öreg már és nem nagyon bírja az iramot végig a meccseken. szerintem jobb így, hogy csereként állt be, mert lehet gólt se lőtt volna kezdőként. :)

Link to comment
Share on other sites

Avram Grant nem nyugszik. Azután, hogy hétvégén a Manchester United megnyerte a Premier League-et és a Chelsea menedzsere ehhez gratulált is, kibújt a szög a zsákból. Grant szerint a bírók elcsalták a mérkőzéseket a vörös ördögök javára.

 

Tudtam, hogy a bírók a Manchester Unitednek adják a bajnoki címet - idézi Avram Grantet a Daily Star. A Chelsea izraeli menedzsere úgy véli, a játékvezetői testület nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Man United megvédte Premier League címét a londoni kékekkel szemben. Grant szerint a bírók a Wigan elleni vasárnapi fordulóban megadták az esélyt a Vörös Ördögöknek, hogy egy tizenegyessel átvegyék a vezetést, majd 2-0-ra megnyerjék a mérkőzést. A Chelsea menedzsere azt is sérelmezi, hogy Bennett játékvezető nem állította ki Paul Scholest sorozatos szabálytalanságaiért. Grant elismerte, hogy Sir Alex Fergusonhoz 15 éves barátság fűzi, ám véleménye szerint a MU nem megérdemelten nyerte meg a bajnokságot.

 

Forrás: Samsungsports

 

úgy gusztustalan az egész csapat ahogy van.

Link to comment
Share on other sites

Nem tudom, mit erőlködik az a nyomi Grant, ha nyertek volna a Bolton ellen akkor pofázhatna, de így. Nem tudja elviselni, hogy mi nyertünk. A Mourinho-tól még csak elnézném, hogy reklamál, de egy ilyen senki, mint ő jobb lenne, ha kussolna. Hülye Grant!

Link to comment
Share on other sites

A KépeSport-ban benne volt ,hogy megjósolta Lui(aki a Kiválasztott c. műsorban van) ,hogy a Manchester 2-1-re fog nyerni a BL döntőben!Rooney fogja eldönteni a meccset!

Kíváncsi leszek rá bár én ebbe nem bízok ,de kívánom hogy igaza legyen! :lol:

ui.:Ilyen senkiházi ,mint Grant ne szóljon egy szót se mert volt még egy 11-es amit nem is adott meg ,de szükség se volt rá meg még jó ,hogy meg nem adta meg mert akkor lehet probléma lett volna belőle ,de végülis jogos lett volna! :P

Link to comment
Share on other sites

Hát ide hogy nem írtam??? Tiszta hülye vagyok..amikor a MANCHESTER a legnagyobb kedvencem és igen idén is elvertük a Chelsea száját és remélem MOSZKVÁBAN ismét megtesszük! Pedig nem volt 100%-os idény,főleg ien gyenge kezdettel..hát nem gondoltam volna hogy bajnok csapat és bl döntősök leszünk de megtörtént,kedden nagy meccs lesz,és Ronaldo fog dönteni :P az új igazolások is jól beépültek nekem kedvencem lett NANI!!!! nah kérem szerda d.u. majd mondok még 1 regényt :D addigis GLORY GLORY MAN UNITED!!!!! 2007-2008-as BAJNOKCSAPAT!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...