Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma megnyerhetjük a bajnokságot, de akár el is bukhatjuk!

 

 

Az eshetőségeket nem írom le, mert rengeteg variáció lehetséges.. az biztos, hogyha ma nyerünk a másik két csapat kikap, már ma bajnokot avatunk!!!

 

Amennyiben nyerünk, akkor sincs félnivalónk mert a Mallorcát ebben a formában a Madrid 85000 őrjöngő emberrel az oldalán szétszedi.

Egyéb eredmények esetén lehet számolgatni, de mindenképpen marad esélyünk az utolsó fordulóra is.

 

 

ADELANTE MADRID

Link to comment
Share on other sites

Guti: Olyan lesz, mint egy BL-döntő!
guti_beautiful_02.jpg
A Real Madrid labdarúgócsapatának egyik oszlopa tudja, hogy a Real Zaragoza elleni bajnokin óriási a tét, de bízik benne, hogy a csapattársakkal sikerül megfelelni a szurkolók által támasztott elvárásoknak.

A Real Madrid gárdája pazar hajrájának köszönhetően az élről várhatja a spanyol bajnokság utolsó két fordulóját. A királyiakat a télen már mindenki temette tetemes hátrányuk miatt, ám Fabio Capello fiai huszáros hajrát vágtak ki. A csapat egyik veteránja, Guti szerint nem szabad leállni, az eddig mutatott lelkesedéssel kell pályára lépni a Real Zaragoza ellen is.

- Számunkra ez a meccs olyan lesz, mintha a Bajnokok Ligája döntőjében lépnénk pályára. Az elmúlt nyolc-tíz bajnokin a csapat megmutatta, hogy képes teljes erőbedobással harcolni, erre lesz szükség az utolsó két fordulóban is – mondta Guti, aki nem kívánt belemerülni a jövőjét faggató kérdésekbe: - Várjuk meg a Madrid bajnoki címét, minden mást halasszunk el az ünneplés utánra.
Link to comment
Share on other sites

3-1 sztem

 

Pontlevonás fenyegeti a Real Madridot

p1_robinho_2_0320.jpg

Amennyiben Fabio Capello hétvégén pályára küldi a Mallorca elleni szezonzáró bajnoki Robinhót, a brazil szövetség a FIFA illetékeseihez fordul.

 

A Venezuelában megrendezendő Copa Americára készülő brazil válogatott technikai stábja hiába postázta el Robinho meghívóját a Real Madridhoz, a királyi gárda egyelőre nem engedte haza a támadót, mert a spanyolok vezetőedzője a bajnoki címről döntő utolsó fordulóban is szeretné pályára küldeni a csatárt. A brazil szövetség jelezte: ha Robinho játszik vasárnap, máris megy a levél a FIFA illetékeseinek, ez esetben pedig a madridiak pontlevonásra, és esetleges bajnoki címük elvesztésére számíthatnak.

 

A Real még nem adta fel a harcot Robinhóért, Predrag Mijatovic technikai igazgató levelet küldött a braziloknak, melyben engedélyt kért Robinho késve történő elengedésére. A spanyolok abba is belemennének, hogy a hét hátralevő napjaiban Robinho a brazil együttessel eddzen, majd visszatérjen Madridba, és vasárnap pályára lépjen a Real színeiben.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...