Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ezt a stílust senki sem fogja már képviselni, amit ő. Szvsz nem is baj ez a Primerában, viszont egy klasszis szélső VAGY/És klasszis irányító igazolása nélkül nem kezdhetünk neki a következő szezonnak.

 

Szélső lehet Ronaldo (0,001% rá az esély :lol: ), Quaresma, Nani esetleg Figo... vagy akire én nem gondolok :)

 

Irányító Kaká.

 

 

Ez a jelenlegi játékoskeret összeállt, sok változtatásra nincs ok és nem is lenne szabad sokat változtatni a kereten. Carlos és Beckham elmegy... két "öreg".. két világklasszis.

 

Eddig egy tuti érkező van: Metzelder. Remélem beválik a spanyol fociban az ő stílusa.

 

Lehetséges és sanszos érkező még Heinze -éppen Carlos helyére-.

Rajta kívül egy apró csatár: Saviola vagy Tevez.

 

Mindenesetre az edzőnek nem lesz könnyű összeállítani a kezdőt jövőre...

 

Hátvédekből el leszünk látva jövőre... valószínűleg ők lesznek: Heinze, Marcelo, Cannavaro, Metzelder, Sergio Ramos, Torres, Helguera, Salgado, Cicinho, Raúl Bravo. Hogy a Castillás srácokat ne is említsem: Mejía, Palencia...

 

Pavón immáron biztos hogy Angliában folytatja jövőre JUPPPPPPPPPPÍÍÍÍÍÍÍ :lol:

Ezzel a hátvédsorral még kupa mérkőzésekre is klasszis játékosokat lehet kiállítani :blink: Lesz kispad :rolleyes:

 

 

 

Mozgalmas nyár elé nézünk, de mindenekelőtt még meg kell ünnepelnünk azt, amire oly rég óta vágyunk.... :rolleyes:

 

Madridisták! Június 17-én

IRÁNY A CIBELES!!!

Link to comment
Share on other sites

Metzelder után Heinzét is leigazolná a Real
christoph_metzelder.jpg
A spanyol bajnoki címért harcban álló Real Madridnál a német Christoph Metzelder szerződtetése már biztos, és jó esély van a manchesteri Gabriel Heinze leigazolására is.

A királyi gárda már minden részletben megegyezett a Borussia Dortmunddal a 26 éves német válogatott Christoph Metzelder hónapok óta nyílt titokként kezelt átigazolásában.

- Új középső védőt kell szerződtetnünk, ugyanis Metzelder a szezon végén elhagyja a csapatot, és Madridba költözik – erősítette meg a válogatott futballista távozását Thomas Doll, a dortmundiak vezetőedzője.

A Realban így Sergio Ramos lehet a jobbhátvéd, a védelem tengelyét Metzelder és Cannavaro alkothatja, bal oldalon pedig Gabriel Heinze válthatja a távozó Roberto Carlost . A Manchester Unitedtől elvágyódó 29 éves argentin játékos már tárgyalásban áll a királyi gárdával, amely öt millió fontot adna érte a Vörös Ördögöknek.
Link to comment
Share on other sites

nem hinném h szerencsés lessz heinze leszerződtetése sokat bénáskodott mu-ba de tőllem nyugodtan vegyék meg majd max a kispadot koptatja ;) inkább evrát vennék vagy lahmot vennék namind1 még 1 pancserral(cannavaro is az) több. az a lényeg h menyerje a bajnokságot már csak 180 perc választ el.......... HHHHHAAALLLLAAAA MMMMMAAADDDDRRRRRIIIIDDD!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

tőllem nyugodtan vegyék meg majd max a kispadot koptatja ;) inkább evrát vennék vagy lahmot vennék namind1 még 1 pancserral(cannavaro is az) több.

Figy!

Ha olyan nagy madridista vagy

 

akkor miért kell Cannavarot le"pancser"-ozni?

Amugy télleg 180 perc még!

Link to comment
Share on other sites

Real: visszautasíthatatlan ajánlat Kakáért!
kaka-706325.jpg
A spanyol AS című sportlap értesülései szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke, Ramon Calderon a napokban visszautasíthatatlan ajánlatot tesz az AC Milan vezetőinek a brazil Kakáért. A játékos már többször kijelentette, hogy - ha nem is a közeljövőben, de - egyszer szívesen játszana a Királyi Gárdában.

Negyven millió font, plusz Emerson! Ezt ajánlja a Real Madrid az AC Milan vezetőinek cserébe az idei Aranylabda legfőbb várományosáért, Kakáért. Ramon Calderon klubelnök a napokban az AS-nek adott interjújában ugyan összeget nem említett, de kijelentette, a televíziós szerződések mesés éves díjazásának köszönhetően a pénz nem lesz akadálya a brazil sztár szerződtetésének.

- Nagyon előnyös szerződést kötöttünk, így nyugodtan lehetnek merész terveink. Kaká megszerzése régi álmom, ami most megvalósulhat - jelentette ki Calderon.

A lap Predrag Mijatovics sportigazgatót is megkérdezte, lát-e esélyt Kaká leigazolására. A szerb vezető egyértelmű igennel válaszolt a kérdésre.

- Azt mindenki tudja, hogy Kaká szívesen játszana a Real Madridban. Igenis jó esélyeink vannak, már csak a Milan vezetőin múlik, elfogadják-e azt a mesés ajánlatot, amit a közeljövőben teszünk a játékosért - mondta Mijatovics.

Érdekesség, hogy a friss BL-győztes Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti a Milan TV-nek adott interjújában megemlítette Emerson nevét. A tréner szerint a piros-fekete klub vezetői két-három nagy igazolást terveznek a nyáron, ezek egyike pedig éppen a brazil Emerson lesz.

- A következő szezonban még nagyobb terveink lesznek. Ezek megvalósításához azonban szükség van egy Ambrosinihez hasonló kvalitású középpályásra. Emerson éppen ilyen - nyilatkozta Ancelotti.
Link to comment
Share on other sites

Raúl-rekordokkal száguld a Real Madrid

 

 

Nem botlott a Real Madrid, így továbbra is vezeti a spanyol labdarúgó-bajnokságot. A Primera Divísión 36. fordulójában a királyi gárda 3-1-re verte a Deportivót, a meccs egyik hőse a két egyéni csúcsot is felállító Raúl volt. A Barcelona 1-0-ra verte a Getafét.

 

 

A forduló (és a nap) első mérkőzésén a Valencia kiszállt az aranyéremért folytatott harcból, ugyanis a forduló előtt négypontos hátrányban lévő együttes hazai pályán kikapott az egyre jobb formába lendülő Villarrealtól.

 

Pedig a 20. percben David Villa büntetőből a hazaiakat juttatta előnyhöz, ám Diego Forlan még az első félidőben egyenlített, majd Jon Dahl Tomasson találata után ismét a Villarreal házi gólkirálya villant. Az utolsó percben Villa szabadrúgása már csak szépségtapasznak volt jó... (2-3)

 

A Real Madrid számára egyértelmű a helyzet, ha megnyeri összes mérkőzését, akkor bajnok lesz. Ennek ismeretében komoly fölényt alakított ki a csapat az első játékrészben a Deportivo ellen, s Sergio Ramos 28. percben szerzett szerencsés találatával 1-0-s vezetéssel mehetett pihenőre.

 

A második félidőt egy Diarra-szóló vezette be, a buktatásért megítélt szabadrúgásból, 18 méterről Beckham a bal kapufát találta telibe. Az 54. percben egyenlített a Deoportivo: egy jobb oldali szögletet követően Cristian elé pattant a labda, aki lövéskeresés céljából megforgatta a védőket, majd remekül dobta támadásba De Guzmant, a kanadai játékos baloldalról egyből középre lőtt, a berobbanó Capdevila pedig mindenkit megelőzve 3 méterről talált Casillas hálójába (1-1).

 

Felpörögtek az események, előbb Beckham lövése pattant olyan szerencsétlenül az egyik védőről, hogy majdnem becsorgott a bal sarokba, majd a szögletrúgást követően az angol középpályás úgy ívelt középre, hogy Raúlnak nem volt nehéz dolga (2-1).

 

Raúl ezzel pályafutása 187. bajnoki gólját szerezte a Madridban, letaszítva ezzel Carlos Santillanát az örökrangsor második helyéről. Nála többször csak Alfredo Di Stefano volt eredményes (216).

 

Rádásul a madridi támadó 605. mérkőzésén szerepelt a Real Madrid színeiben, ezzel utolérte a madridi örökranglistán a hatszoros BEK-győztes Francisco Gentót - náluk csak Manuel Sanchís (712) és Carlos Santillana (643) játszott több mérkőzést.

 

A 75. percben eldőlt a mérkőzés, Robinho leheletfinom passzával Raúl kavargatott volna a 16-oson belül, s bár buktatták, a labda Van Nistelrooy elé pattant, akinek három lépésről nem okozott gondot az üres kapu eltalálása.

 

A Madrid 3-1-es győzelme azt jelenti, hogy továbbra is Fabio Capello legénysége az aranyérem első számú esélyese.

 

A szombat este utolsó mérkőzésén már a 3. percben vezetést szerzett a Barcelona a Getafe ellen. Messi, Eto'o, Ronaldinho volt a labda útja, a brazil karmester a végén már csak arra ügyelt, hogy 8 méterről nehogy elhibázza a lehetőséget (1-0).

 

Irányította is a meccset a Barca, ám a 39. percben Ronaldinho butaságot követett el, s kétszer is az ellene szabálytalankodó Belenguer után rúgott. A játékvezető nagy nehezen kihámozta magát a lökdösődő tömegből, majd kiállította a brazil világbajnokot.

 

A második játékrész elején majdnem növelte előnyét az emberhátrányban játszó hazai csapat. Messi és Deco megbolondította a védelmet, a beadásra Eto'o érkezett, de fejese az egyik védőről pattant szögletre.

 

A 61. percben Pachón került helyzetbe, de lapos lövését Valdés védte, majd kilenc perccel később Celestini pörgetett közelről a kapu fölé. A hajrára erősödött a Getafe nyomása, Pachón és Celestini még megeresztett egy-egy lövést, ám Victor Valdés a helyén volt.

 

Az eredmény nem változott, a Barca 1-0-s sikerével továbbra is pontazonosságban áll a listavezető Real Madrid mögött.

 

Eredmények, Primera División, 36. forduló:

Valencia - Villarreal 2-3 (1-1)

gól: Villa (21., 90. - az elsőt büntetőből), illetve Forlán (35., 87.), Tomasson (79.)

 

Real Madrid - Deportivo La Coruna 3-1 (1-0)

gól: Sergio Ramos (28.), Raúl (57.), Van Nistelrooy (74.), illetve Capdevila (54.)

 

FC Barcelona - Getafe 1-0 (1-0)

gól: Ronaldinho (2.)

piros lap: Ronaldinho (39.)

Link to comment
Share on other sites

A Real Madrid brazil balhátvédje, Roberto Carlos már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy elhagyja a spanyol csapatot, amelyet tizenegy éven keresztül szolgált.

 

A 2002-ben világbajnok brazil együttes tagja – aki a németországi torna után mondta le a nemzeti tizenegyben való szereplést – az utóbbi időben több kritikát kapott, de a Recreativo Huelva elleni gólja akár még bajnoki címet is jelenthet csapatának.

 

A klasszis távozása miatt a királyi gárda új balhátvéd után nézett, mert bár a fiatal Miguel Torres jól teljesített eddig, őt a jobb oldalon is számításba vette Fabio Capello, míg a brazil Marcelónak nincs igazán rutinja.

 

A The Sun című újság szerint Gabriel Heinze lehet az, aki helyettesítheti Roberto Carlost Madridban.

 

A bulvárlap információi szerint a Manchester United argentin védője már elutazott Madridba, hogy tárgyaljon az esetleges átigazolásról. A 29 éves játékosért a hírek szerint ötmillió fontot fizetne ki a királyi gárda.

 

Heinze az idei szezonban 22 meccsen játszott a bajnokságban, de ennek egy részét a védelem közepén, mivel Sir Alex Ferguson inkább Patrice Evrát részesítette előnyben a balhátvéd posztján. A dél-amerikai játékos egyébéként már játszott Spanyolországban, a Valladolidban 54 meccsen egy gólt szerzett.

 

 

 

David Beckham egy mozgalmas idény végéhez érkezett a Real Madridnál. Az angol középpályás Fabio Capellónál a kispadon kezdte az idényt, majd vonakodott meghosszabbítani a szerződését.

 

Januárban Beckham aláírt a Los Angeles Galaxyhoz, és az olasz szakvezető ekkor azt nyilatkozta, hogy többet nem számít rá.

 

Beckham végül visszakerült az együttesbe, és az ő remek játéka is szükséges volt hozzá, hogy a Real Madrid versenyben legyen a bajnoki címért.

 

Miután a középpályás élete egyik legjobb formájában van, sokakban felmerült a kérdés: miért kell elmennie a Realtól?

„Mi nem akartuk, hogy távozzon a klubtól, azt akartuk, hogy maradjon” – védekezett Ramon Calderón elnök. – „Például én többször próbáltam rávenni, hogy hosszabbítsa meg a lejáró szerződését, de ő úgy vélte, a jövőt az Egyesült Államok jelenti számára, és ezt el kellett fogadnunk.”

 

„Szerettük volna megtartani, de ő meghozta a döntését, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre vonatkozóan.”

 

Te is kereshetsz műsort :D

 

Már megoldottam! :D

én is! :D

Link to comment
Share on other sites

Irigyek egymásra a Real Madrid játékosai
robinho_rcf_madrid.jpg
A brazil Robinho nem tud kibékülni a királyi gárdánál tapasztalható atmoszférával. Az apró termetű támadó kijelentette: sokkal jobban szeret játszani a válogatottban, mint klubcsapatában.

Robinho korábban nem egyszer kritizálta már klubját, és a brazil válogatott múlt heti mérkőzése után ismét belerúgott egyet klubcsapatába. A támadó nem csupán a pályán, de azon kívül is jobban érzi magát, például ha a nemzeti csapatban játszhat. Robinho ugyanis a madridi klubnál uralkodó légkörrel továbbra sincs kibékülve.

- Jobban érzem magam, amikor a brazil csapatban játszom. Sokkal több szabadságom van, mert míg Madridban kötött szerepem van, Dunga engedi, hogy szabadabb szerepkörben futballozzak. A selecaót körülvevő légkör is teljesen más, mint a Realnál. A klubnál érezhető egyfajta irigység az öltözőben, mert a brazil focisták híresebbek és népszerűbbek a többieknél, akik ezt meglehetősen nehezen viselik el – nyilatkozta Robinho.
Link to comment
Share on other sites

Megvan Roberto Carlos új csapata!

 

A korábbi brazil válogatott balhátvéd 11 év után hagyja ott a Real Madridot.

 

A Marca értesülését megerősítve a 34 éves játékos elmondta, hogy megállapodott a török bajnok Fenerbache csapatával, s nyártól ott folytatja pályafutását.

 

„Valóban, megegyeztem a Fenerbachével, Törökországba költözök. Hosszú ideje érdeklődtek irántam, és a klub tervei is elnyerték tetszésemet. Fontos szempont volt az is, hogy honfitársam, Zico lesz az edzőm. Több remek ajánlatom volt, Olaszországból, Angliából és néhány egyéb bajnokságból is kerestek, de a törökök komoly célkitűzéseinek megvalósításából szeretném kivenni a részemet. Madridban töltött tizenegy év után úgy éreztem, hogy eljött a váltás ideje, mind nekem, mind a klubnak jót fog tenni a frissítés.”

 

Roberto Carlos minden idők legtöbb Primera Ligás mérkőzésen pályára lépett külföldi játékosa, és hátvéd létére 46 bajnoki gólt termelt 1996-os Madridba költözése óta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...