Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Abel hozzászólásai törölve és azon is gondolkozom ,hogy ezentúl minden hozzászólása lesz amit ide ír.

Mellesleg Ronaldo nagyon nem kell a Realba.Nagyon tehetséges na de egy nagyképű **** . Meg minek megint az aktuális "istent" leigazolni ? Nem értem ott a fentieket a Realban :(

Végre van egy jó edzőnk aki csapategységes tudna csinálni és így is van pár sztárunk azért lehetne egy hatalmas csapat újra.

Liverpool necces lesz,de febuár még odább van addig javulni fogunk :)

Barca meg persze megkapta a Lyon -t :D

Raúl padraületetésével én sem értek egyett de ezt hadjuk... Tény ,hogy lassú már ,de ennek ellenére párszor már így is kihúzta a csapatot a szarból idén is.Barca ellen is olyan passzai voltak (Drenthe felé is ő adta a paszt amit persze kihagyot...) és visszajön védekezni is mindig.

Amúgy is ad egy pluszt a pályán lévő játékosoknak azt,hogy ott van egy ekkora személy mint Raúl.

 

és mikor Raúl beszél, figyelmesen kell hallgatni, mert fontos dolgokat mond. Ő egy példa mindenki számára.
Link to comment
Share on other sites

Jelenleg még kell Raúl, mert nincs olyan játékosunk, aki jobb nála. Van Nistelrooy lesipuskás és sérült, Higuaín még nem tudja bevágni a helyzeteit, Saviolat valamiért nem szeretik, Huntelaar pedig még nem játszhat.

 

Lassana Diarra leigazolása meddig fog még tartani? :D

Link to comment
Share on other sites

ma esti valencia real madrid bocs ha rosszat mondok nektek de szerintem ahogy most játszik a real madrid

nem lesz elég a győzelemhez :happy: egy valencia győzelem jó lenne, nehogymár a barca nyerje a bajnokságot!

 

Valencia hazamegy egy 3-assal :P

 

nem inkább 3 ponttal? :)

 

Link to comment
Share on other sites

Nah vége. Valencia mehet aludni :)

 

Örülhetnek, hogy ennyivel megúszták, mert csak Higuainon és Gutin (akin ma kiborultam ISMÉT... IRÁNYÍTÓ KELL!!!!!!!!!) múlott hogy a vége nem 6-0.

 

Ja meg a bírón, hogy 10 emberrel fejezhették be a meccset és nem 9-cel... Albiolt pillanat alatt kivágtam volna.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mostmár nem kéne. Úgy biztos nem, hogy Higuaínnak le kéne lépnie. Itt van már Huntelaar, Higuaín, Saviola, RvN és Raúl. Raúlnak kötelező játszani, Saviola így sem kap lehetőséget, Huntelaar pedig új igazolás. Ide nem csatár kell, hanem egy szélső és balhátvéd.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kicsit sajnálom, de én egyetlen egy nagy hibája miatt örülök a hírnek. Mijatovic. Amit ez a szerencsétlen véghezvisz, az embertelen. Képtelen megfelelő áron igazolni. Schustert inkább Mijatovic igazolta, Calderon dolga nem ez lenne. Most már mindegy, várhatjuk a nyarat és szurkolhatunk Pereznek, hogy induljon és győzzön!

 

Köszönjük szépen Ramón Calderón, te önszántadból léptél le, Mijatovic még nem jutott el eddig.

Link to comment
Share on other sites

Van abban valami, amit Robinho11 mond... Múltkor néztem a Zuhanyhíradót Sport1-en, és többek között arról is szó volt, hogy a Real mennyi pénzt költött védekező középpályásokra, és mégis, egyikük sem vált be. Pl.: Emerson, Mahamadou Diarra (akit nyáron például az Inter egész biztosan megvett volna, ha nem Mourinho lett volna az edző, aki inkább Sulley Muntarit vette meg a Portsmouth-tól), Lassana Diarra (akiből azért még elég keveset láttunk, és belőle azért lehet valami)... Meg itt van ez a dolog, hogy Diarra és Huntelaar közül csak az egyik játékos szerepelhet tavasszal a BL-ben, lévén ősszel mindketten játszottak már az UEFA-kupában. Ez egy egyértelmű átigazolási hiba, nem vették figyelembe ezt a tényt, ez is legfőképpen Mijatovics lelkén szárad. Na meg a hollandosítás; Sneijder, Van Nistelrooy, és Robben valóban jó játékosok és elég jó teljesítményt is nyújtanak/nyújtottak, még talán Drenthe is elmegy, de itt van Van der Vaart, aki Madridba igazolása előtt mekkora játékos volt, most meg a padot melegíti, és Huntelaar sem úgy néz ki, hogy stabil helyet harcol majd ki magának a csapatban (bár azért kétségtelen, Hollandiában mutatott formája alapján nem csoda, hogy leigazolták). Talán meg kellett volna állni az első négy holland játékos után...

 

Csak három hiba, ami Mijatoviccsal kapcsolatos, de sokminden szárad az ő lelkén... Ő az egyik fő oka annak, hogy a Real most ott tart, ahol.

Link to comment
Share on other sites

Diarrak leigazolásával semmi baj. Drenthe nem kellett volna, VdV esetét nem értem. M. Diarra is nagyon jó védekező-kp, de most lesérült. Lass pedig egyértelműen egyik legjobb igazolásunk. Gago-t pedig, ha eladja a következő elnök nem tudom mit teszek. Az a srác egy maga tartja az egész csapatot!

Link to comment
Share on other sites

http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2009/01/23/zinedine_zidane_visszater/

 

Elgondolkodtató, hogy ebben az országban a netező lakosság hány százaléka okos, értelmes..... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

"Zinedine Zidane egyébként a visszavonulása óta Madridban él. A Real Madriddal is folyamatos összeköttetésben áll, hiszen a legidősebb gyermeke, a márciusban 14 éves, középpályás poszton szereplő Enzo Zidane Fernandez az Infantil A és a klub utánpótlásbázisának is az egyik legnagyobb ígérete."
Link to comment
Share on other sites

SZALAI ÁDÁM NEVEZVE VAN A BL-be !!!!!! Lass és Palanca mellett ő a 3. akit nevezett Ramos....

---------------

Szalai interjú:

 

„A szerb menedzserigazgató, Predrag Mijatovics helyettese szólt nekem szerdán, Huntelaar helyett engem vesznek számításba. A reggeli újságban már láttam, hogy velem foglalkoznak” – mondta az Indexnek az épp öltözőben készülődő Szalai.

 

„Mit mondhattam volna erre? Erre vártam egész életemben. Ezért dolgoztam hihetetlenül keményen minden nap, hogy teljesüljön az álmom, hogy egyszer a Real Madridban játszhassak. Hogy a kerettagság milyen lesz a gyakorlatban, egyelőre nem sokat tudok mondani. Szinte biztos, hogy a két liverpooli meccs előtt a csapattal fogok készülni, edzeni, de hogy utazhatok-e velük esetleg Angliába, a kispadon leszek-e Bernabeuban, arról korai lenne beszélni. Erről majd úgyis Juande Ramos vezetőedző dönt.”

 

Szalait meghívta a válogatottba Erwin Koeman kapitány, mert januárban négy gólt lőtt a Real Madrid Castillában, amelyik a negyedik helyen áll a harmadik vonalban. Összesen tizenhárom gólnál tart a 193 centis, decemberben huszonkét éves csatár.

 

„Folyamatosan figyeltek, valamennyi meccsünkön itt volt valaki a Realtól, vagyis eléggé szoros a kapcsolat” – összegzett, és már ment is edzésre.

 

A madridi AS honlapja vezető hírként számol be Szalai előrelépésről, és azt írja: a klubvezetők már az összes papírmunkát elintéztek, így semmi akadálya pályára lépésének.

 

A játékos menedzsere, Laczkó Mihály úgy gondolja, Szalai ötmillió eurót ér – a legértékesebb magyar játékos -, ennyit legalább kérne érte a Real, ha egyáltalán még el akarja engedni.

 

"Ádám továbbra is a földön jár, egyelőre csak annyi biztos, és maradjunk a tényeknél: három csatára lesz a BL-ben a Realnak, Higuain, Raúl és Szalai. Saviolával biztosan nem számol Ramos mester, aki az összes Castilla-meccset megnézte, és úgy látszik, nem keltett rossz benyomást Ádám" - jelentette ki Laczkó.

---------------

Link to comment
Share on other sites

Szalai Ádámot nevezheti be Juande Ramos a BL-be

2009.01.29., forrás: www.as.com, írta: ra95

 

Az AS című madridi napilap szerint a sportigazgatóság most intézi el a szükséges papírokat, hogy Szalait benevezzék a Bajnokok Ligája idény hátralévő részére. A magyar csatár az utóbbi időben sorra rúgta a gólokat és nyújtott meggyőző teljesítményt a Castilla csapatában, ami úgy tűnik nem kerülte el Juande Ramos figyelmét. A Bernabeú és az Anfield Road várhat a 21 éves csatárra.

 

Szalai Ádám lehet a BL keret 3. erősítése ezen a télen. A klub illetékesei most készítik elő a szükséges papírokat, hogy majd szombaton, a határidő lejárta előtt benevezzék Szalait a európai kupasorozatba. A vezetőség és Juande Ramos szükségesnek érezte még 1 csatár benevezését, miután nem hivatalosan, de már eldőlt, hogy Lassana Diarra kerül be Huantelaar helyett a keretbe, és Saviolával se nagyon számol a mester. A magyar csatár mellett szól még, hogy rendszeres játéklehetőséghez jut a Castillában, ahol ő a csapat húzóembere, miközben Saviola például december 10-e óta nem lépett pályára a Real Madridban.

 

Hát, ha nem is játszik, akkor is hatalmas kiugrási lehetőség ez neki. Egy Sevilla szintű csapatban simán alapember lehet szerintem :)

Link to comment
Share on other sites

"A Real néhány órával a mercato zárása előtt nagy meglepetésre leigazolta Julien Faubert-t. A játékos eddig a West Ham United futballistája volt, és a Real egyelőre csak kölcsönbe szerezte meg őt.

A játékos többször is elmondta, hogy szeretné elhagyni a WHU-t, mert onnan nincs esélye bekerülni a francia válogatottba. Korábban a jobbhátvéd-gondokkal küzdő Lyon is szerette volna hazacsábítani Faubert-t

A tranzakció összegét 1,8 millió euróra becsüli a Marca... "

 

No komment,ez nekem sok...

Link to comment
Share on other sites

Annyi pénzt megért a gyerek. Gondolj bele, lesérül Robben (ami bármikor bekövetkezhet :unsure:) és egyetlen szélsőnk lesz, Drenthe + Marcelo... :huh: Hát nem egy életbiztosítás az biztos. Amúgy is kölcsönbe jött, menni is fog vissza a lábtörőligába.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...