Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nem hinném, hogy a MU-hoz közelebb lenne...

 

A BBC információi szerint az angol élvonalban szereplő Liverpool labdarúgócsapata már megegyezett Fernando Torres vételáráról az Atletico Madriddal, a 23 esztendős spanyol válogatott gólvágó – klubrekordot jelentő - 26.5 millió fontért szerződik a „vörösökhöz”.

 

Mondjuk még nem 100% de valószínű, hogy odaigazol

Link to comment
Share on other sites

A Milan bejelentkezett Mottáért

 

A „Rossonerok" megtették első ajánlatukat a Barçában létszámfölöttinek minősített Thiago Mottáért. Az olaszok valamivel kevesebb, mint három millió euróért vinnék a védekező középpályást, a katalánok azonban 5-6 milliót akarnak a játékosért.

 

A BL-győztes a hírek szerint már régóta figyelte a brazilt, s mióta Txiki Begiristain kijelentette, hogy Motta könnyen távozhat Barcelonából, a Milan elkezdte a tapogatózó tárgyalásokat. A két klub vezetői elmondták, hogy a csapatok között nagyon jó a viszony, ezért is hajlanak a megegyezésre. Ezen kívül a játékos is szívesen igazolna olasz földre, így már csak a pénzügyi kérdésekben kellene megegyezni, ám ezen a téren még távol állnak egymástól az elképzelések...

 

A gránátvörös-kékek öt-hat millió euróra számítanak saját nevelésű középpályásukért, míg a milánóiak három milliónál többet nem adnának. Thiago képviselője, Jorge Mendes még a héten visszatér Barcelonába, hogy jobb belátásra bírja a vezetőket, hiszen Touré érkezésével patronáltjának helyzete megpecsételődni látszik Katalóniában.

Link to comment
Share on other sites

mégse olyan halva született ötlet az a drogba dolog... :)

 

Didier Drogba: Ez a legmegfelelőbb időpont arra, hogy távozzam

 

A Sport nevű katalán sportnapilap megpendítette a Chelsea elefántcsontparti válogatott csatárának, Didier Drogbának a távozását. Nyilatkozatában Drogba kifejtette, régi álma, hogy BL-t nyerjen, és ehhez szerinte a legmegfelelőbb az lenne, ha a nyáron egy olasz vagy spanyol sztárklubhoz szerződne. Az AC Milan számára ez egyértelmű jelzés lehet arra vonatkozóan, hogy érdemes az idei Premiership gólkirályának megszerzésén ügyködniük.

 

Didier Drogba vasárnap esti nyilatkozatával sokkolta a „kékek” híveit, hiszen kijelentette, nem tudja garantálni a számukra, hogy a következő szezont is a Chelsea színeiben folytatja.

 

„Most elutazom nyaralni, de úgy gondolom hamarosan döntést fogok hozni a jövőmről. Ez az időszak sorsfordító lehet az életemben, ha el akarok igazolni, a mostani a lehető legjobb időpont számomra.”

 

„Az én nagy álmom, hogy egyszer elhódítsam a Bajnokok Ligája-trófeát, a Chelsea-vel pedig már többször is kudarcot vallottunk a BL-címért folyó versenyben.”

 

A csatár kijelentései gyaníthatóan Milánóig visszhangoznak, az AC Milannál az utóbbi napokban merült ugyanis fel a csatár neve lehetséges célpontként a csatárposztra.

 

Carlo Ancelotti mérhetelenül boldog lenne, ha sikerülne leigazolniuk a most lezárult angol bajnokság gólkirályát, miután Eto’o, Sevcsenko és Suazo leigazolása is zátonyra futott Silvio Berlusconi klubjának számára.

Link to comment
Share on other sites

Kaká öccse is a Milanban folytatja

 

Milánó, július 2., 11.55 A Digao néven szereplő védő egyelőre a tartalékok közé kerül.

 

Az AC Milan honlapja büszkén adja hírül, hogy a BL címvédője szerződtette a brazil Rodrigo Izecson dos Santos Leitét, aki nem más, mint a világklasszis - és szintén a Milanban futballozó - Kaká öccse.

- Természetesen büszke vagyok a bátyámra, mindig is felnéztem rá, hiszen Ricky - azaz Kaká) hatalmas tehetség - nyilatkozta a fiatal védő. - Nagyon boldog vagyok, hogy a Milanba kerültem, mert mindig is Paolo Maldino volt a példaképem.

 

Berlusconi Adrianót akarja

 

Milánó, július 2., 13.10 Ismét Milánón belül válthat klubot egy labdarúgó.

 

Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke elismerte, hogy szívesen látná Adrianót a klubnál. Az Inter brazil támadója lassan két éve nem találja önmagát, elsősorban nem a góljaival, hanem a night-klubokban tett látogatásaival hívja fel magára a figyelmet. Berlusconi azonban a jelek szerint hisz benne, hogy piros-feketében megújulna az egyébként valóban fantasztikus képességű csatár.

- Mindig is kedveltem Adrianót, és úgy vélem, hogy nálunk, ahol több brazil labdarúgó is játszik, képe lenne beilleszkedni - vélekedett az elnök.

Nem Adriano lenne az első labdarúgó, aki mindkét milánói sztárcsapat mezét magára húzza: a jelenleg is az északolasz városban futballozók közül például Andrea Pirlo, Clarence Seedorf és Hernan Crespo is játszott kék-feketében illetve piros-feketében.

 

magam részéről én drogbának jobban örülnék..

Link to comment
Share on other sites

Sokáig nem tudtam, hogy Kaká elmegy-e a Real-ba, mert nagyon csábították, de nemrég találtam ezt a cikket:

 

A Real Madrid kitartóan próbálja elcsábítani a Milan csillagát Kakát, de a Gazzeta szerint a játékos udvariasan elutasította az érdeklődést. A királyiak a jelenlegi fizetésének dupláját, vagyis £8.0m-ot fizetnének neki évente. Kakát azonban a pénz nem motiválja, ő jelenlegi csapatában szeretne sikereket elérni. A hírek szerint egyébként a klub a nyáron megújítja a brazil kontraktusát, ami így évi £4.3m-ot garantál neki 2012-ig. Szintén a megállapodás részeként a Milan visszahozza a játékos öccsét Digaot, aki a Serie B-ben játszott a Rimini csapatában. A klubvezetés továbbá azzal próbál üdvöskéje kedvében járni, hogy legjobb barátját Andriy Shevchenkot is visszavásárolja a Chelseatől. Állítólag már csak a vételárban kell megegyezni az angolokkal. Ha ez mégsem sikerülni, akkor a Barcelona sztárjai közül Eto'o vagy Ronaldinho következik a listán. A Milannak tehát elsődleges szempont a 25 éves csillag megtartása és boldoggá tétele. Kakáról nemrég maga a "Fekete Gyémánt" Pelé is így nyilatkozott. “Cristiano Ronaldo kétség kívül a legjobb játékos jelenleg Angliában, ahogy azt mindenki láthatta az idei szezonban. Azonban még messze van attól, hogy a világ legjobbja legyen.” “Kaká viszont olyan képességekkel rendelkezik, melyek Ronaldo elé helyezik. Ő minden idők legjobbjai közé fog kerülni.”

 

Ha valaki tudna valamit, ami ezt megcáfolja akkor írjon...

Személy szerint nem örülnék, ha mégis menne a Real -ba, de ha a tesója is a milanban lesz, akkor valószínűleg erre kicsi az esély...

Link to comment
Share on other sites

Azok a spanyol lapok akkora undorító kamus szemetek amekkorák csak lehetnek... már tavaly is írták, hogy Káká a Real-ban folytatja meg ilyenek... Aztán úgy hosszabbított szerződést, hogy benne volt a pakliban egy esetleges kizárás is. Most meg BL-t nyertünk, szóval nem hinném, hogy pont ilyenkor lépne le... A spanyol lapok csak azért találnak ki ilyeneket, hogy a szurkolókat Káká ellen uszítsák (mert van aki elhiszi, hogy már nem szeretne a Milan-ban játszani), és megzavarnak mindenkit. Elég alattomos próbálkozások amúgy... és már tavaly is ezt csinálták. Nem értem miért nem tudják abbahagyni... nemis az, hogy egyszerűen lemondjanak Káká-ról, (bár úgysem lesz a Realé) de legalább tisztességesen csinálják... :angry:

Link to comment
Share on other sites

Átigazolások: Sok a kérdőjel

 

Adriano Galliani beszélt az eddig hírbe hozott játékosokról.

 

Cassanoról: "Jelenleg a Real Madrid játékosa, de meglátjuk mi lesz. Majd újra a szavazó urnákhoz járulunk, de a plomba még zárva. Remélem mindenki tudja hogy csak viccelek.

Eto'o? Más bajnokságokkal összevetve, az anyagiak jelentik a problémát. Shevcenko? Ő a Milan történelmének második legjobb gólszerzője, természetesen mindannyian szeretnénk őt,” – az alelnök ezután kitért még Patora is. „ A legjobb csapatok akarják őt megszerezni, és körülbelül 7-8 klub van Európában, akik ugyanazt a játékost szeretnék leigazolni "

 

Mintha csak egy rögtönzött sajtótájékoztató lenne, a Rossonerik főnöke ugyancsak beszélt a támadók körüli szituációról: "Oliveira megfelelő ajánlat esetén távozhat, Gilardino természetesen nem. Kaká, Ronaldo, Inzaghi és Gila egyértelműen "érinthetetlen". Mi csak szeretnénk még egy támadót, ennyi az egész. Ellenben Emersont nem akarjuk megszerezni. Az is egy eshetőség hogy valaki olyan lesz a befutó, aki még nem szerepelt a sajtóban. Ha Eto'o és Ronaldinho marad Barcelonában, mi akkor is elégedett leszünk a sajátjainkkal. Meg kell említenünk Ronaldot. Kaká valóban nagyszerű, de itt van még ö is, akivel kapcsolatban remek híreim vannak. Ronie karcsú és boldog. Beszéltem az erőnléti edzőnkkel, Tognaccinivel, aki jelenleg Braziliában tréningezik. Rá nagyon fontos szerep vár a következő szezonban.

 

Forrás: acmilan.com

Link to comment
Share on other sites

Adriano a Milanba vágyik?

 

Adriano már számos alkalommal került összetűzésbe Roberto Mancinivel és most arra az elhatározásra jutott, hogy egy klubváltás megfelelő lenne számára.

 

Eddig a Madridot emelgették vele kapcsolatban, de Adriano nyilvánosan beismeréste, hogy a Milanba vágyik, ami nem kétséges, hogy alaposan felbőszítette jelenlegi klubjának szurkolóit.

 

"Nem könnyű elhagyni egy ilyen klubbot, mint ez" - mondta. "Szeretném, ha jó szezonom lenne az Interrel és ezzel boldoggá tenni a szurkolókat," - mondta a Globoesporte brazil websitenak. "Azonban szeretnék a Milanban vagy a Real Madridban játszani, de még nincs semmi konkrétum ez ügyben."

 

Berlusconi korábban kijelentette, hogy szeretné, ha Adriano lenne az éktársa jövőre Ronaldonak, miután rájött hogy az ukrán sztár Andriy Shevchenko visszahozása túl drága mulatság lenne.

 

Az Elnök már korábban is kifejtette csodálatát a gólvágó iránt, de ez alkalommal a vágyból valóság válhat, és létrejöhet a transzfer.

 

"Mindig is nagy igazolásnak tartottam Adrianot, és úgy gondolom, nálunk lenyugodna a többi brazilunk között" - mondta.

 

"A Milan egy nagy család, és azzal hogy köztünk lenne, meglenne a lehetősége hogy kihozza magából a tudása legjavát, ahogy ez Ronaldoval is történt. Még egyszer megismétlem, nagyon szeretném Adrianot Milan mezben látni, de ez csak akkor lehetséges, ha meg tudunk egyezni az Inter csapatával."

 

Adriano lehetőségei is jelentősen korlátozódtak a következő szezonra az Internél, miután az leigazolta David Suazot a Cagliaritól.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...