b3nC3 Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Hét egy iylen ksi családi gép. sony dsc-w30 de szeretnék jobbat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 27, 2007 Author Share Posted Január 27, 2007 nem tudom mi volt velem de elfelejtettem még a mai képek nagyrészét feltölteni: ennyi.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Egész jó képek ezek is csak nem mindig jó helyen élesek illetve homályosak. Pl a füves/havas képeden a negyediken. Ott sok helyen homályos ahol nem kéne homályosnak lennie. ezt sima módban vagy makró módban csináltad? (gondolom a te gépeden is van makro mód Ha nincs akkor bocsi tévedtem.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Hy joey. Örülök hogy végre kezd feléledni ez a topic. :) A képedről: Nagyon ötletes kép csak irtó zajos sajna. Gondolom Sötét volt és azért. Viszont ha a gépeden van éjszakai mód az megoldhatja a problémát hisz éjszakai módban a gép sokkal több fényt enged be így sötétben is világosabb és zajmentesebb képet tudsz csinálni. De az éjszakai móddal óvatosan kell bánni mert ha egy kicsit is megremeg a kezed akkor elmosódott lesz a kép. Remélem tudtam segíteni. Megkérdezhetem milyen géped van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 28, 2007 Author Share Posted Január 28, 2007 kis változtatás: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Húú az utolsó előtti kép nagyon tetszik. az frankó lett nagyon. Olyan mint valami animéből egy képkocka. Állat. Viszont az első és a második kép is jó csak túlzottan be van égve. Ez különben mi? Asszem valami fának a termése. Jólgondolom? Az a jég alattvalami terítő lenne? A negyedik és ötödik képeid közül az ötödik tetszik. Jó ötlet volt odarajzolni azokata csíkokat. Ma mentem fényképezni egyik barátommal csak rossz feléindultunk el és vissza kellett fordulni de mire visszaértünk besötétedett. A falut szerettem volna magasból lekapni csak sötétben nem sikeredett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 28, 2007 Author Share Posted Január 28, 2007 igen az a fa termése:) és a jég alatt egy ilyen ágymatrac vagyon....az alagutas képben meg gondoltam így néhány olyan csíkot belerakok azzal az elmaszatolóval.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey1988 Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Hy joey. Örülök hogy végre kezd feléledni ez a topic. :) A képedről: Nagyon ötletes kép csak irtó zajos sajna. Gondolom Sötét volt és azért. Viszont ha a gépeden van éjszakai mód az megoldhatja a problémát hisz éjszakai módban a gép sokkal több fényt enged be így sötétben is világosabb és zajmentesebb képet tudsz csinálni. De az éjszakai móddal óvatosan kell bánni mert ha egy kicsit is megremeg a kezed akkor elmosódott lesz a kép. Remélem tudtam segíteni. Megkérdezhetem milyen géped van? HP635ös masina, elég régi, de 1-1 kép készítésére jó. Igazából régebben csináltam a képet, és nem a fórumra szántam, inkább avatar készítésére. Az elmaradt, de ma megláttam a topikot, és gondoltam felteszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 playing with light lol xD semmi ps nicns bennük csak annyi h le vnanak kicsinyítve pls comment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 az első és az uccsó teccik. Az uccsó az olyanfuturisztikus kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 28, 2007 Author Share Posted Január 28, 2007 zsír képek SLIPKNOT:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Nahh jövőhétre van megbeszélve haverommal egy közös fotótúra még nem tudom pontosan melyik nap de ha meglesznek a képek feltolom őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Várjuk a képeket. Nekem isel kéne már menem valami fotótúraszerűségre. Majd szervezgetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 30, 2007 Author Share Posted Január 30, 2007 tessék....tegnap fotoztam...... meghal a világ: én: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 Peti el kell ismerni remek fotókat készítesz csak így tovább.... regisztrálnod kéne valahova...mondjuk az ATWre vagy valami tárhelyre és egy fotóblogot összedobni én pölö szívesen nézegetném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 30, 2007 Author Share Posted Január 30, 2007 köszi szépen :blush: lehet csináltatok bátyómmal blogot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 (edited) höhö^^ csak majd ne felejtsd el időben ideadni a linket nekem régen volt....de mivel nincs digitális kamim ezért nemtudtam fentartani :S Találtam képet a guglin a gépemröl Kép : > http://i1.tinypic.com/mwa3cp.jpg Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 30, 2007 Author Share Posted Január 30, 2007 zsír kis gép....én meg találtam egy képet amit én rajzoltam,még régebben fényképeztem le. és így néz ki teljesen a rajz, a mű: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 whehe megalakult aphoto factory na písz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 Kir képek lettek Peti. A második az királyos. nagyonjól elkaptad. :) A negyedik amin van egytsomó drót az is szép. Még azok a (máskor egyébként nagyon zavaró) villanydrótok is királyul (szinte kecsesen ) fügenek a levegőben. Az arajz pedig tök király. az első képen amit feltettél róla nagyon jólmegvágtad. A blogot én is nagyon szívesen nézegetném. Nemsokára már nekem is készlesz a saját oldalam. Még nincs teljesen kész de rakhatok majd be róla egy képet hogy elmondjátok hogy tetszik e meg jó e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 30, 2007 Author Share Posted Január 30, 2007 persze;) a blogot a bátyóm csinálja nekünk mert Ő nagyon ért hozzá én meg nem pár kép: fénysebesség:D : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 gyönyörű peti! az elképzeléásek fantasztikusak! nagyon tetszik csak igy tovább mester hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 (edited) Igen. Nagyon jó képek. Nah itt egy "minta" vagy ha úgytetszik "prototípus" a készülő oldalamról. http://dobi_17.extra.hu/sajat/index.html Szerintetek? Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 Ember ez kegyetlen...ez a zene kegyetlenül illik a képek hangulatvilágához texik nagyon is a bevezető szöveg-ért külön pirospont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 Köszi szépen. A zenében nem voltam biztos de mostmár látom hogy jó oda. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 na majd én is rakok be párat amit telommal csináltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 Okés várjuk őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 31, 2007 Author Share Posted Január 31, 2007 dobi jó az oldal nagyon:) blox: várjuk a képeket: és Jeti Peti: ma csináltam képeket nem vagyok egoista csak tetszett ahogy le lehetett kapni a cipőmet:)ja és mostantól csak annyit szerkesztek a képeimen hogy keretet rakok rá...meg szórakozok az effectekkel....ja és márkája acipőmnek: Osiris cipőm: ez meg én lennék (csak a szög miatt): ennyi...comment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 Kegyetlenek full respect tesa na pacsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 Krályok lettek a képek csak az elsőn túl sok a homályos rész. Szerintem túl vastag kereteket használsz amik elvonják a figyelmet a képekről. De ha te így szereted akkor nem szólok bele csak egy észrevétel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts