robee Posted Május 23, 2006 Share Posted Május 23, 2006 hali Engem az érdekelne h tudja e vki h miért nyílik ki a dvd-rom vagy cd író,esetenként mind a 2 tálcája amikor bekapcsolom a gépet és betöltött az xp! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gekko Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 Tső Ez több okból is lehet. Először is nézd meg, h mind a kettő 1 ide kábelen van e és ha igen akkor azt cseréld ki. Ha akkor is rossz akkor valószínó, h az IDE vezérlő lehet a problémás vagy tán kontakthibás az alaplap. Gondolom, h a gép egybőli bekapőcsolása után adja ki a tálcát, igaz? Vagy az XP töltésekor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkfk Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 Javaslom a Hijack This-t...minden futó alkalmazást megmutat ne idézd az elötted szólót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBigman Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 Ha nem kontankt vagy kábel hiba akkor csinálj egy bios frissítést. Például nekem a gépem ha a windowsból vagy simán a reset gombbal újraindítom mindig leállt. Erre nyomtam neki egy BIOS update-t azóta semmi probléma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts