Jump to content
PirateClub.hu

DjBigman

Törzstag
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    dj.bigman@citromail.hu
  • Website URL
    http://www.elitewarez.hu
  • ICQ
    0

DjBigman's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. A router általában minden a belső hálózatra való kapcsolódás tilt a vc vel ezen tudsz állítani, hogy a hálózatba gép ip jét beírod és a szükséges protot megnyitod. Vagyis konkrétan a router az összes portot az össze címen tiltja általában alapból.
  2. Attól még 2 gond fordulhat elő. Egy kevés a táp ahogy már mondták vagy az alaplapba a kis gomb elemben nincs elég erő. Nekem is volt hogy a lan kártyát első indítás után nem ismerte fel, csak ha újra indítottam.
  3. itt elég részletesen le van írva. Ha nem menne akkor írj privit és részletesen elmondom http://portforward.com/
  4. Úgy tudom, hogy a 100 as kábelt 60-70 méterig mondják, hogy nem kell hozzá erősítő. Az 500 asről nincs ilyen infóm.
  5. nem tudom mit annyira parázni. Egy proci kibírja, ha 1-2 órát is akár hűtés nélkül. Egyébként nekem is valszeg lesz vízhűtésem. Röviden: Réz tömb (ki kell maratni a procihoz és amihez akarod) Rézcső (elég sok) Egy akváriumi vízforgató Egy vödör És a legfontosabb: VÍZ!
  6. DjBigman

    USB működési gondok!

    Bios frissítés nem volt rajta azóta? Vagy windows install? A egyes windowsok telepítés után szeretik letiltani a biosban az usb portokat.
  7. szerintem van a gépedben egy dual channel-es és egy sima rammod, annál láttam ilyen problémát. Szakember szerintem ha a ramot említed azonal fogja tudni.
  8. DjBigman

    Melyik gép a jobb?

    Szerintem sokkal jobb, hogy bemész egy számtech boltba és neked olyan gépet tesznek össze amilyet akarsz. Readásul még olcsóbb is mint ha pls a Media Makrt ban vennéd.
  9. DjBigman

    Játékvezérlő

    szerintem ne usb hub-on keresztül használd (usb osztó) vagy ragd újra a software-t esetleg driver update. Vagy egyszerűen a windows kezd behalni....
  10. Ha nem kontankt vagy kábel hiba akkor csinálj egy bios frissítést. Például nekem a gépem ha a windowsból vagy simán a reset gombbal újraindítom mindig leállt. Erre nyomtam neki egy BIOS update-t azóta semmi probléma.
  11. veszel egy szabványos Sata winyót és lehet számtech boltokban sata osztót venni. Azt bekötöd a másik winchester mellé, ugyan ezt árammal is. Azt jónapot!
×
×
  • Create New...