Jump to content
PirateClub.hu

Angol labdarúgás


Clark
 Share

Recommended Posts

  • Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

én meg egy csodát hoztam nektek :D talán lesz rá igény :D

 

The Premiership Years 1992-2006, 14 seasons!

 

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=49820&view=findpost&p=538955

 

 

 

 

jó szórakozást mindenkinek :D

 

ha jól nézem minden szezonról 1 óra 45 perc körüli összefoglaló! :P:)

Link to comment
Share on other sites

na ez kicsit arcul csapott :D azt hittem 14 bajnokság teljes összefoglalója talán egy kicsit érdekelni fogja az embereket.... ehhez képest.... pff :huh:

Link to comment
Share on other sites

Thx a videokat!

 

A Tottenhamé a wales-i csodagyerek

sfc_1156432531_gareth_bale_2006_01.jpg

A londoniaknak sikerült leigazolni a sokak által figyelemmel kísért Gareth Bale-t, aki mindenidők legfiatalabb wales-i válogatottja volt.

 

A 18. életévét júliusban betöltő Gareth Bale-t több nagy klub, így például a Manchester United is csábította, ám a Southampton védője végül a Spurst választotta. Bale, aki tavaly minden idők legfiatalabb játékosaként mutatkozhatott be walesi válogatottban, hatmillió fontért szerződött Londonba, az összeg azonban elérheti akár a tízmillió fontot is.

 

- Nagyon régóta figyeljük őt, és boldogok vagyunk, hogy nálunk folytatja. Elképesztő adottságai vannak, magas, erős, jól fejel, és fantasztikus a jobb lába - áradozott az új szerzeményről Damien Comolli, sportigazgató.

 

 

Nem semmi banyek,pedig a MU és az Arsenal is hajtott rá!

Link to comment
Share on other sites

nincs visszavágó sajna :( Pedig állítólag Gera jól játszott !

Nso:

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 2006-2007-s szezonjának utolsó mérkőzésén a Derby Country minimális különbséggel verte a West Bromwich Albion csapatát, így eldőlt, hogy előbbi, győztes gárda játszhat a következő idényben az élvonalban, míg a Gera Zoltán is a soraiban tudó együttesnek a nyáron ismét a másodosztályú szereplésre kell felkészülnie. Gera a hajrában már nem segíthette övéit a pályán, hiszen a 71. percben lecserélték.

Link to comment
Share on other sites

Keane hosszabbított a Tottenhammel
robbie-keane.jpg
Robbie Keane meghosszabbította szerződését a Tottenham labdarúgócsapatával. Az ír támadó új szerződése értelmében 2012-ig marad a White Hart Lane-en.

A 26 esztendős ír válogatott támadó további öt évre, vagyis 2012-ig írt alá a Premier League-ben az ötödik helyen végző Spurs együtteséhez. Keane 2002-ben hétmillió fontért igazolt a Leeds Unitedből a Tottenhambe, amelyben mintegy 200 mérkőzésen 84 gólt szerzett. Az elmúlt idényben Keane kiemelkedő teljesítményt nyújtott, tizenegyszer vette be az ellenfelek kapuját a bajnokságban, míg összesen huszonkét gólt jegyzett.

- Nagyon boldog vagyok a Tottenhamben, és szerintem ez az egyik oka annak, hogy ebben a csapatban sikerült kihoznom magamból a maximumot. Remek évek vannak mögöttem, és érzem, hogy a következő még jobb lehet – jelentette ki bizakodva Robbie Keane.
Link to comment
Share on other sites

Hát erre meg rákontrázok:

 

Berbatov lehet Ferguson első sztárigazolása

berbatov_dimitar_thfc_profile_2006.jpg

A Manchester United kész akár 28 millió fontot is kifizetni a Tottenham bolgár támadójáért, és még játékost is adna a pénz mellé.

 

Dimitar Berbatov tavaly nyáron került a londoni együtteshez, a Spurs 10,9 millió fontot fizetett ki érte. A bolgár támadó remek szezont produkált, és felkeltette a sztárklubok figyelmét is, Sir Alex Ferguson például hajlandó lenne az átigazolási büdzsé egy negyedét a játékosra költeni. Berbatov menedzsere elismerte: jó esély van arra, hogy a futballista már nem a Tottenhamnél kezdi meg a következő szezont.

 

A londoniak megdupláznák a bolgár jelenlegi 22 ezer fontos fizetését, a United azonban kész 70 ezer fontot folyósítani a játékosnak minden héten, a kísértés tehát meglehetősen nagy a focista számára. Ferguson egyébként 28 millió fontot különített el Berbatov megszerzésére, és a pénzen felül Luis Sahát kínálja a Tottenhamnek.

Link to comment
Share on other sites

Jobb ha én kötekszek,mint egy Moderátor elhiheted ;)

 

Mért lenne öreg polipkám? szerintem most kéne igazán rátennie,mert nagyon felfigyeltek rá,most kéne ütnie a vasat amig meleg ;)

 

mondjuk kezdhetné egy középcsapatnál,ahol megmutathatná mit is tud igazán,utána jöhetne mondjuk a Pool,utána mondjuk Spanyolország,utána meg mondjuk a Hold... :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

nem mondtam hogy öreg csak hogy lassan öregszik már ! lehetséges hogy ott lessz és remélem is hogy úgy alakul ahogy te mondod ! ;) csak szerintem nem lessz ott egy nagycsapatban ! bár kérdés az hogy mit értünk nagycsapatnak én a bajnokság első 4 helyezetjére gondoltam lehet ez volt a gond :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...