olivados Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Igen. Valószínű, hogy az egérben lévő mágnes zavarja a monitort. Tedd mégmesszeb a monitortól. Boldog Karácsonyt !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Vagy vegyél LCD monitort azt nem fogja zavarni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Nekem se zavarja az LCD-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Szeretnék venni egy PS/2-es portú billentyűzetet 3000 Ft értékben, mutassatok képeket és webahopokat ahol lehet venni. Előre is koszonom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 ipon.hu Vannak képek is. Bal oldalt válaszd ki a "BILLENTYŰZET" sort. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Sziasztok. Gamer Egeret szeretnék venni a COD4 multizáshoz. Aki pro ebben,segítsen nekem egy jó Gamer Egeret választani. Max 15ezer Ft-ot költenék rá. Ezeket néztem ki magamnak: Logitech G5 Icon7 Z500 Sharkoon Rush Azt mondogassák sokan,hogy a legjobb egér a Razer. Pontosan miért olyan nagy számok a Razer egerek? Mert sztem naon rondán néznek ki,és semmi extra nincs rajtuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 G5. Hasonlít az MX518-ra, nekem pedig olyan van már több mint két éve, és maximálisan meg vok vele elégedve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Én most ezt néztem ki magamnak: A G5 sajna már nem mai darab,már csak 2000dpi-s. Razer Lachesis Banshee Blue - 4000 DPI-s 3G Laser Sensor - 32kb memória - 9 Programozható gomb - 1ms-os válaszidő - Always-On mód - Nagy csúszásmentes gombok - 16 bit-es átvitel - Aranyozott USB csatlakozó Tud esetleg valaki tapasztalatokat mondani róla? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 - 32kb memória egy egérnek erre mi szüksége? valaki help Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 G5. Semmi probléma nincs vele és nagyon kényelmes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 - 32kb memória egy egérnek erre mi szüksége? valaki help Erre azért van szükség,hogyha pl mennél valahova Lan-ozni,és ha pl már megszoktad hogy 3200dpi-n meg mit tom én milyen beállításokkal használtad az egeret akkor elmentim,és így be bírod tölteni róla a beállításokat. G5. Semmi probléma nincs vele és nagyon kényelmes. Csak már ha a jövőt nézzük,akkor sztem kivonuló széria lesz. Sztem kevéske az a 2000dpi 3-4 év múlva. Meg ahoz képest 12ezer Ft. A Razer meg 16ezer Ft csak sajna nem tok róla semmit,csak annyit hogy valami Fatal1ty csávóka használt ilyen egereket,aki az egyik legnagyobb pro gamer volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts