majlimate Posted Január 29, 2006 Share Posted Január 29, 2006 HY!! Lenne 1 kérdésem! DVD Shrink 3.2est használok. És a bekódolt anyagot fejjel lefele menti le az egész film fejjel lefele van. Ace mega codec pack 6.03asom van vki tudna segíteni milyen codecot kéne használjak vagy valami beállításon!!! THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
giggs Posted Január 29, 2006 Share Posted Január 29, 2006 Csá! Ha dvd-t akarsz lementeni a merevlemezre shrink-el,akkor minek codec pack?Nekem is fent van a shrink,de egy árva codec nincs a gépemen,kivéve egy Ac3-as szűrőt,ami kezeli az 5.1-et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Január 29, 2006 Author Share Posted Január 29, 2006 Hy! kköszi, de ha most leszedem az ace mega codec-ot akkor kitörölhet sok rendszerhez szükséges fil-t nem? Lécci még ma válaszolj THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
giggs Posted Január 29, 2006 Share Posted Január 29, 2006 Szerintem szedd le nyugodtan.Mikor régebben használtam,nekem sok programmal összeakadt.Ha lepucoltad a gépedről,próbáld ki a shrinket. Szerintem ezeket rakd fel:-ffdshow -directvobsub -Ac3-as filter +a lejátszók amiket használsz.Nem kell 800 féle codec. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Január 29, 2006 Author Share Posted Január 29, 2006 oké köcce Köszi megoldódott a codec volt a hibás újraraktam a windowst mer már az is régi volt és megoldódott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 azért van fejjel lefelé mert a sok codec egymás ellen dolgozik. nekem is volt régen olyan hogy 2 feliratozó codec volt fennt, az egyiket leszedtem és jó is volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 Én azt javaslom, hogy uninstalláld az ACE-t, én is sokáig használtam, de a K-lite ugyanolyan jó, csak kevesebb vele a probléma. Közben újra átolvastam és látom, hogy már megoldódott a probléma... bocsi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Hali ! Szerintem a következő dolgok elegek ! Kodek : Divx 3.11 - (hang miatt ) XVid 1.1 FFDSHOW-rev1201-20070526_xxl Ac 3 decoder 081 ac3filter_1_01a_rc5 Lejátszó progi : BS Player Pro , Power DVD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts