YnnoS Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Nemtudja valaki hogy hogyan lehetne 1 Magyar nyelvű photoshopot angolra váltani, vagy ha nem is lehet ilyet akkor van hozzá angolosítás??? PLS valaki válaszoljon! Előre is KÖSZi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbeusz020 Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Itt tudod megnézni ps-ben szerkeztés/beállitások/általános ás ott kell lenni majd egy olyannak a megjelnö lap közepénk kb hogy alkalmazási nyelv. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 De ha neked csak azért kell mert egy két szó angolul van a tutoriálokban akkor itt megtalálod a megfelelöiket. Szerintem hasznos! http://www.digiretus.hu/szotar.php?BETU=A&PHPSESSID=6635b033b17e8fa4c715f02762b50ef7 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
YnnoS Posted Szeptember 1, 2007 Author Share Posted Szeptember 1, 2007 Norbeusz 020 nemtaláltam még csak hasonlót sem, de azért KÖSZ !! ZTamás KÖSZ megnézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 PS 7-be lehet állítani, 9-ben nem nagyon találtam meg énse Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 És azt nemtudná valaki megmondani, hogy a CS3-at hogyan lehet angolosítani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Letöltesz egy angol verziót magyart meg törlöd. 7-es verzióban még lehetett nyelvet váltani,de a CS (8.0) -től kezdve tudtommal nem lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 ez így van... legalábbis a cs3ban már mindenképpen. csak úgy tudod angolosítani, hogy "beszerzed" az angol nyelvű programot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 így van szerezd be angolul de van a neten szótár is hozzá...másrészt meg ha betod bármelyik részét szerezni a psnek a cs2 őt szerezd be mert még a cs3 nem vmi stabil...legalább is nekem még nem volt az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 szerintem semmi gond nincs a cs3mal. nálam működik tökéletesen. vannak frissítések is hozzá, meg mondjuk nem utolsó egy combosabb vasra telepíteni, mert kell neki a ram dögivel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 dupla magos procim van asszem 5000 mghz 2 gb ram geforce 8600 gt....sztem futnia kéne rajta kifagyás nélkül... Nekem valamiért kifagyoatott mikor dolgoztam vele...aztán mondtam magamban:pááá és visszaraktam a cs2 őt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 jó... akkor úgy mondom, hogy a vas nem minden. vannak a photoshopnak egy kicsit profibb beállításai is, amivel kicsit feljebb lehet húzni a teljesítményt. a fagyást az is okozhatja, hogy pl elfogy a hely a merevlemezről. nézd meg az edit-preferences-performance beállításokat. lehet neki több ramot, több helyet adni, és hasonló finomságok. ha ezeket beállítod, tuti nem lesz vele gond. én személy szerint maradok a cs3nál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 oksa majd meglesem ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts