Jump to content
PirateClub.hu

deathman015

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by deathman015

  1. Sziasztok,Windows 7-em van és pár napja az a probléma merült fel,hogy eltüntek az értesítési területek kis ikonjai...pl virusírtó meg a többi...hiába van a Viselkedésimódoknál az,hogy "Ikon és értesítések megjelenítése" egyszerüen a windows indulása során nem jön elő az órán és a hangikonon kívül semmi,pedig a feladatkezelőbe látom,hogy megy a virusírtó.. Korábban is ezt a Windows 7-et használtam,de nem volt ilyen problémám...A rendszer 1 hónapos sincsen...Valakinek hasonló gondja? vagy tud valaki megoldást rá?? köszi előre is.

  2. Sziasztok aztszeretném kérdezni hogy van ugye a "grafikus memoria" nekem az csak 512 és hogy van neki több annál mint 512 ? miből vesz el ?? a sima RAM-ból?a megosztott memoriát lelehet csökkenteni 0 -ra?

    258272.N.jpg

     

    és még azt is hogy Counter- Strike Source-ba miért nincsen hang Windows 7 alatt?

     

    Előre is kösz mindent :)

  3. Sziasztok a Story annyi hogy mostán ma kaptam 1 levelet .. 140HUF volt a dijja vagy is hogy kitudjam venni ...És ez ált benne (én végigolvastam és hatalmasat nevettem :D mivel nem tudják már azt se hogy honnan származik meg stb :D jah meg elég erősen arra készteti az embert hogy küldje tovább .. a levél bélyeg nélkül érkezett mint azt le is van irva hogy ugy kell szoval a levél ilyen bescannelt változatban :

     

    Pict0003.jpg

     

     

     

×
×
  • Create New...