Jump to content
PirateClub.hu

deathman015

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: deathman015

  1. deathman015

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok,Windows 7-em van és pár napja az a probléma merült fel,hogy eltüntek az értesítési területek kis ikonjai...pl virusírtó meg a többi...hiába van a Viselkedésimódoknál az,hogy "Ikon és értesítések megjelenítése" egyszerüen a windows indulása során nem jön elő az órán és a hangikonon kívül semmi,pedig a feladatkezelőbe látom,hogy megy a virusírtó.. Korábban is ezt a Windows 7-et használtam,de nem volt ilyen problémám...A rendszer 1 hónapos sincsen...Valakinek hasonló gondja? vagy tud valaki megoldást rá?? köszi előre is.
  2. Nemrég kaptam(tegnap) és eddig csak játékra,programok tesztelésére,ébresztőórának...zenehallgatás
  3. deathman015

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok aztszeretném kérdezni hogy van ugye a "grafikus memoria" nekem az csak 512 és hogy van neki több annál mint 512 ? miből vesz el ?? a sima RAM-ból?a megosztott memoriát lelehet csökkenteni 0 -ra? és még azt is hogy Counter- Strike Source-ba miért nincsen hang Windows 7 alatt? Előre is kösz mindent
  4. deathman015 (azthittem nemsikerül )
  5. deathman015

    Gépeld be hogy....

    orral : húsvét vak 2 ujj: húsvét vak 1 uj : húsvlt hehe nekem sikerült majdnem:)
  6. eltelt 12 nap .. még mindíg élek és virulok
  7. kerestem 1 játékot még régebben , és haver mondta hogy itt fentvan de akkor méég csaak Gigacenter volt a neve .. már éppen átalakulóban volt PirateClub-á.
  8. Ezekszerint csak van aki továbbküldi xD
  9. Sziasztok a Story annyi hogy mostán ma kaptam 1 levelet .. 140HUF volt a dijja vagy is hogy kitudjam venni ...És ez ált benne (én végigolvastam és hatalmasat nevettem mivel nem tudják már azt se hogy honnan származik meg stb jah meg elég erősen arra készteti az embert hogy küldje tovább .. a levél bélyeg nélkül érkezett mint azt le is van irva hogy ugy kell szoval a levél ilyen bescannelt változatban :
  10. Én csak Cascadat hallgatok jah neem most váltott a Winamp most Korn megy
×
×
  • Create New...