Jump to content
PirateClub.hu

djskud

Veterán
  • Pontszám

    39
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by djskud

  1. Köszi széépen a segítséget:) sikerült megoldanom:) a sárga RCA-t bedugtam a a tv tuner kariba....a piros-fehér RCA vége bement az átalakítóba a másik vége ami szintén Piros-fehér RCA pedig bement az erősítőbe:) köszönöm mégegyszer a segítségedet:) ha nem gond ezt a megoldást tovább adom pár embernek mert eddig pár ismerősöm is próbálkozott így megcsinálni és ha rákérdeztek egy boltba az volt a válasz hogy " ... vegyél egy HDMI-s monitort vagy egy tv-t..." pedig egyáltalán nem kelll...főleg ha pl nincs pénz egy tv-re vagy egy HDMI-s monitorra....akkor egy olcsó tv tuner kari, egy átalakító és 2kábel segítségével én 4ezer forintból megúsztam az egészet.... és azért nem mindegy hogy veszek használtan is pl egy kis tv-t 15ezerért vagy egy HDMI-s monitort kb 30ért:)

  2. Köszönöm szépen a sok segítséget:) nagyon sokat segítettél egyébként természetesen legális tv-m van:) és csak az lenne a lényeg hogy a monitoromon nézzem a tv-t ugyanis a tv-m kipurcant és hát most nem szándékozom újat venni:) de így ha megtudom egyszerüen csak sárga RCA kábellel oldani a dolgot akkor semmi gond:) és amugy a hangot is átadja majd ez az RCA Kábel?

  3. Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy összelehet-e kötni valahogy a winfast tv 2000 xp tv tuneremet a t-home-os sat tv set top boxal valahogyan a tv kártyán analóg tv antenne,s-video és egy av kimenet van (sárga szinü RCA dugó aljzat)...??! vagy vásároljak másik tv-kártyát és ha igen akkor milyen tipusut?

  4. Hogy ha olyat szeretnél ami jól szól nyugodtan vegyél asztali DVD-hez való 5.1est azok sokkal erősebb az erősítő és szebben szólnak csak venni kell hozzá egy kábelt (200-250Ft) aminek az egyik vége RCA a másik pedig 3.5mm-es jack...nekem is így van megoldva most 13ért vettem elektro outlet-be és gyönyörű hangzása van és nagyon szép mélyet ad!

  5. sziasztok...lenne egy olyan problémám vitsa alatt hogy nem imseri fel a hálókártyámat és így nincs net a gépemen!a háló kártyám típusa admtek an983...ehez tudna valaki linkeni nekem egy drivert ahonnan letudnám szedni!!köszönöm!!!

  6. Hát ez így kevés kicsit, mert nem mondtad meg mennyi pénzt szánsz a kártyára, bár a procidból kiindulva nem kell sokat kiadnod ;) . Szerintem neked bőven elég lenne egy 3850-es vagy max egy 4670-es Radeon. Igazából még ezek is túl erősek a procidhoz, de manapság ezeknél gyengébbet nem nagyon érdemes vásárolni, főleg ha játékra kell és hosszú (vagy hosszabb) távra.

     

     

    Utánna néztem a kártyának:D TÖKÉLETES:P Csak vigyen pár játékot ennyit akarok!:) De úgy látom ezzel nem lesz gondom!!!!!!!!!!!

    Na tényleg utánna járok!:)

  7. Na akkor én is hagy szóljak már bele:P tehát, figyeljetek! Szerintem csak láttuk az esetet, egyikünk sem ült egyik autóba sem! NA! kétségtelen, hogy lehetett némi szándékosság abban amit Massa tett, de nem feltétlen, nem tudjuk mert nem mi vezettük a kocsikat! És még valami ami történt megtörtént változtatni nem lehet rajta! Bármit mond Hamilton ugyanúgy el fogja veszíteni az agyát, mint eddig a mostani futamon is!

    Bourdie hibázott (tudom rosszul írtam a nevét)

    Kimi megint higgadt lesz! és ha ezek a NAGYMENŐK egymást fogják állandóan szivatni, annak az lesz a vége, hogy Kubica oda fog sündörögni! tehát figyelniük kéne!!!!!! ahelyett hogy egymást vérét szívjáks3;!!!!

    na meg amit itt olvastam!

    hát emberek, mint az oviba!:) de megnevettetek! Ezt köszönöm

    csá mindenkinek

×
×
  • Create New...