Jump to content
PirateClub.hu

djskud

Veterán
  • Pontszám

    39
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

djskud's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Köszi széépen a segítséget:) sikerült megoldanom:) a sárga RCA-t bedugtam a a tv tuner kariba....a piros-fehér RCA vége bement az átalakítóba a másik vége ami szintén Piros-fehér RCA pedig bement az erősítőbe:) köszönöm mégegyszer a segítségedet:) ha nem gond ezt a megoldást tovább adom pár embernek mert eddig pár ismerősöm is próbálkozott így megcsinálni és ha rákérdeztek egy boltba az volt a válasz hogy " ... vegyél egy HDMI-s monitort vagy egy tv-t..." pedig egyáltalán nem kelll...főleg ha pl nincs pénz egy tv-re vagy egy HDMI-s monitorra....akkor egy olcsó tv tuner kari, egy átalakító és 2kábel segítségével én 4ezer forintból megúsztam az egészet.... és azért nem mindegy hogy veszek használtan is pl egy kis tv-t 15ezerért vagy egy HDMI-s monitort kb 30ért:)
  2. Köszönöm szépen a sok segítséget:) nagyon sokat segítettél egyébként természetesen legális tv-m van:) és csak az lenne a lényeg hogy a monitoromon nézzem a tv-t ugyanis a tv-m kipurcant és hát most nem szándékozom újat venni:) de így ha megtudom egyszerüen csak sárga RCA kábellel oldani a dolgot akkor semmi gond:) és amugy a hangot is átadja majd ez az RCA Kábel?
  3. Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy összelehet-e kötni valahogy a winfast tv 2000 xp tv tuneremet a t-home-os sat tv set top boxal valahogyan a tv kártyán analóg tv antenne,s-video és egy av kimenet van (sárga szinü RCA dugó aljzat)...??! vagy vásároljak másik tv-kártyát és ha igen akkor milyen tipusut?
  4. Sziasztok! A számítógépembe ez a tipusu alaplap van -->FUJITSU SIEMENS D1961. Ebbe tudok 2magos processzort rakni vagy új alaplap kell hozzá? és ha tudok bele rakni akkor milyen tipusut ajánlottok?
  5. djskud

    orion hangfal

    Hogy ha olyat szeretnél ami jól szól nyugodtan vegyél asztali DVD-hez való 5.1est azok sokkal erősebb az erősítő és szebben szólnak csak venni kell hozzá egy kábelt (200-250Ft) aminek az egyik vége RCA a másik pedig 3.5mm-es jack...nekem is így van megoldva most 13ért vettem elektro outlet-be és gyönyörű hangzása van és nagyon szép mélyet ad!
  6. djskud

    Windows Vista

    sziasztok...lenne egy olyan problémám vitsa alatt hogy nem imseri fel a hálókártyámat és így nincs net a gépemen!a háló kártyám típusa admtek an983...ehez tudna valaki linkeni nekem egy drivert ahonnan letudnám szedni!!köszönöm!!!
  7. Utánna néztem és vannak csak nem értem h telepitik fel! de ha szeretnéd belinkelem a videót amibe mutatják a témákat
  8. valaki tudna nekem segiteni abba hogy hogyan tehetnék fel Témát egy LG KP502-es telóra??
  9. Sziasztok! Nekem LG Kf 750 van a kijelzőn van 2 karc...szerintetek azt mennyiért csinálnák meg?
  10. Sziasztok! SZERINTEM Lada Aki azt tudja vezetni az szinte bármit elvezet!
  11. Kedves Dadus! Elfelejtettem mondani, hogy veszek még 1 gigát plusszba:D Úgy már van értelme? Üdv:skud
  12. ASRock K8NF4G SATA 2 AMD 3000+ 1.2 giga ram ennyi:) Ja és PCI express van:D
  13. Na néztem árlistát:D 2 kártya között variálok!! 512 MB FX8600GT 9800Ft 512 MB 2600Pro/XT 9400 FT Na ezek között variálok!! Játékra kell még mindig és e 2ő között döntenék:D TANÁCS?
  14. Utánna néztem a kártyának:D TÖKÉLETES:P Csak vigyen pár játékot ennyit akarok! De úgy látom ezzel nem lesz gondom!!!!!!!!!!! Na tényleg utánna járok!
  15. Mennyit? Passz ezen még nem is gondolkoztam! Olyan max 20...azok kijönnek ebből?? De hát nem is akarok én a legújabbakkal játszani! Elég nekem a GTR 2 Splinter Cell ilyenek régiek és új gépet meg nem akarok! Köszi a választ Szerinted melyiket válasszak? Radeont?? És esetleg valami mást?? Vagy ezek jó kártyák?
×
×
  • Create New...