Jump to content
PirateClub.hu

pokornyib

Veterán
  • Pontszám

    34
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: pokornyib

  1. pokornyib

    Photoshop-os figura!

    Az utóbbi időben nem nagyon volt időm Photoshopozni, de az egyik este unatkoztam és újjabb munka került ki a kezeim alól: Ez most rajzlapos munka nélkül készült, egyből géppel, a vonalak között sincs egy olyan vonal sem, amit pentoolal csináltam volna, egy kicsit ugyebár siettem. Szóval az egészet Brush, Burn és Dodge tool-lal, egyből gépen digaitalizáló táblával készítettem. Véleményeket, ha kérhetek!
  2. pokornyib

    Photoshop-os figura!

    Legújjabb képem: (a rajzra nem adtam valami sokat) inkább a színezést gyakoróltam, egérrel az is zűrös volt egy kicsikét, de majd digitalizáló táblával De azért véleményeket, ha kérhetek!
  3. pokornyib

    AntiHerO // (SnipA) Collection

    Erre azt szokták mondani hogy nem muszáj erőltetni, ha nem megy. Azt látjuk, hogy nagyon aktív lettél snipak, mióta felfedezted hogy van ez a pirate, de még a végén sérvet kapsz. A képeid 90% két katt ecset, majd Outer Glow, aztán jönnek a hozzászólások, hogy mien ügyi vagy.... . Hát nem tom inkább próbálkozz mással. pl.:3ds hátha jobban megy, vagy nézeges több tutoriált (Az utolsó meg: ízlésteneln, olyan mint mikor nem tudsz magaddal mit kezdeni, azt hátha lesz belőle "valami")
  4. pokornyib

    AntiHerO // (SnipA) Collection

    Ú, bazd télleg nagyon ügyes vagy, csak kár hogy két kattintás az egész
  5. pokornyib

    Photoshop-os figura!

    Hát köszönöm a dicséretet. Nos itt van egy újjab kép: Véleményeket szeretnék! Tanácsokat is elfogadok...
  6. pokornyib

    PKBZS Művei

    hát jónapot. Látom megy itt az osztás ezerrel, de ha lehetne inkább kommenteket kérnék. A másik dolog meg az hogy czap12-nek annyiban igaza van hogy egy csepp brusht-nem használtam abban, úgyhogy nem tom miről beszélsz nos továbra is kommenteket ha kérhete. lehet épító jellegű is, habár úgysem fogadom meg (anjó ez csak persze vicc volt) , na viszont látásra, jó éjszakát mára xD ------------------------------------ ..::by Grafbi88::..
  7. pokornyib

    PKBZS Művei

    Hello Snipa! Na tehát hogy lásd itt van megcsináltam ez egyik képet. A többi is egyszerű de azt nem volt kedvem megcsinálni. Nos tehát kb.4-5 percig tartott megcsinálni. Csináltam már iet, csak nem így volt benne az írás, de ígyse tartott sokkal tovább. xD Azt meg látom hogy czap12-vel osztjátok itt az észt egymásnak. Na tehát itt a kép: ------------------------------------------- ..::by Grafbi88::..
  8. pokornyib

    PKBZS Művei

    köszönöm a tanácsokat Próbálkozok. Ja és czap nem kellett volna annyi komment (5x ugyanaz xD)! Nah majd még lesznek képek! --by Grafbi88--
  9. pokornyib

    PKBZS Művei

    Hello, hát kössz Ange[L].... sKeezo-hoz szólva pedig tudok brush-ok nélkül is dolgozni, ha gondolod látogass el oldalamra és meglátod hogy Galária->Figurák menüpontban meglátod miket alkottam a semmiből (extra ecset nélkül).... Igaz még kezdő vagyok ien téren de gyakorlat teszi a mestert... Majd lesznek új képek, de még 8-dikos vagyok és felvételiidőszak van és időm egy csepp sincs... Addigis Kommenteket!!! www.grafbybalazs.uw.hu
  10. pokornyib

    Első próbálkozás

    igazad van enisz a maszkolás jobb, de mivel kezdő gondoltam a peremlágyítás is jobb mint a semmi
  11. pokornyib

    Első próbálkozás

    Hello! kezdésnek nem rossz! Csak így tovább Gyakorlat teszi a mestert Nekem tetszik, a hajra figyelj legközelebb. Ha jobb eredményt akarsz elérni, akkor a haj mentén a kijelölésnél a feather-t állísd kb 5-10 közé (a kép méretétől fögg), úgy jobb lesz. Bár vannak még jobb és bonyolutabb megoldások, de egy kezdő számára ez a legegyszerűbb.... Ha gondolod nézz be hozzám is (PKBZS Művei).
  12. pokornyib

    Scorpicore Művei

    Hy scorpicore el vok szállva a képeidtől! Nagyon ügyes vagy. Jól küldöd. A példaképem vagy. Az én képeim a "PKBZS művei" nevezetű témában találhatóak. Bocs hogy egy-két képem hasonló a tiedhez.
  13. pokornyib

    PKBZS Művei

    Hali! Újra itt. Köszönöm a dicséretet. Nos tehát vannak új képek Szív: Magic: Earth: Love: Life: Kommenteket, ha kérhetem!
  14. Hali! Már egy kis ideje Photoshop-ozok és gondoltam felteszem a "műveimet". Na tehát itt is vannak: Days in Horror: Fantastic Sun: Rainbown: Green Love:
  15. pokornyib

    Virtual Tuning

    Hali! Nézd meg a képet aztán kommentet
  16. pokornyib

    Photoshop-os figura!

    Kössz Paul! Nekem se ment elösszőr valami jól a Pen Tool, de ha rá jössz menniu fog , meg persze rajzolni is kell valamit... Itt egy új kép: Véleményeket!
  17. Hali én egy 14 éves gyerök vok. Csak azért mondom hogy olyan szemmel nézzétek a képet.... Photoshoppal csonáltam ahogy az ien figurákat szokták.... Megrajzoltam, beszkenneltem, photoshoppal pen tool majd színezés... Véleményt kérek. Tudom a színezést kell még gyakorolnom...
  18. pokornyib

    Kiscipő Design

    Hello, nagyon jó képek! Nekem nagyon tetszenek! Én is próbálkozok photoshoppal, de nekem nem nagyon sikerül még valami jobbat csinálni. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudsz-e segíteni valamiben? Nagyon tetszik egy lány és neki akartam ajándékba csinálni egy képet, vagyis az o képjébol valami nagyon jót, de nem sikerül, már kb 13 órát töltöttem vele. Valami olyasmire gondoltam angyalka, kivágás, keret, név, ...ilyesmik(nem kell mindegyik csak ötletek). A tiedi közül az elsonek nagyon tetszik a betütipusa. Remélem érted mire gondolok. ha segítenél akkor lécci írd ide a e-mail címedet a válaszokhoz és én majd elküldöm e-mail-ben a képet és a lány nevét. vagy küld el a címed a pokornyib@citromail.hu -ra és lécci írd oda hogy te vagy az a képszerkeszto akinek írtam. elöre köszi . hello és neked így tovább...
  19. pokornyib

    xXJoCXx munkái

    Hello, nagyon jó képek! Nekem nagyon tetszenek! Én is próbálkozok photoshoppal, de nekem nem nagyon sikerül még valami jobbat csinálni. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudsz-e segíteni valamiben? Nagyon tetszik egy lány és neki akartam ajándékba csinálni egy képet, vagyis az o képjébol valami nagyon jót, de nem sikerül, már kb 13 órát töltöttem vele. Valami olyasmire gondoltam hogy virágok, angyalka, kivágás, keret, név, ...ilyesmik. A tiedi közül az elsonek nagyon tetszik a betütipusa. Remélem érted mire gondolok. ha segítenél akkor lécci írd ide a e-mail címedet a válaszokhoz és én majd elküldöm e-mail-ben a képet és a lány nevét. vagy küld el a címed a pokornyib@citromail.hu -ra és lécci írd oda hogy te vagy az a képszerkeszto akinek írtam. elöre köszi . hello és neked így tovább...
  20. pokornyib

    Paul Marlow alkotásai

    Hello, nagyon jó képek! Nekem nagyon tetszenek! Én is próbálkozok photoshoppal, de nekem nem nagyon sikerül még valami jobbat csinálni. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudsz-e segíteni valamiben? Nagyon tetszik egy lány és neki akartam ajándékba csinálni egy képet, vagyis az ő képjéből valami nagyon jót, de nem sikerül, már kb 13 órát töltöttem vele. Valami olyasmit hogy virágok, angyalka, keret, név, ...ilyesmik. A tiedi közül az elsőnek nagyon tetszik a betütipusa. Remélem érted mire gondolok. ha segítenél akkor lécci írd ide a e-mail címedet a válaszokhoz és én majd elküldöm e-mail-ben a képet és a lány nevét. vagy küld el a címed a pokornyib@citromail.hu -ra és lécci írd oda hogy te vagy az a képszerkesztő akinek írtam. elöre köszi . hello és neked így tovább...
×
×
  • Create New...