Jump to content
PirateClub.hu

djklein

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: djklein

  1. djklein

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Nem tudná valaki a Data.hu ra feltölteni ezt a telepítőt? Megőszülök mire lejön a Rapidról. Torrentről gyorsan lejött az egyik verzió de szerintem hibás, mert egy gépen sem hajlandó elindulni. Kipróbáltam AMD Sempron Procival, Intel Pentium 4-el, Intel Celeronnal, Core 2-vel ATA és SATA vinyókkal SATA DVD-vel, de mindegyiknél ujraindul vagy mefagy a Darwin még az elején. Azt még kipróbálnám hogy ez a telepítő mit csinál. Ha ez sem megy akkor ennyi volt az OS x-ből.
  2. djklein

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Nekem is ugyan az a verzió van mint nektek. Nem lehet, hogy ez vacak és ezért szívunk mindannyian? Holnap letöltök egy másikat is.
  3. djklein

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Nekem is üres és restartol. Üres FAT32-vel próbáltátok már? Nekem NTFS és nem tudom megformázni FAT32-re Vista alatt nem megy PQ Magic-em. Próbálja már ki valaki így és írja le, hogy mi történt.
  4. djklein

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    A restart előtt nekem ad hibaüzenetet csak nagyon gyorsan eltünik. Annyit tudtam elolvasni hogy: EFI és utánna még van valami. Ezt a telepítőt kipróbáltam Inteles gépen is és ugyan ez a jelenség. Tipp valakinek?
  5. djklein

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ki szeretném próbálni a MAC OSX-et de nem sikerül telepítenem. A Darwin elindul, betölt 3 vagy 4 dolgot aztán ujraindul a gép. Ha megpróbálom safe móban futtatni -x akkor folytatódik a betöltés kb 2 percig töltöget dolgokat aztán ismét ujraindul. Kipróbáltam már minden parancsot -v, -F, -r de semmi. Mit tegyek? A gépem: Abit NF7 V.1 alaplap (nvidia chipset) AMD Sempron 2600+ proci 1.5G DDR 400 memória Geforce FX5200 128 megás videókártya Maxtor 80G ATA vinyó jelenleg NTFS fájlrendszerrel üresen Nvidia 5.1 hangkártya SB Live 5.1 digital hangkártya ESI Maya44 hangkártya TPLINK Atheros chipsetes Wifi kártya
×
×
  • Create New...