Jump to content
PirateClub.hu

sage

Elit
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: sage

  1. sage

    Te melyik megyét képviseled?

    Most akkor megy-e? vagy nem mégy -e?
  2. sage

    Adsz pénzt hajléktalannak?

    Ha azt mondaná megy a Médiába blue ray dvd-t venni adnék neki! Én nem adok nem gubisságból,de én is keményen megdolgozok a lovéért,sok hajléktalan dolgozhatna mert sok az életerős csak lusták mind egytől egyig! Amúgy nekem se adnak pénzt sokszor még a fizetés is bizonytalan jótékonykodjon a Gyurcsány meg társai!
  3. Szerintem sem kell leszólni ha valaki kérdez, és öszintén én azzal nem vagyok boldogabb hogy beirták valahova hogy dolgoznak rajta,nem okos tóbiás akarok lenni,de ha valami hozzáértő megirná mi ennek az oka akkor mindenki tudná pl hogy 500 ember akar bejönni de a cucc csak 200-at bir el és ebből adódik a dolog! Amúgy meg itt senki nem néz meg minden topicot mert vagy nem jó vagy nem érdekli vagy aki melózik pl megnézi a film részleget vagy ami érdekli és annyi! Senki nem születik számitógépel a zsebében és az általánositás igen durva,mert én ehez nem értek azért kérdezek,de sok fórumon az a baj ha valaki kérdez hülyének titulálják,pedig lehet 100X okosabb mint aki degradál! Szóval a téma még mindig adott az oldal igy nem kóser ennyi! Szóval engem spec zavar a jelenség és nem rossz idulatból kérdezem miért van ez hanem azért mert szeretek itt nézelődni,de a error üzit kapok akkor elmegy a kedvem az oldalon való léttől!
  4. Ha a szerver 300 embert nem bir el akkor a fene megette! Lassú az oldal akkor is ha nincsennek sokan,itt valami más gubanc van! És mikor órákig tölt be valamit inkább kinyomom,mert elmegy a kedvem! Ha meg a szerver nem birja akkor két dolgot lehet csinálni annyi embert kell beengedni amennyit elbir vagy más szerver! Amúgy eddig nem volt ez a gond! Jó ez a kis oldal nem kéne elrontani ezzel,hogy nem lehet böngészni rajta! Valami hozzáértő megmondhatná mi hogy,mert azzal senki nincs kielégitve hogy ha túlterhelt az oldal másik motort használnak,mert én még azzal nem tudok itt nézelődni! és ez kicsit idegesitő!
  5. IPS Driver Error csak korán reggel vagy késő este használható az oldal és kicsit idegesitő ez a jelenség! Nem lehet valamit tenni,mert igy az embernek elmegy a kedve! Nem tudom ez mitől van túlterheltség vagy bármi de,ez igy nagyon gáz!
×
×
  • Create New...