Jump to content
PirateClub.hu

dávidrock

Veterán
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About dávidrock

 • Rank
  Pelenkás
 1. dávidrock

  C# fájlkezelés

  Sziasztok ! Sajnos ismét segítségre lenne szükségem. Megtanultam mátrixot feltölteni szöveges fájlból amiben csak számok vannak és dolgozni velük. Sajnos viszont a könyvem egy árva szót sem említ arról hogy mivan akkor ha olyan szöveges fájlal kell feltöltenem amiben több különféle típus van pl string is. Tudnátok segíteni hogy olyan esetben miben változik a dolog ? Ha lehet akkor metódusokat kellenehasználnom. Előre is köszönöm !
 2. dávidrock

  C# fájlkezelés

  Köszönöm így már működik
 3. dávidrock

  C# fájlkezelés

  Húú aranyember vagy ! Köszönöm szépen a segítséget !!! Most vetem bele magam az anyagba és átnézem amit küldtél de előtte illendő egy köszönömöt írnom Köszönöm szépen ! Átnéztem a jegyzeteidet és nagyon sokat segítettek. Miben változik a dolog ha struktúrában kell tárolni ? Most épp ez a feladatom van : "Egy szövegfájlban gyümölcsök neve szerepel, a következő sorban hogy hány kg van belőlük, a következő sorban pedig az ár.Olvassuk be ezek egy struktúrákból álló tömbbe majd számoljuk ki a készlet összértékét (kg*ár). Az eredményt jelenítsük meg a képernyőn" Én ezt a programot állítottam össze de mikor futtatom végeredményre 0-t kapok . Nem tudom mi lehet a baj vele. [Hidden Content]
 4. dávidrock

  C# fájlkezelés

  Sziasztok! Pótvizsgára készülök programozásból és szorgalmasan tanulok viszont a tömböknél nagyon nem megy a dolog. Ott akadtam el, hogy ha egy szöveges fájlból beolvasok adatokat 1 string és 2 int típust akkor azokat hogyan tudom egy tömbben vagy struktúrában eltárolni majd utána pl átlagszámításra felhasználni a 2 int típust? Ha valaki tudna egy kezdő számára érthető magyarázatot adni azt nagyon szépen megköszönném.
 5. dávidrock

  Torrent vs Fórum

  100 partos letöltésekhez ajánlom a jdownloader c. progit.
×