Jump to content
PirateClub.hu

atis.89

Veterán
  • Pontszám

    1,065
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    2

Minden tőle: atis.89

  1. atis.89

    A Galaxis Őrzői (előzetessel)

    pár napja néztem szintén 3d-ben. nekem meg akikkel voltam nekik nagyon tetszett. valahogy úgy voltam ezzel hogy az utolsó forintot is megérte.
  2. atis.89

    Konfigurációk, alkatrészek

    watch dogs parkolópályára került. assassin's creed egy részével se játszottam, max payne 3, gta IV is kimaradt meg akad még egy két játék sok időm meg úgy sincs játszani szóval mire ezeket befejeztem már lesz pénz új videókártyára is ha addig nem szerzek be egy konzolt. egyébként úgy néz ki fenti gép lesz 8giga rammal meg a proci hűtésével ahogy olvasgattam páran nincsenek megelégedve így az lesz módosítva.
  3. atis.89

    Konfigurációk, alkatrészek

    http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_asztali_szamitogep/komplett_pc_asztali_szamitogepek/egyeb/amd_fm2_4x3900_4g_ddr3_1000g_drw_2g_hd8570d_video_1920365039.html erről a gépről kinek mi a véleménye? ramot vennék még bele meg ha sikerül jó árban egy ssd akkor azt.
  4. atis.89

    Konfigurációk, alkatrészek

    üdv! laptopot szeretnék venni, nem feltétlenül újat. a lényeg a watch dogs című játékkal szeretnék játszani ami a mostani laptopomon nem kivitelezhető. összegben meg 120e fölé nem akarok menni, ha annyiból nem sikerül olyat venni akkor majd játszok vele fél év múlva...
  5. ezt szerintem embere válogatja. nekem a fenti esetet végül úgy lett "megoldva" hogy végül kiderült mégse olyan a csaj mint amilyennek megismertem. illetve azóta volt egy másik ott kedvezőtlenül alakultak a dolgok aztán kb 2-3 hétig elég rossz volt viszont utána volt egy meccsem mire másnap írt(előtte két hétig el se tudtam írni) hogy bocsi meg nem így akarta és hogy reméli nem haragszok meg blabal. mikor elolvastam meg már azt éreztem totál nem érdekel, szóval itt meg lehet "kiverték" belőlem. második estnél mondjuk tuti nem volt szerelem így abból a szempontból is más volt a szitu elsőnél meg ugye tulajdonképpen csak futottam után és így visszagondolva nem tudom szerintem az ottani dolog se az volt. próbáld ki hogy sokat tekersz de tényleg sokat. mikor valami gond van keményen edzek már-már összeesésig és utána nem is érdekel a dolog nem tudom neked működne-e.
  6. atis.89

    Milyen mobiltelefonod van?

    mióta utoljára itt jártam volt egy nokia e72öm, majd lett egy xperia ray aztán használtam egy zte skatet de annyira nem tetszett így visszatértem a rayhez, aztán lett egy huawei y300 ami szintén nem jött be így vissza a rayhez. egy szép napon mocskosul eláztam és szegény rayem is. így most egy lumia 800-ast használok. (azért ha nagy a vész a ray még kéznél van csak néha válik használhatatlanná amit egy ki/be kapcsolás "megold") most azon megy a dilemma hogy menjek el a tepsik felé vagy várjam meg még a z1 compact ára leesik...
  7. szóval adott a következő helyzet: munkahely egy csajjal egész jól elvagyok. kapott virágot meg hajtogattam, meg ilyenek. beszélgetni is jól lehet vele. viszont itt jön a bökkenő. kb 2 hete rákérdeztem volna-e kedve randizni. akkor azt mondta most kialakulni látszik valami egy másik sráccal. na mondom fasza ezt is megszoptam. igen ám csak azóta meg úgy alakultak a dolgok hogy talán még közelebb kerültünk, holott igyekeztem nem szopatni magam és "távolságot tartani". jött a mai nap, nézd milyen hideg a kezem, megfogja az enyém (ezt legalább háromszor játszotta el a nap folyamán) meg egyéb apró érintések és simulások. erre délután jön egy srác és nem láttam rendesen hogy most az a gyökér szájra puszit amolyan csókot vagy csak sima puszit nyomott. ez előtt 1-2 nappal arra gondoltam kivárok szülinapjáig, most lesz augusztusban, akkor küldetek neki virágot meg talán még valami versikét is írnék aztán lesz ami lesz. ha akkor is nem akkor tutira felejtős. most viszont így nem nagyon tudom mire vélni ezt a helyzetet. pontosabban úgy gondolm ezt beszoptam de nem tudom, vagy nem akarom tudni... szóval érdekelne kívülről mik a vélemények. így ezt leírva lehet nem is ide kelett volna.
  8. atis.89

    Resident Evil 6. The Final Chapter

    ezt szomorúan olvasom. ez az egyik olyan folytatásos mozi melyből nem bánnám ha lenne még vagy 10 rész.
  9. atis.89

    Taken 3. - Elrabolva 3. (update)

    http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20130625-liam-neeson-20-milliot-kap-az-elrabolva-3-ert.html ez alapján ő már aláírta.
  10. atis.89

    Halálos iram 7.

    legutolsó részt még nem láttam, de ha így növekszik a filmekben a lehetetlen dolgok "megvalósítása" a filmekben szerintem én még maximum egy részt nézek majd meg belőle. mert oké csak egy kicsit repült nagyobbat mint amúgy lehetne, meg ott még pont befért... de mikor már egy városon keresztül vontatnak végig egy páncélszekrényt illetve inkább egy szobát az már kicsit nagyon sok.
  11. atis.89

    Vasember 4.

    Én nem ilyen lovat akartam Bosszúállók nekem nem igazán tetszik szóval legalább egy külön vasember filmet szeretnék még Robert Downey-val
  12. atis.89

    James Bond: Spectre

    itt az elejétől, hogy mennyire öreg, DE milyen erős és kanos még.
  13. atis.89

    Vasember 4.

    48? azt a k.... elég jól tartja magát. 10 évet simán letagadhatna. másik most valahogy úgy vagyok vele "ő a vasember" mást nem tudnék jelenleg elképzelni. ezért remélem még legalább egy vasember film készül vele.
  14. atis.89

    300: Rise of an Empire (előzetessel)

    remek... egyébként magának a 300nak tervezik folytatását? mert az engem és szerintem sok mindenki mást is jobban érdekelne.
  15. atis.89

    R.E.D. 2. (előzetes kinnt)

    ajjaj előzetes alapján túl lépték azt a határt nálam aminél még megnézhetőnek találok egy filmet.
  16. atis.89

    Magyar Labdarúgás

    https://docs.google.com/forms/d/1KFVFhWa0XbG3gcBmkrZKB0Nks7pxtE481ERgEG7F_n8/viewform?pli=1 http://szud94.hu/?action=hir&id=176
  17. atis.89

    Vasember 3......előzetes hozzáadva

    hosszú idő után lehet újra moziba megyek. nincs kedvem ebből kivárni a normális minőségű kalóz változatot. gagyi mozisokkal meg nem foglalkozok.
  18. atis.89

    Minden évre jut egy Star Wars

    én meg azt nem tudom melyiket láttam kevesebbszer
  19. origo.hu Ettől én félek egy kicsit. Remélem nem fog a minőség rovására menni.
  20. atis.89

    Eurovízió 2013 - ByeAlex megy Malmőbe

    kalap kaki volt az idei választék (előző évekre nem emlékszem), lehetett volna arra szavazni, hogy idén innen senki én tutira szavaztam volna arra az opcióra.
  21. atis.89

    Need for Speed: the movie (előzetes)

    na igen az lemaradt hogy az undergroud 2 volt az utolsó ami tetszett. a most wanted már nem annyira sőt viszont azt még végig játszottam de azóta... filmtől én nem várok sokat. ezeknek a játékoknak nem volt története. versenyezz, tuningold az autót, nyerj, hogy ebből hogy lesz jó film azt nem tudom; ráadásul már az éjszaki utcai versenyek is kihullottak a játékból. mert az undergroudos részekből még ki lehetett volna valamit csikarni. pl srác saját lepukkant szekerét javítgatja fejlesztgeti, versenyezget majd felfigyelnek rá aztán bekerül valami hivatalos verseny sorozatba avagy valami gazdag csók figyel fel rá neki versenyez majd lenyúlja a nőjét és lelépnek valami tengerparti falucskába vagy ilyesmi.
  22. atis.89

    Need for Speed: the movie (előzetes)

    inkább azzal foglalkoznának hogy ismét normális játékot adjanak ki. a régi most wanted volt az utolsó amit végig játszottam. a pro és shifttel csak játszogattam. hihetetlen hogy számomra egyre rosszabb és rosszabb részeket adnak ki.
  23. atis.89

    Tetszik az új PirateClub?

    nem jó most kettő is tetszik.
  24. atis.89

    Tetszik az új PirateClub?

    de itt ha a fejlécet nézzük akkor az sötét, majd folyamatosan világosodik kifelé. ha a fejléc nem lenne olyan sötét meg körben a keret sötétebb akkor lehet máshogy hatna. az előzőnél azért nem volt ennyire eltérő.
  25. atis.89

    Tetszik az új PirateClub?

    dizájn az nagyon jó legalábbis részemről csak minden pár árnyalanyitval lehetne sötétebb, részemről úgy lenne tökéletes.
×
×
  • Create New...