Jump to content
PirateClub.hu

W3ns0n.

Felhasználó
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by W3ns0n.

  1. Az egyik még kisebb koromban történt kb 10-12 évesen. Fekszem az ágyban már-már csak elalszok aztán hirtelen úgy érzem, mintha sűlyednék, erre gyors kinyitom a szemem és körbe pislogok. Utána vissza mivel vlaszeg csak álmodtam. Viszont úgy reggel tájt már elégé öntudatomban voltam rendesen gondolkodtam, kezdtem előre megtervezni a napom s mire felakarok kelni egyszerűen nem tudtam mozdítani semmim. Se a karomat se a lábamat még a szememet sem. És hirtelen azt kezdem érezni mintha lebegnék az ágy fölött. Erősebben probáltam az ingereket a végtagjaimba küldeni ennek hatására mintha vissza süpedtem volna az ágyba és sikerült utána nagy nehezen kinyitnom a szemem. Nos ez azért volt durva számomra, mert utána többször is volt olyan, hogy nem tudtam mozgatni felkelés elött a testem és csak késöbb sikerült, pedig ugyan úgy gondolkodtam közbe azaz nem álmodtam.

     

    Erről már olvastam. Ez nem különös jelenség, egyszerű alvászavar.

    Nem találom a cikket, elmagyarázom.

     

    Tehát. Ugye alvás közben az agyunk leblokkolja azokat az izmokat amelyeket nem használ az alvás során. Például karizom. Ez azért jó mert véletlenségböl egy aktív álom során, adnánk egy akkora pofont a melletünk alvónak hogy ottmaradna. De erre egészséges esetben nincs lehetőség.

    A lényeg: Főleg fiatalkorban az ember nem szabályos időközönként alszik, ezért az agy kicsit összezavarodik. Ezért van rá lehetőség arra, hogy reggel a REM alvást (ami általában 3 órával az alvás kezdete után kezdődik) az agy hirtelen megszakítja, ezzel felkeltve téged. De ezzel egyidőben az agy még nem készült fel az aktív ébrenlétbe, és némi fáziskéséssel "engedélyezi" csak ujra az izmok mozgását. Ezért érzed ugy mintha megbénultál volna.

     

    Ilyen tényleg van, ha valakit érdekel keressen utána.

  2. pedig sztem igen

     

     

    Kurvára nem leszel tőle menő. Rászoksz, azt majd győtrődhetsz leszokni. Én is 14 vagyok, de eszembe sincs cigizni! Hát igen... Kit hogy nevelnek.

    Menő amúgysem ettől leszel, mondjuk engem már a menő szótól is kiráz a hideg... Erről annyit, hogy haverokkal elmentem "bulizni" mindneki szlopálta az alkoholt én meg őszilét ittam... Leszarták, ugyanúgy haverok, ha meg neked azért vannak haverjaid mert cigizzel akkor ott gáz van.

     

    Naaa azért ennyire ne legyünk jó emberek :D Én is szoktam bulikon inni, de még egyszer se b*sztam be. Csak mértékkel. Amugy abban viszont igazad van, hogyha igazi haverok nem azért fognak szeretni mert cigizel. A haverjaim is bulikon általában bebasznak, de én azért nem fogok berúgni mert ők igen. A legfontosabb mindenben a mérték. Kivétel: cigi, drog. Abból semmit. (nekem legalábbis)

  3. Egyértelmű,hogy a rock a tuti.

    rappelni mindenki tud

    Sajnos egyre kevesebb Rocker van,nagyon sok embert ragad magával a sok semmitmondó zene irányzatok:Rap

    Tecno

    Disco....stb.....

     

     

    Na ez fájt. Ordítani is mindenki tud, és mindenki tud olyan gusztustalanul kinézni mint néhány rokker! Lehet hogy te nem az acélbetétes bakkancsos, kárpátiás pólós, kopasz katonai gatyás elvontakhoz tartozol.... De ennyire egyik műfajban se álltalánosíts!

     

    Kihagytam: Én a rappre szavaztam mert mostanában azt hallgatok többet. De néha rock-ot is hallgatok, ha a lp annak számít (sokan azt mondják nem rock a lp!)

×
×
  • Create New...