Jump to content
PirateClub.hu

W3ns0n.

Felhasználó
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: W3ns0n.

  1. Amugy valaki elmondaná mire jó a Pause Break gomb? na azt kiszedném életembe nem használtam!
  2. W3ns0n.

    Szellem járás

    Erről már olvastam. Ez nem különös jelenség, egyszerű alvászavar. Nem találom a cikket, elmagyarázom. Tehát. Ugye alvás közben az agyunk leblokkolja azokat az izmokat amelyeket nem használ az alvás során. Például karizom. Ez azért jó mert véletlenségböl egy aktív álom során, adnánk egy akkora pofont a melletünk alvónak hogy ottmaradna. De erre egészséges esetben nincs lehetőség. A lényeg: Főleg fiatalkorban az ember nem szabályos időközönként alszik, ezért az agy kicsit összezavarodik. Ezért van rá lehetőség arra, hogy reggel a REM alvást (ami általában 3 órával az alvás kezdete után kezdődik) az agy hirtelen megszakítja, ezzel felkeltve téged. De ezzel egyidőben az agy még nem készült fel az aktív ébrenlétbe, és némi fáziskéséssel "engedélyezi" csak ujra az izmok mozgását. Ezért érzed ugy mintha megbénultál volna. Ilyen tényleg van, ha valakit érdekel keressen utána.
  3. W3ns0n.

    Gépeld be, hogy télapó....

    téolaüó Olcsó játék....
  4. W3ns0n.

    hogyan kérjek cigit?

    Kurvára nem leszel tőle menő. Rászoksz, azt majd győtrődhetsz leszokni. Én is 14 vagyok, de eszembe sincs cigizni! Hát igen... Kit hogy nevelnek. Naaa azért ennyire ne legyünk jó emberek Én is szoktam bulikon inni, de még egyszer se b*sztam be. Csak mértékkel. Amugy abban viszont igazad van, hogyha igazi haverok nem azért fognak szeretni mert cigizel. A haverjaim is bulikon általában bebasznak, de én azért nem fogok berúgni mert ők igen. A legfontosabb mindenben a mérték. Kivétel: cigi, drog. Abból semmit. (nekem legalábbis)
  5. W3ns0n.

    Mekkora a súlyotok?

    Én 15 éves, 190 centi, 75 kila. Szerintem pont jó, vizilabdázok meg bringázok egy ideje, szal izom is van
  6. W3ns0n.

    Rap vs. Rock

    Na ez fájt. Ordítani is mindenki tud, és mindenki tud olyan gusztustalanul kinézni mint néhány rokker! Lehet hogy te nem az acélbetétes bakkancsos, kárpátiás pólós, kopasz katonai gatyás elvontakhoz tartozol.... De ennyire egyik műfajban se álltalánosíts! Kihagytam: Én a rappre szavaztam mert mostanában azt hallgatok többet. De néha rock-ot is hallgatok, ha a lp annak számít (sokan azt mondják nem rock a lp!)
  7. W3ns0n.

    Ti mikor borotváltátok először?

    Tud a gyerek, ollóval meg késsel borotvál :D Borotválni, borotvával szoktak! Témához térve: 14 évesen
×
×
  • Create New...