Jump to content
PirateClub.hu

szikla22

Veterán
  • Pontszám

    1,462
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    1

Posts posted by szikla22

  1. Sajna nem, ugyanis tavaly novemberben véglegesen szakítottunk. Sok veszekedés volt, időközben kiköltöztem Németországba, a Bundesligába először feljutó Heidenheim mellé Söhnstettenbe. Itt szakítottunk. Az okokat nem szeretném ecsetelni, de azóta sokkal nyugodtabb vagyok. Viki meg Februárban hazaköltözött, mivel kirúgták itt 

  2. Pedig én itt vagyok :)

     

    Fu, de mivel is kezdjem. 

    Vikivel februárban felmondtunk a Tescoban, s átmentünk oda ahol " mindig tele a hütő" ( Penny Market) 

    Áprilisban volt 1 éve, hogy Vikivel összejöttem, amire egy szív alakú kulcstartóval léptem meg. S bele van gravirozva, hogy Viki & Gábor 1. 

     

    Tegnap meg végre saját albérletünkbe költöztünk 

     

  3. Jaire jó lenne, de akkor szólni kellene a többieknek is ;)  Meg hát én is pár fórumon is aktívkódok + ott a facebook is :) 

     

    Most egy nagyon nagy idővallumot kellene elmesélnem, mert alig volt megállás. Így dátumhoz kötöm a dolgokat :

     

    2017. 07. 09-23 : Siófokon voltam kiküldetésben, nem akartam visszajönni Pestre, okokat sztem nem kell mondani :D 

    2017. 11. 23 : sikeresen letettem egy közel 2,5 hónapos tanfolyam után egy OKJ-s vizsgát ( Élelmiszer- Vegyi áru eladó lettem hivatalosan is), de aznap délután tudtam meg, hogy a nagymamám elhunyt :(

     

    2018.01.09 : összejöttem egy lánnyal, akivel konkrétan 2 nap után (!!) szakitottunk. Az ok amiért dobott, hogy túl idős voltam hozzá. Mondtam neki, hogy 13-14 év az semmi, volt is kis veszekedés utána még, de szerencsére, most már jóba vagyunk egymással. 

     

    Természetesen voltak ezen felül is dolgok, de nem akarok senkit sem untatni :) 

  4. Sziasztok! Kecskeméten keresek német magántanárt! Főleg beszélni szeretnék megtanulni, az alapoktól nagyjából 1-2 hónap alatt. Valamennyire már gagyogok, de még nem vagyok kommunikációképes. Tudnátok segíteni?

    Voltam kint haverinalátogatóban, és lenne munkám nyárra egy hotelben, de mivel pincérkednék, így kell hozzá a beszédkészség, az meg jelenleg konvergál a nullával. :)

    https://nonstoptanar.hu/index.php?helyseg_targy&&&0&10&&magantanar-kecskemet
    

    Nézd meg! =)

  5. Nyugi Piero! Nekem nem jött meg a szerződésem " egy elavult 6 éves struktúra " miatt. Úgy értsd : hiába van nálunk mindennap örületes káosz, km-es sorok, nem vesznek át embereket. Bocs Fogarasin túltöltötték a pénztárosi poziciót, erre őket hozzánk küldik, engem ezáltal kiturnak :/

     

    Viszont a bérem megint drasztikusan nött : 161 bruttó +16 tab (Terület alapú bonusz). Lassan készülödök, mert ma éjjeles vagyok. November óta szoktam heti szinten éjjelezni is, ez annyit takar, hogy : november - decemberben éjjeles voltam hétvégéken, viszont most januárban csak hétfőnként. Jövő szombaton a nagyobbik hugómnak szalagavatója lesz.

  6. az a szitu, hogy az avi elavult, nCore-ról szoktam tölteni, ott kb 2 -  2,5 éve vezették be, hogy aviba már ne töltsenek fel. Amíg nem volt laptopom, addig vagy a ps3-n vagy a full hd-s tvn néztem a filmeket. PS3 viszont nem játsza le az MKV-t, így marad a TV. Így nekem is gondott okozott. Fateromnál írattam ki a filmeket addig, s annyit tudtunk csinálni, hogy átkonvertáltuk avira.

     

    Viszont én ezt tudtam, hogy előbb - utóbb eljön mindennek az ideje. Előbb - utóbb a DVD is elavult lesz, ahogy a MKV is... ez ellen nem tudunk mit csinálni.

  7. Nincs mit!

    Filmekből nekem sincs hiányom, na de időből... mostantól minden hétvégén éjszakás vagyok, s fura lesz akkor kezdeni, mikor mennék haza :D Viszont megvan az előnye, elvileg decembertől, de legkésöbb januártól új poziciom lesz, ami a mostanihoz képest ( kocsigyűjtő) megváltás lesz :)

     

    Sajna megvolt az áldozata, de a legjobb, hogy számithatok rá, mikor baj volt / van / lesz, igaz ez forditva is igaz.

  8. Na igen! Még külön- külön is jók, de együtt meg főleg.Most fizukor az Inferno van tervben, mivel a könyvet olvastam, kicsit tartok tőle, de nincs elvárásom, mert szerintem ez jobb adaptáció lesz, mint az Angyalok és démonok.Néha azért nem árt 1-2 ilyen bugyuta akciófilmet megnézni, de ha akarsz ilyen téren tökös filmet vagy sorozatot :

     

    24 ( ha teheted feliratosan nézzed ) 

    Strike Back (ebből én csak az első évadot láttam anno 4-5 éve... )

×
×
  • Create New...