Jump to content
PirateClub.hu

barcaloki

Veterán
  • Pontszám

    36
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About barcaloki

  • Születésnap 03/11/1966

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hajdú-Bihar

barcaloki's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. A bundesligát a Eurosport 2 is adja!!!! Ugyanaz a csatonra amelyik tavaly a Premier League-t.
  2. barcaloki

    A nagy futball átigazolások téma

    Maniche->Köln ez már tuti , reggel volt a Eurosport híreiben.
  3. barcaloki

    A nagy futball átigazolások téma

    A legfrissebb, reggeli információink szerint, amelyet egyébként a Catalunya Radio közölt, megszületett az egyezség a Barcelona és az Inter között Zlatan Ibrahimovics ügyében. A katalán klub ennek értelmében 35 millió eurót plusz Samuel Eto'o illetve Alexander Hleb játékjogát engedné át az Internek - utóbbit viszont csak kölcsönbe. Eközben a katalán SPORT , a MARCA és az El Mundo Deportivo is megerősítette ezeket az értesüléseket, sőt, a lapok tudni vélik, hogy Eto'o belegyezett a transzferbe, Hlebnek sincs ellenére a váltás, és állítólag Ibrahimovics is csökkentené a fizetési igényeit, csakhogy Barcelonában játszhasson.
  4. barcaloki

    A nagy futball átigazolások téma

    Maxwell a Barcelonáé!!! Miután a Depor elnöke irreális árat (20millió Euró) kért továbbra is Filipeért, a Barcelona elállt az üzlettől és nyélbe ütötte az üzletet az Interben alábecsült játékossal és csapatával. 4,5+0,5millió euróban egyeztek meg a felek. A játékos napokon belül aláír.
  5. barcaloki

    A nagy futball átigazolások téma

    Azér Kaká nem azt mondta, hogy azért nyer Messi mert ő a legjobb jelenleg, hanem azért, mert csapata nyerte a BL-t.
  6. barcaloki

    A nagy futball átigazolások téma

    Sztem az ilyen origos átigazolási pletykarovatot felesleges belinkelni, mert ezek csak feltételezések és minden egyes pletykát komolyan vesznek a szerkesztésekor. Ennyi erővel olvassátok a goal.com-ot meg a pepsifocit átigazolásokért.
  7. barcaloki

    Fura bolt nevek

    Focipálya közelében: Harmadik félidő
  8. barcaloki

    Bajnokok Ligája

    Az én tapasztalatom szeretném megosztani veletek. Már 5 éve is Barca-drukker voltam, de úgy hogy szerettem nézni a Real Madrid játékát, hiszen akkoriban ők voltak a legjobbak és nem éreztem ellenszenvet. Amikor egy új közegbe kerültem megismertem pár REAL-drukkert. Beszélgetünk és szóbakerül, hogy kinek drukkolsz. Real drukker: Én realos vagyok, alap, másnak nem is lehet, világ legjobbja. Én: Én a Barcát szeretem. Realos: Fúúújjjjjjj, azt a szar csapatot, mind1 nem ellenfél. Ezek után én nem rivalizáltam velük, de mindig jöttek a szólások: 1.Háhá kikapott a Barca.... 2.6 ponttal előttetek vagyunk. 3. Megnyerjük megint. 4. Szar barca. Természetesen valamit válaszolni is kell, de ha a csapata nem teljesít jól, nem tud mivel visszavágni. Ezt képzeljétek el minden héten 4 évig. És ha most megkérdeztek azt mondom nem szeretem a Realt. Mert nem lehet most már úgy nézni egy real meccset hogy ne az ellenfelének szurkoljak. Jah és jelenleg édes lenne a bosszú, de én nem élek vissza a helyzettel. És vannak akik most sem ismerik el jobbnak a Barcát, ők azt mondják: Szerencsések, most összejött, de jövőre Perez ki.bacott nagy ember ő olyan csapatot csinál hogy végetek. Szerintem ők álomvilágban élnek, mert a semmiből nem lesz egy év alatt sztárcsapat. Idő kell ahoz hogy megszokják az új játékosok a spanyol ligát, a közeget, egymást és a régieket. Semmi garancia nincs rá, hogy az új edző kezelni tudja a sztárjait. Ezt majd egy év múlva megtudjuk, de nem lennék ennyire optimista
  9. barcaloki

    Bajnokok Ligája

    Miért kell még mindig a Chelsea meccsért siránkozni???? Ezt dobta a gép, mostmár igazán elfelejthetnétek tudván hogy a világ legjobb csapatát győzte le a Barca nem is akárhogyan.
  10. barcaloki

    Bajnokok Ligája

    Látom itt MU-fölény van a topikban. Ha szabadna megjegyeznem nem olyan egyértelmű a helyzet a MU javára mint azt néhányan leírták. Lehet hogy nagyon jó a csapat és a védelem, de annyira nem lehet senki elfogult hogy azt gondolja gól nélkül lehozza a meccset az angol csapat. Rutinos, jól fejelő védők, de versenyfutásban nem vehetik fel a versenyt a csatárokkal. Meg kell jegyeznem, hogy a spanyol csapat ellen nem lehet területet védekezni, mert a Barca támadójátéka ezesetben gólgazdag lesz. A Barca támadásai elsősorban sokpasszos játékkal épülnek fel a középpályán, és az ellenfél 16-osa előterében pedig egyérintős elmozgásos passzokkal és üresbefutásokkal hoznak létre 100%-os ziccereket. ez a fajta stíus leginkább a Bayern elleni első meccsen volt megfigyelhető. A nagy kérdés elsősorban a pály másik térfelén való játék eredményessége lesz. Vajon mennyire muzsikál jól a Tartalékos barca-védelem és mennyi lehetősége lesz az angoloknak?(Az várható hogy a labdabirtoklás Barcafölényt mutat mint minden meccsen). A Manchester játéka nagyban függ Ronaldo-tól. Az ő pontrúgásai-bombái nélkül nem lenne itt a MU. Messit ki lehet vonni a játékból, ha két védő jut rá, de ezt Ferguson nem fogja meghúzni, mert bízik a csapatában. Úgy gondolom sokrétűbb játékos és nem lehet elvenni tőle a labdát egykönnyen. Taktikai skálát növeli az ő beljebb tolása a középpályára(lásd Real-meccs). Két stílus összecsapása kerül megrendezésre holnap, igazi álomdöntő. A taktikus erős angol foci vagy a látványos spanyol? Messi vagy Ronaldo? Alex vagy Pep? Barca vagy Manchester? ?????????????????????????????
  11. barcaloki

    Motorola V3i

    Tapasztalatok alapján nem ajánlanám senkinek.
  12. barcaloki

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    diszkó diszkó yoo yooo----Scrapy Coco ZOHAN amúgy
×
×
  • Create New...