Jump to content
PirateClub.hu

Tigermaster

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Tigermaster

  1. Először is sokat segítene, ha kiírnád, hogy milyen hibát kapsz a fordítótól(vagy hogyan működik rosszul). Ezen kívűl azért nem ártana ellenőrizni a fájlokat, hogy létezik-e ilyen, mielőtt írásra megnyitod, ráadásul miféle útvonal az a ./be.txt?

    . nevű mappád van? Amit használsz itt MAX-ot és i-t, az teljesen h*lyeség, hiszen úgyis betünként olvasod be a szöveget, és az a szöveg valójában egy sor(string), csak vannak benne sortörés jelek(ezeket nem látod jegyzettömbben). Mivel minden magánhangzónál ugyanazt a változót és betűt írod ki ezért egyszerűen készíthettél volna egy stringet, ami a magánhangzókat tartalmazza, és egy függvénnyel minden betűnél megvizsgálod, hogy tartalmazza-e a string azt a betűt, ha igen kiírja betu,'V',betu-t ha nem akkor csak betut.

    Bővebb segítséget akkor tudok adni, ha részletesen leírod, h mi a baj.

  2. Kedves TigerMaster !

     

    Én úgy gondolom, hogy jobb lenne, ha barátod először is inkább azt mondaná meg, hogy mi a problémája a gépével /pl. lassan tölt be valamelyik játék, vagy szaggat, esetleg lassú valamely kódolási művelet, vagy ánblokk lassúnak találja a gépét/ , vagy csak tuningolni szeretné a saját örömére. Ezek után pedig kellene egy részletes leírás a HW konfigjáról, ugyanis ezek hiányában nem lehet konkrétan segítséget nyújtani.

     

    Üdv.: Dadus

    Alaplap: Asus M2N-MX

    Memória: 1X Kingmax Mars 800MHz 1GB 1,8V ezt szeretné 2V-ra emelni ill. időzítés: 5-5-5-15 ezt csökkenteni 4-4-4-12-re kb.

    táp: 400W Golden Power

    Winchester:160GB Sata2 Maxtor

    Videókártya: integrált 6100/nforce 430 (lehet h majd vesz egy ATI-s DirektX10-es kártyát)

    Processzor: AMD Athlon 64 x2 3800+ ez úgy 2000MHz= 10x200MHz-es felosztásban és ezt meg szeretné emelni 11x230MHz-re ill. 1,2V-ot kap és ezt úgy megemelni, h ne legyen instabil.

    Leginkább azért akarja tuningolni a gépét, hogy a half life 2-episode two tökéletesen menjen rajta.

  3. Az egyik barátom helyett írok. Azt szeretné megtudni, hogy hogyan állíthatja át a biosban a következőket:

    -van egy AMD Athlon 64 x2 3800+ procija ez úgy 2000MHz= 10x200MHz-es felosztásban és ezt meg szeretné emelni 11x230MHz-re ill. 1,2V-ot kap és ezt úgy megemelni, h ne legyen instabil.

    - DDR2-es RAM-ja van, 1,8V-ot kap és ezt szeretné megemelni 2V-ra.

  4. Nálam is van görgősáv a weblapodon, nem tom mi a gond. Esetleg nincs vmi amit ékezettel írtál?

    Nálam is volt olyan h a képet nem jelenítette meg az IE de a firefox igen, mert ékezettel írtam vmi hivatkozást.

  5. Az atw-n van egy oldalam és az lenne a kérdésem, h hogy lehet megoldani, h ne az atw-n beállított fejlécet mutassa, hanem amit én állítok be az oldalnak, mert gondolom a keresőrobotok nem látják az általam megírt fejlécet?

×
×
  • Create New...