Jump to content
PirateClub.hu

Tigermaster

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Tigermaster's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Tigermaster

    vavevi

    Először is sokat segítene, ha kiírnád, hogy milyen hibát kapsz a fordítótól(vagy hogyan működik rosszul). Ezen kívűl azért nem ártana ellenőrizni a fájlokat, hogy létezik-e ilyen, mielőtt írásra megnyitod, ráadásul miféle útvonal az a ./be.txt? . nevű mappád van? Amit használsz itt MAX-ot és i-t, az teljesen h*lyeség, hiszen úgyis betünként olvasod be a szöveget, és az a szöveg valójában egy sor(string), csak vannak benne sortörés jelek(ezeket nem látod jegyzettömbben). Mivel minden magánhangzónál ugyanazt a változót és betűt írod ki ezért egyszerűen készíthettél volna egy stringet, ami a magánhangzókat tartalmazza, és egy függvénnyel minden betűnél megvizsgálod, hogy tartalmazza-e a string azt a betűt, ha igen kiírja betu,'V',betu-t ha nem akkor csak betut. Bővebb segítséget akkor tudok adni, ha részletesen leírod, h mi a baj.
  2. Hol lehet photoshopban beállítani, h. a gif-ben melyik szín legyen az átlátszó, mert hiába átlátszó a háttér az elmentett képben nem lesz az?
  3. Alaplap: Asus M2N-MX Memória: 1X Kingmax Mars 800MHz 1GB 1,8V ezt szeretné 2V-ra emelni ill. időzítés: 5-5-5-15 ezt csökkenteni 4-4-4-12-re kb. táp: 400W Golden Power Winchester:160GB Sata2 Maxtor Videókártya: integrált 6100/nforce 430 (lehet h majd vesz egy ATI-s DirektX10-es kártyát) Processzor: AMD Athlon 64 x2 3800+ ez úgy 2000MHz= 10x200MHz-es felosztásban és ezt meg szeretné emelni 11x230MHz-re ill. 1,2V-ot kap és ezt úgy megemelni, h ne legyen instabil. Leginkább azért akarja tuningolni a gépét, hogy a half life 2-episode two tökéletesen menjen rajta.
  4. Az egyik barátom helyett írok. Azt szeretné megtudni, hogy hogyan állíthatja át a biosban a következőket: -van egy AMD Athlon 64 x2 3800+ procija ez úgy 2000MHz= 10x200MHz-es felosztásban és ezt meg szeretné emelni 11x230MHz-re ill. 1,2V-ot kap és ezt úgy megemelni, h ne legyen instabil. - DDR2-es RAM-ja van, 1,8V-ot kap és ezt szeretné megemelni 2V-ra.
  5. Tigermaster

    Visual C#

    Nem tudom miért, de a telepítés során hiba lép fel. Már töbször is próbáltam telepíteni de nem sikerült. Aki tud, segítsen!
  6. Tigermaster

    Háttérkép beállítása

    Valamiért nem hajlandó az exe fájl-t megcsinálni, pedig az iskolában meg tudta csinálni. Mit csináljak vele?
  7. Tigermaster

    Háttérkép beállítása

    Hogyan kell egy programból exe fájl-t csinálni, h turbo pascal nélkül is menjen? Régen már csináltam ilyet, de elfelejtettem h melyik ez a parancs a menüben.
×
×
  • Create New...