Jump to content
PirateClub.hu

WanWan

Veterán
  • Pontszám

    79
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

WanWan's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. WanWan

    Folytasd a mesét :D

    Majd jött a mindig a jók oldalán álló pókember, és megmentette Szádámékat. Néha ő is téved...
  2. WanWan

    find Chuck Norris

    Hát ez zsír! A lényeg az, hogy beírod a címsorba, hogy: http://www.google.hu/ , utána az oldalon meg a felettem leírtak szerint teszel.
  3. Jah, szánalmas ez az egész. Szánalmas először is az, hogy csupán a pénzért ennyire el lehet aljasulni ebben a világban, hogy képesek ilyen műsorokat adni egy magát európainak mondó demokratikus köztársaságban. Hol érvényesülnek itt a nép széphez, jóhoz való jogai? Szánalmas az is, hogy van aki ezt megnézi, aki ezzel képes eltölteni az idejét, ahelyett, hogy akkor valami érdekes, ismeretterjesztő filmet, vagy sportműsort nézne, ami legalább nemesíti a szellemet és a lelket, esetleg teljesen más értelmes elfoglaltságot találna. Szánalmas továbbá még az, hogy vannak olyan emberek, akik pénzért, hírnévért vagy bármi másért képesek bemutatni azt a szintjüket, aminek lennie sem kéne, képesek az értelmes emberek előtt bolondot csinálni magukból. Azt is szánalmasnak érzem, hogy egyes emberek nemhogy megnézik, de szavazni is képesek erre. Konkrétan pénzt adnak ki azért, hogy az maradjon bennt, akire szavaztak, és az essen ki akire nem. És végül azt , hogy ezt meg lehet tenni törvényes keretek között. Azért a tipikusan társadalomromboló műsorokat nem ártana megszűntetni, betiltani. Na persze ez csak akkor valósul meg, ha nem cél butítani a népet egy fogyasztói társadalomhoz. (Ja is elnézést kérek mindenkitől. ha valakit sért a véleményem. de ez akkor is a véleményem, én így látom. Lehet másként látni, de nem kell ezért szídni engem, sem felmenőimet.)
  4. Én XPX Ambiance-t használok, nekem ez tetszik, valahogy olyan jól néz ki tőle az egész fórum. XD (talán pont ezért vannak a skinek? )
  5. Nekem eléggé úgy tűnik, hogy itt majdnem mindenki Ferrari drukker (én is). De azért szeretném bíztatni más csapatok szurkolóit is, hogy bátran szavazzanak, nem lesznek megkövezve. Illetve, ha a megállapításom helytelen, hát cáfoljatok meg.
  6. WanWan

    Daemon Tools vs. Alcohol 120%

    A Deamont azért jobb szerintem mert van ingyenes verzió is belőle, ami csak arra való, hogy DVD-t emulálj, tehát ha nem akarsz lemezképet készíteni máris eggyel több legális programod van!
  7. WanWan

    Falu/Város

    Hát én budapesti vagyok, nem szeretem ezt a várost, de nem tudnék falun lakni, igazából az életemet valahol egy nagyobb városban tudnám elképzelni, pl. Debrecen, Szombathely, stb., vagy esetleg kisebb városokban is, de faluban semmi esetre sem.
  8. WanWan

    Kékhalál vagy Rendszerfagyás

    Én is inkább a fagyást jelöltem be, kékhalálom csak nagyon kevésszer volt, fagyás az azért inkább volt, dehát egyiket sem kívánom senkinek.
  9. WanWan

    Manchester United vs. Chelsea F.C.

    Inkább Manchester UTD, de nekem igazából a Chelseavel sincs nagyon bajom. UI: és nem csak C. Ronaldo miatt szavaztam az MUra
  10. WanWan

    South Park vagy Simpsons?

    Mindkettőt sajnos ritkán látok, de azért attól még jók, úgyhogy mindkettő.
  11. WanWan

    Utálod a focit?

    Jaja szerintem se férfi aki utálja a focit, én szeretem a foci nevű sportot. A magyar foci nevűt már kevésbé, dehát kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk.
  12. WanWan

    Fagyi vagy jégkrém?

    Én is mindkettőt elfogadom, de inkább azért a fagyit szeretem (na persze ebből is csak a jótÖ)
  13. WanWan

    Sony Ericsson VS Nokia

    Nekem is Soyn Ericsonom van egy régi K300i, már több, mint 3 éves, és még mindig nagyon jól bírja, szal Sony Ericson.
  14. WanWan

    Mars vs. Snickers?

    Én igazából mindkettőt szeretem, de talán egy kicsivel jobban a marsot, úgyhogy arra szavaztam
×
×
  • Create New...