Jump to content
PirateClub.hu

alan wake

Veterán
  • Pontszám

    42
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

alan wake's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. na most elmondok nektek valamit.a 8600gts jobb mint a 7900gto és a gtx-nél is.a havernak gtx-e van és a colin dirt mediumba megy nála míg nálam highon ugyanazon a felbontáson vagyis 1024x768-ba.a többi játékra már kíváncsi se vagyok a gtx-en.de már nemsokáig lesz gts-em.
  2. alan wake

    GeForce 8600!

    szerintem teljesítménybeli különbség nagyon elhanyagolható vagy nincs is,egyedül az van még hogy a sima 8600gt az ddr3-mas ramokkal van a d3 az meg gddr3-mas.ezt tudom elképzelni.
  3. az lenne a legjobb ha túdnál szerezni egy eredeti intel procit kb 2.4-est.pontosan le kéne írni az alaplapod típusát mert lehet hogy bírná a 3 gigásat is.ez lenne egy nagy előny mindenképp.a vgá-ból a legjobb szerintem egy 7600gt lenne,ha sok pénzed van akkor már inkább egy x1950pro.de ezek igaz egy duplamagos provival lennének a legjobbak,de ha egy eredeti intel pentiumod lenne az is megtenné./gondolom agp-s a rendszered?/persze hülye kérdés.
  4. talán a dvd filmeket dvd video-ként kéne írni és nem iso-ba.ja és az én dvd íróm is 4163B.én feltettem hozzá az A106-os firmware frissítést.nálam az a gond néha ezzel az íróval hogy párszor nem akarja letörölni a dvd rw-ket.egyszer jó egyszer nem.amig bírja addig hajtom.utána úgyis libe scribe-ost veszek,és nem LG-t.
  5. nekem meg lehet hogy a 160-as sata 2-esem fog.remélem nem. amig volt egy 30gb-os maxtor 4 évig semmi gondja nem volt.pedig hajtottam rendesen és vagy 200-szor megvolt formázva.
  6. alan wake

    Számitógép és a ház!

    a ház a legkevesebb dolog szerintem.nekem még mindig egy p4-es van kb5 éves.kissé már kopott 1-2 helyen meg meg is van karcolva,de nehéz és lem vékony lemezből van,na meg nem zörög miközben pörgeti a cd/dvd-t.házból túdsz venni 6 ezer körül egy asust.a tápra fordíts több pénzt mert az a fontosabb mindennél.
  7. nem vagyok egy ati párti de sokba veri a 2900xt a 8800gtx-et.sajna
  8. ha nagyon akarsz és a radeonnál szeretnél maradni akkor a sapphire x1950pro az van agp-s is.kb 30-as az ára,vagy az x1950xt (ez nemtom mennyi),esetleg 7900GS (a radeonnal jobban jársz),de akkor már cserélj tápot is én nem bíznám rá a kártyámat egy mercurira.egy chieftec az kiváló lenne abból is egy 450w-os.olyan 12 ezer körül van.
  9. igen ez minden új procinál így van.ez nem gond,nálam is így volt a 6420-nál amikor meghúztam.bekapcsoltam aztán 1-2 mp múlva leállt és újra elindult.de ezt csak akkor csinálja ha valamit állítasz a biosba majd elmented.utána szépen megy tovább a dolog.akkor persze teljesen más a helyzet ha kb 1000mhz-t akarsz rajt húzni,nem elég csak az fsb-t állítani.ja az én alaplapom is p5k
  10. bocs akkor én tévedtem.azt gondoltam ez a p5b deluxe túdja az 1066-ost.ezekszerint nem.mert a sima p5b az túdja.ki érti ezt .ráadásul még olcsóbb is.mégegy ok hogy ilyen lapot nem vennék.
  11. ebben a kommentben nagyon sok hiba van.először is a memória nem attól rosz vagy jo hogy márkás-e vagy nem hanem attól hogy működik-e jól a gép.(nem fagyogat vagy újraindul).engem nagyon is érdekel hogy milyen a ram,meg persze hogy mennyi gari is van rá.inkább veszek én egy márkás ramot 10 év garival mint egy márkátlant 1 évvel.és akkor nem kell félnem attól hogy elromlik idő előtt,mert kicserélik gond nélkül.gépfejlesztésnél nálam ez az első szempont a GARANCIA.az alaplapról annyit még hogy a p5b deluxe az túdja az 1066-os ramokat simán.bios frissítéssel meg az 1333-masokat is.a p35 annyiból jobb bármelyik elődjénél hogy már túdni fogja a penrin procikat. azaz a 45 nm-eseket is. "(Lehetne jobb, de ha nincs rá pénz akkor mi van?)" akkor meg ne higyje senki hogy ugyananyit fog kapni érte amenyiért megvette.a 135 ezer a reális ár az egészért.nekem is hasonló a konfigom és tudom hogy többet nem ér hiába vettem meg lassan fél éve.nagyon gyosran esnek az árak és jönnek az új dolgok. ezez a kommentek amiket írtam nem nagyképűségből meg okoskodásból készültek ezek az én véleményeim,és nem akartam velük megbántani és felidegesíteni senkit.elnézést kérek mindenkitől.
  12. ha használt akkor olyan 135 körül kaphatsz érte.bár én a felét se adnám.gyenge ramok,gyenge vga főleg ati.a procid gondolom c2d E6600 az jó,meg az alaplap is úgyahogy.
  13. pedig megveri akkor ha a 7300gt ddr2-es.ami ddr3-mas azzal talán egyszinten van a 6600gt.nem fejlődik visszafele az nvidia csak az a különbség hogy a 7300gt az alsókategória a 6600gt meg középkategória,bár most már azis alsó.ami egy 6600gt-n szaggat játék az a 7300gt-n is szaggatni fog.egyszóval gyenge már mindkettő.
×
×
  • Create New...