Jump to content
PirateClub.hu

pgergely91

Felhasználó
  • Pontszám

    2
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by pgergely91

  1. na ezt találjátok ki, bár kétlem, hogy menni fog.

     

     

    "Őt látom minden pillanatban,

    csak róla szól az életem,

    nem érdekel, hogy mit mond rám a világ,

    Ő ÉL BENNEM!

     

    Csak hallgasd az új nemzedéket,

    éneklik győzelmünk dalát,

    nem számít már, hogy mit mondd rá a világ..."

     

    sok szerencsét.

  2. evolúció, mert nekem sokkal logikusabb, mint a teremtés

    http://www.youtube.com/watch?v=6xKDKq_PPbk&feature=related

     

     

    ez annyira gyenge szöveg, mármint h sokkal logikusabb. sztem semmit nem értesz belőle, már bocs. mert annyira bonyolult kacifántos és tudományos módon magyaráznak el benne mindent, h azt nincs ember aki megérti, max 64 diplomával, 600évesen. :)

     

    ja és azt tudtátok h az evolúció szerint az összes anyag egy kis pontba gyűlt össze a világegyetemben, és ez a pont kissebb volt mint ennek a mondatnak a végén levő pont. na és ez az egész felrobbant, (ősrobbanás) és kialakultak a galaxisok meg a nemtommik és így lettünk. ez tök logikus egyébként 80milliárd évenként fejlődött mindíg egy kicsit és itt vagyunk. ha az evolúció igaz nem érünk semmit, sőt károsak is vagyunk mert szennyezzük a környezetet. nincs értelme az életnek, és egy embernek sincs semmi értéke. semmilyen tudományos vagy akármilyen bizonyítékkal nem tudták bizonyítani h ez a marhaság igaz. ez csak egy elmélet. ÉS ITT AZ ÓRIÁSI DOLOG MÉG AZ, HOGY AZT MONDJÁK ERRE H VALLÁS VS. TUDOMÁNY. AHHOZ SEMMILYEN HIT NEM KELL H ELHIDD AZ EVOLÚCIÓT? AZ ADJA MAGÁT VAGY MI? H A NAGY SEMMIBŐL VAGYUNK, EHHEZ NEM KELL HIT? AKKOR KÉRDEM ÉN HOL EBBEN A TUDDOMÁNY. ÉS INKÁBB EZ AMI LEJÁRATJA AZ EMBEREKET H EZT NEVEZIK TUDOMÁNYNAK: H A NAGY SEMMIBŐL VAGYUNK, PERSZE BIZONYÍTÉK NINCS RÁ, DE A HÜLYE EMBER ÚGYIS ELHISZI.

     

    AKI EZT OLVASTA GONDOLKOZZON PICIT. KÖSZÖNÖM.

  3. nem olvastam egy kommentet sem, csak elmondom h az evolúció baromság, szép kis dajkamese, csak az a bibi h elég sok helyen meg lehet cáfolni, és meg is cáfolták, most is cáfolják, és valsz meg is fogják még párszor. Elég sok helyen már ugy is tanítják h tudják h nem igaz, de benne van a tantervben. elég szépen össze van rakva , a nagy tudós professzorok sokat gondolkozhattak rajta, ezt elismerhetjük, de h a világot és az emberiséget mind mind Isten teremtette az nem vitás. nagyon röviden ennyi lenne, de órákig lehetne gépelni erről.

×
×
  • Create New...