Jump to content
PirateClub.hu

pgergely91

Felhasználó
  • Pontszám

    2
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: pgergely91

  1. pgergely91

    Zene felismerő...:D

    na ezt találjátok ki, bár kétlem, hogy menni fog. "Őt látom minden pillanatban, csak róla szól az életem, nem érdekel, hogy mit mond rám a világ, Ő ÉL BENNEM! Csak hallgasd az új nemzedéket, éneklik győzelmünk dalát, nem számít már, hogy mit mondd rá a világ..." sok szerencsét.
  2. pgergely91

    Evolúció vs. Teremtés

    ez annyira gyenge szöveg, mármint h sokkal logikusabb. sztem semmit nem értesz belőle, már bocs. mert annyira bonyolult kacifántos és tudományos módon magyaráznak el benne mindent, h azt nincs ember aki megérti, max 64 diplomával, 600évesen. ja és azt tudtátok h az evolúció szerint az összes anyag egy kis pontba gyűlt össze a világegyetemben, és ez a pont kissebb volt mint ennek a mondatnak a végén levő pont. na és ez az egész felrobbant, (ősrobbanás) és kialakultak a galaxisok meg a nemtommik és így lettünk. ez tök logikus egyébként 80milliárd évenként fejlődött mindíg egy kicsit és itt vagyunk. ha az evolúció igaz nem érünk semmit, sőt károsak is vagyunk mert szennyezzük a környezetet. nincs értelme az életnek, és egy embernek sincs semmi értéke. semmilyen tudományos vagy akármilyen bizonyítékkal nem tudták bizonyítani h ez a marhaság igaz. ez csak egy elmélet. ÉS ITT AZ ÓRIÁSI DOLOG MÉG AZ, HOGY AZT MONDJÁK ERRE H VALLÁS VS. TUDOMÁNY. AHHOZ SEMMILYEN HIT NEM KELL H ELHIDD AZ EVOLÚCIÓT? AZ ADJA MAGÁT VAGY MI? H A NAGY SEMMIBŐL VAGYUNK, EHHEZ NEM KELL HIT? AKKOR KÉRDEM ÉN HOL EBBEN A TUDDOMÁNY. ÉS INKÁBB EZ AMI LEJÁRATJA AZ EMBEREKET H EZT NEVEZIK TUDOMÁNYNAK: H A NAGY SEMMIBŐL VAGYUNK, PERSZE BIZONYÍTÉK NINCS RÁ, DE A HÜLYE EMBER ÚGYIS ELHISZI. AKI EZT OLVASTA GONDOLKOZZON PICIT. KÖSZÖNÖM.
  3. pgergely91

    Evolúció vs. Teremtés

    nem olvastam egy kommentet sem, csak elmondom h az evolúció baromság, szép kis dajkamese, csak az a bibi h elég sok helyen meg lehet cáfolni, és meg is cáfolták, most is cáfolják, és valsz meg is fogják még párszor. Elég sok helyen már ugy is tanítják h tudják h nem igaz, de benne van a tantervben. elég szépen össze van rakva , a nagy tudós professzorok sokat gondolkozhattak rajta, ezt elismerhetjük, de h a világot és az emberiséget mind mind Isten teremtette az nem vitás. nagyon röviden ennyi lenne, de órákig lehetne gépelni erről.
×
×
  • Create New...