Jump to content
PirateClub.hu

t17t

Admin
  • Pontszám

    517,031
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    1

t17t utoljára ekkor nyert: Február 11 2015

t17t kapta a legtöbb kedvelést a tartalmaira!

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország
  • Érdeklődés
    Filmek, sorozatok minden mennyiségben - de minőségben!

Legutóbb itt jártak

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

t17t's Achievements

Elérhetetlen

Elérhetetlen (24/24)

717k

Közösségi hírnév

Single Status Update

See all updates by t17t

  1. Szia!

    Kérlek, ne vedd cseszegetésnek, mert nem az.

    A könyveket valóban szerzők szerint egy topicban töltjük fel, de ezt felülírja, ha olyan sorozatról van szó, ami kűlönböző szerzők könyveiből áll (pl. Battletech, Stranger Things). Ilyenkor a sorozatnak nyitunk topicot, és nem feltöltjük a sorozat egy részét a szerző egy másik könyvével.

    Így elkerülhetnénk azt, mint a Stranger Things esetében, hogy feljövök, feltöltöm a sorozatot, aztán veszem észre (miután szétnéztem a feltöltések között), hogy nyitottál egy Brenna Yovanoff topicot, benne a Stranger Things 3. kötetével.

    Előtte elkezdted tölteni a Dragonlance univerzumot, de csak a Margaret Weis – Tracy Hickman szerzőpárostól, és belevettél a topicba egy másik sorozatukat, majd nyitottál egy újabb topicot a Dragonlance-ből (ami több szerző munkája - ami oké, mivel egy sorozatról van szó, de a Dragonlance-szen belül). Vagy még előtte Roland Green topic: 1 könyv a Conan sorozatból, majd (ugyanebben a topicban) egy sorozat a Dragonlance-ből.

    Igen, ez eddig sem működött minden esetben - Star Wars, Alien, stb. könyvek külön-külön.

    Miközben a szabály eddig is ez volt: egy szerző egy topic, ha sorozat különböző szerzők műveivel, akkor nyitunk új topicot a sorozat címével.

    Most ezt már hagyd így, de a jövőben figyelj erre légy szíves. Legyen végre valami rendszer a könyves részlegben.

    Köszönöm a megértésed.

    Üdv.

    m.

    Szia!

    t17t döntése értelmében - mivel te nem foglalkoztál a dologgal - a "Margaret Weis – Tracy Hickman-könyvek", "Hősök sorozat", "Roland Green-könyvek" topicok átkerültek az "Ideiglenesen áthelyezett témák" közé. Ha azt szeretnéd, hogy visszakerüljenek, légy szíves, tedd rendbe őket a szabályok (és az elemi logika) szerint.

    Egy sorozat (Dragonlance, Conan), egy-egy topic. Mert annak semmi értelme, hogy önkényesen kiszedsz egy tematikus sorozatból könyveket, mert különböző szerzők munkái - miközben ugyanazon könyves univerzumban játszódnak, ugyanazokkal a szereplőkkel. (mellesleg a "Hősök sorozat" esetében ellentmondtál a saját addigi szabályodnak).

    Köszönönjük.

    m.

     

    Mivel nem értem mi a baj vele,az lesz a legjobb ha az egészet töröljük.Hiában mondod tegyem rendbe nem értem a logikát,nem azért nem csinálom mert nem akarom,azért mert nem értem a bajt.Légyszives töröljétek. Elnézést kérek de ez meghaladja a felfogásom. Ezért nem tudok tovább menni,nem akarok bajt csinálni.Lehet jobb ha nem rakok ki semmit.Szia.

    1. t17t

      t17t

      michonne75, kérlek, valahogy rövidebben, érthetőbben írd le a fentieket!

      Köszönöm! ;)

×
×
  • Create New...