Jump to content
PirateClub.hu

thug01

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

thug01's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. thug01

    Akadozik a hang néha

    @StandoFF: a videókarim az ventis @valárma: a gépemen k-lite codeck pack van meg egy divix playes is, h tudjak filmet nézni online. A gépem most raktam újra 1 hónapja hátha nem fogja ezt csinálni, de ez nem segített. A memoriám meg a procim semmi nem eszi meg. Ui1.: Köszi a válaszokat és bocsi h csak most reagáltam le, csak a héten nem voltam itthon.
  2. Hello all! Nos, Én olyan problémával küzködök, hogy igényesebb HD filmeknél, újabb játékoknál (Dirt.2) vagy esetleg dx9 vagy dx10 vagy dx11 -es játékoknál elkezd akadozni a hang, kb olyan, mintha egy robot ülne be a hangszórómba és az berregne. 1 hónapja volt XP reinstall, mert akkor vettem új videókártyát (Nvidia GeForce GT220), de nem tudom a videókártyának mi köze lehet a hanghoz!? Már Próbáltam régebbi hangkártya dirverrel is, meg újabbal is, de sehogy nem volt jó. Mivel ezt nem csinálta, mielött új videókártyát vettem volna, ezért csak arra tudok tippelni, hogy az új videókártya sokkal több energiát vesz fel és nem jut elég energia a hangnak, ezáltal romlik a min?ség. Amúgy egy 300W-os tápom van, azért arra gondolok, hogy nem kap elég áramot, de lehet hogy az közre sem játszik, nem tudom. A gépem részletes adatai: CPU típusa DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Hangkártya VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller (PCI) Lemezes meghajtó SAMSUNG SP2514N (250 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Videokártya NVIDIA GeForce GT 220 (512 MB) Memória 2048 MB Tápegység 300W Remélem tudtok valami épkézláb választ adni. El?re is köszönöm, jah és plííízz ne annyira nagyon szakszavakkal, mert nem nagyon értek a gépekhez. Update1: A hangkártyámhoz tettem 1 elosztót, amib?l kijön a hangszóró, meg a fülhalgató, de mondjuk mikorfonon is elromlik a hangom játék közbe, nem hinném h az a baj.
  3. thug01

    Naruto

    Valaki megtudja mondani hogy ez hogy van hány évados a naruto ? Mert én kétféleképpen találtam meg, Japánul pár száz részbe és nem évadonként. és magyarul évadonként ez hogy van ?
×
×
  • Create New...